Oázis

Kategória: 'Törzsasztal', témanyitó: Imi*, témanyitás ideje: 21.7.18.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Szia

A lényeg, hogy meg van az áhított cél...:inlove:
    Most mit fogsz kezdeni a csúcsra hajszolt szigetekkel:music: - csak csendben kérdezem... ott ugye nem állt meg a számláló;)

GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  2. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Ugyan az van, mind 800- nál, csak most négyjegyűre váltott. :D

GA-BI-O-Farm, -Holdfeny-. és Kuzdern kedveli ezt.
  3. -Holdfeny-.

Csak arra gondoltam a mókás játékmester összekötötte a gyopárral...:music:
    De szerencsére nem áll meg a számláló... szóval lehet tovább száguldani... ;)

GA-BI-O-Farm és zsani_apja kedveli ezt.
  4. Sagittarius69

Sagittarius69 Fórum ezredese

Semmit, ahogy a 800 után sem érdekelt tovább.
    A gyopár sem érdekelt 53 után.
    Pár napnyi altatás még és átpakolok a farm haladásához, remélve, hogy a napi 250-300 körüli aratás összejön, de ha több lesz, az sem lenne baj.

GA-BI-O-Farm, -Holdfeny-. és zsani_apja kedveli ezt.
  5. -Holdfeny-.

A farmon... 250-300 milliárdos aratás naponta... hát izééé őőőő nem találom a szavakat...:eek:o_O

GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  6. Sagittarius69

Sagittarius69 Fórum ezredese

210 körül már a baha szintemelés előtt is volt néha, most meg van egy újabb tojásos terület és lett még pár erős kitehetőm.
    Mivel mindent átpakoltam a baha 1400 miatt a farmról, így nem tudom, hogy mennyi lesz az annyi, de majd a következő vasárnap környékén kiderül.
    Ha teliholdas tojástartó terület jönne 30-án, simán összejönne, de hát ismét egy új állatról írnak, pedig az nem hiányzik.
    A teliholdas dolgok nem piacképesek, így csak érdektelen feladatok, amiket le kell tudni, de unalmasak, még ha nem is annyira, mint a gyopár.

Kuzdern, GA-BI-O-Farm és -Holdfeny-. kedveli ezt.
  7. -Holdfeny-.

Sok jó dekorral a 200 simán elérhető... bár marha messze vagyok tőle... talán év végére elérem a 120-150-et... de nem rohanok... csak szépen komótosan...:music:
    Neked hajrá a cél eléréséhez:inlove:

GA-BI-O-Farm és Sagittarius69 kedveli ezt.