Oázis

Kategória: 'Törzsasztal', témanyitó: Imi*, témanyitás ideje: 21.7.18.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

xDxDxD:inlove:
    Ez jóóóó;)
    Felmerült benne egy kérdés... Lesz alap dekor a naptárban... vajon küldhető lesz? Függönyözve biztosan nem lesz az... de az alap...
    Érdekes hogy pont kiválthatjuk és akkor lesz cserenap is...8)

SnéDóri kedveli ezt.
  2. -Palika17-

-Palika17- Fórum admirálisa

Szia vízöntő!:)
    Hát még ilyen mondást sem hallottam még soha sem.:D

-Holdfeny-., Kuzdern és SnéDóri kedveli ezt.
  3. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Szia!
    Mert még nem voltál a Győri állatkertben. :D

-Holdfeny-. és -Palika17- kedveli ezt.
  4. -Palika17-

Szia zsani_apja!:)
    Oh de hogy nem, 3-szor is volt szerencsém ott járni.:D:music: De ezek szerint lemaradtam minden egyes alkalommal a nagy látványosságról.:D

Ms.AbyZu, SnéDóri és zsani_apja kedveli ezt.
  5. zsani_apja

Nem találom a képet, 2- 3 éve voltam utoljára, Pestről hazafelé. Jó sok gida vett körül, amikor bementem hozzájuk. Ott nem a látványnak volt szaga. :D

SnéDóri és -Palika17- kedveli ezt.
  6. -Palika17-

Bizonyára csak aznap kifogytak a légfrissítőből sajnálatos módon.:DxD

Ha már állatkertnél tartunk, akkor kinek melyik a legkedveltebb állatkája?:music:

Utoljára szerkesztett: 30.9.26, 19:13
    SnéDóri és zsani_apja kedveli ezt.
  7. -Holdfeny-.

Legutóbb az Álletkertek éjszakáján voltunk...
    Már jó hogy a gyerekek a kecskékhez egyedül mennek be... mert brrrr én nem szeretem az eféle állatokat;)
    Hát nem is tudom... Talán az itthon lakó Afrikai törpesün;)

De a postagalambot is megcirógatom, pláne ha jó helyre száll;)

Utoljára szerkesztett: 30.9.26, 19:49
    zsani_apja, -Palika17- és SnéDóri kedveli ezt.
  8. SnéDóri

SnéDóri Fórum admirálisa

Rééégen, mikor a kisebbik lányom volt kicsi, valamelyik állatkertben a kecske szétrágta a pufimellénye zipzárját :)

Nekem a cicáim. De nálunk mindenki állatbarát. Azért rántva a csirkemell a kedvencem :D

zsani_apja, -Holdfeny-. és -Palika17- kedveli ezt.
  9. sheepwow

sheepwow Járnitanuló

A világ legszerencsésebb és legmakacsabb szökevénye lett Samba, a fiatal kapibara, amely még márciusban pattant meg a brit Marwell Állatkertből. Míg a testvére, Tango már a második napon feladta magát egy marék csemegéért és a kényelemért, Samba fittyet hány az állatkerti luxusra.
    A The Guardian beszámolt róla, hogy a hampshire-i rendőrség nagy erőkkel keresi a félős, de annál ravaszabb kapibarát, ám a rágcsáló hat hónapja jól elrejtőzött a mocsaras vidéken.
    A mindössze spániel méretű Samba és nővére egy karámkapu aprócska résén át préselték ki magukat a szabadságba. Az akció után az állatkert munkatársai azonnal kiadták a riasztást, ráadásul nem kispályáztak: a természetvédelmi hatóságtól kértek segítséget, és még a Southamptoni Egyetem hőkamerás dróncsapatát is bevetették. A környékbeliek is azonnal akcióba lendültek: valaki a keresőkutyájával indult útnak, mások pedig egy helyi kocsma mellett szúrták ki a fűben napozó rágcsálót.
    Amikor kiderült, hogy Samba az Itchen-folyó vizes élőhelyei felé vette az irányt, a gondozók gumicsizmát húztak és az ártérben evezve vadásztak a nyomaira. De a kapibarák igazi vízi akrobaták: ha veszélyt sejtenek, akár öt percre is lemerülnek, vagy úgy bukkannak fel, hogy csak az orruk meg a fülük látszik ki. Samba pontosan ezt tette, és lazán elúszott a keresőcsapatok orra előtt.
    A szökevény rövid idő alatt igazi nemzetközi internetes sztárrá vált: mémek ezrei árasztották el a netet, az állatkert forró vonalára pedig özönleni kezdtek a lakossági bejelentések. Volt, aki a távoli Stonehenge közelében vélte felbukkanni a rágcsálót, éjszakánként pedig részeg tréfálkozók hívogatták az állatkert személyzetét.
    Egy orvvadászok elleni kameracsapda végül egyértelmű felvételt készített Sambáról. A fotókon a kis vagány szemmel láthatóan kövér, makkegészséges, és a szabad mocsári élettel teljesen elégedett, így esze ágában sincs feladni a harcot. A gondozók most édesburgonyával, sárgadinnyével és a testvére használt alomjával próbálják visszacsalogatni a makacs rágcsálót, mielőtt beköszöntene a kemény angol tél.

Moderátor által utoljára szerkesztve: 30.9.26, 20:30
  10. -Palika17-

Oh, bizonyára kis aranyos lehet.:)Csipázom a sünikéket, szerintem aranyos lények, akikre ősszel nagyon is oda kell figyelni.:music:

Szia SnéDóri!:)
    Úgy látom, a szőröske 4 lábú szakállas állatkánk, mindenki szívébe belopódzik valamilyen módon az élet során.:D
    Bizonyára csak nagyon éhes lehetett és gusztának vélte a cipzárt.:D
    Nekünk is egy cicánk van.:) Ez jól hangzik, hogy mindenki csipi nálatok az állatokat.:music: Hát igen...ő ebbe a munkakörbe kapott szerepet.:D
    Szia sheepwow!:)
    Micsoda egy jó kis történet, mekkora menő már a kis rágcsáló, nem szőrözik, nem hagyja magát.:D:music:

11. -Holdfeny-.

Bizony cukik a sünik;) A mienk A gyerekek szobájában lakik és nem alszik téli álmot... S meg lehet simogatni... - ha megkedvel a pocakját is megmutatja...
    A természetben élő süniknek érdemes avarvackot hagyni az udvaron... Hálás kis állatok;)

12. -Palika17-

Oh, kis édeske.:inlove: Ez egyébként milyen jó kis ötlet.:music:

zsani_apja és -Holdfeny-. kedveli ezt.
  13. juhúú

juhúú Járnitanuló

reggelt!
    Azért most reggelente szakít a játék. Nekem ez már bőven elég, így közel a 70- hez. :D :p
    Nekem ma a büdi bogár, poloska volt a kedvencem, mert meg tudtam fogni és kipenderítettem az erkélyre. :D

SnéDóri és -Holdfeny-. kedveli ezt.
  14. -Holdfeny-.

Jó reggelt!
    Csóri bogár... még szerencse szereted... ha nem szeretnéd mit tettél volna vele...:music:
    Én egyszer morzsa porszívóval próbáltam ártalmatlanítani... Az egész szerkezet mehetett a kukába a szaga miatt:oops:

SnéDóri és zsani_apja kedveli ezt.
  15. zsani_apja

reggelt!
    Megettem volna reggelire :D

SnéDóri kedveli ezt.
  16. SnéDóri

SnéDóri Fórum admirálisa

Jaj ne is mondjátok. Idén jó sok van. Gyűlölöm őket. Nem érdekel hogy büdös én bizony agyonütöm. Csak tudnám hol jönnek be amikor mindenhol szúnyogháló van. Szerencsére eddig sikerült a legtöbbet még kint ártalmatlanítani. A spraytól megdöglenek, de az is büdös. Amikor a fiatalabbik alias Fáni cica ül és meredten néz, akkor tudom hogy ott valami állat van a lakásban. Vagy szellem. Mindenki döntse el hite szerint :D

-Holdfeny-. kedveli ezt.
  17. Imi*

Imi* Fórum elő legendája

Szia!

Engem az érdekelne, hogy milyen dekorrol írsz amivel 9 nap alatt 16 milliárd csp-t be tud gyűjteni?
    Vagyis gondolom a Tavaszi csodával, de a folyamat érdekelne.
    Van két felhőm, illetve két dekorom is amivel tudom növeli a csp-hozamot de azt se mindennap.

Utoljára szerkesztett: 1.10.26, 08:30
  18. -Holdfeny-.

Szia!
    Ugyan nem engem kérdeztél... De azt gondolom Sagi a Tavaszi csoda dekorra gondol...
    Nálam is működik... Bár nálam szolidabban termel stabilan minden nap csak felhős segítséggel, mert a csp-re ható dekorokat - biztos vannak ilyenek de nem használom őket...
    Nálam 1 db naponta 875000 Csp-t ad...