Oázis

Kategória: 'Törzsasztal', témanyitó: Imi*, témanyitás ideje: 21.7.18.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. SnéDóri

SnéDóri Fórum félistene

Éppen írta Merilin, hogy nyithatjuk a pajta ajtaját. A Top nálam még kispályás. Én sem ürítem le a készleteimet.
    Na tessék. Nekem is almacsutka van, de azon nem megy. Igaz a lányomtól kaptam egy frissebb almát, de még nem tettem át a kártyámat. Mert tudom hogy akkor ballaghatok be a bankba a mobilbank miatt.

2. Sali~*.*

Sali~*.* Fórum elő legendája

"Nem csak egyénileg, hanem a közösségre támaszkodva is teljesíthetünk majd nemsokára." Merlin idézett szövegéről mindjárt a kutya-macskás bedobálós event jutott az eszembe. A csevegő hangulat kiváló volt, de az a fránya zöld csík, ami mutatta a bedoblálásokat nem és nem akart megmozdulni. Már pár játékos tolómércét is bevetett mégsem mozdult. Aztán vezényszóra egyszerre dobáltunk. A végére, nem sokkal előtte végre lehullott a lakat. A 00K9-es ügynök azóta sincs.

3. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Volt több közös haladós játék is... volt siker és volt kudarc is...:music:
    A fórumnak jót tenne... ;) De majd kiderül mi lesz a jutalom... - remélem nem lufi ami kipukkan...:wuerg:

GA-BI-O-Farm, SnéDóri és Sali~*.* kedveli ezt.
  4. Sali~*.*

Volt, de ahhoz hasonló nem, aki akkor játszott az pontosan tudja, hogy miért. A jutalom? Felhő? - majd elszáll.:D

5. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Játszottam akkor... rég volt...:music:

GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  6. feki13

feki13 Fórum admirálisa

Szegény ember abból főz ami van! :p :D Na jó nem, most valahogy felvettem egy ritmust, találtam ilyen olyan célt. Sokat segített a legútóbbi csere event, hogy ismét legyen egy célom, ma újra találtam menet közben egyet. Kell minden titkosból 8db. Hiába az ólas bónusz egyesével 10 óránként nem nagyon halad a számláló, na de vadaskertnyi mennyiségben és még ha van hozzá színes ól, még jó is lehet. Szép munka lesz az excel táblámat frissítgetni utána :D Jajj de szép mennyiség, lassan jubilál! :D Nekem a hely sose akadály, egyetlen egy dolog nem vonz ebben a játékban az a TP :D Vicces de semmi értelme a számomra, ezt is mutatja, hogy minden jó dekorom a bahán van, mert ott legalább látom a végét és kapok érte banánt (nem tudom mire elkölteni, de legalább adja!:D )
    Nekem is pontosan ezek a fák fogják kényelmesen biztosítani a TOP-os indulásom. Abban az esetben, ha megéri. Bármilyen eventet képes vagyok ott hagyni ha azt látom, hogy nekem nem tetsző dolgokért akár csak 10db hangajuhot is be kellene adnom.

Olvasgatom itt a dolgokat, megyek és megnézem a saját szememmel is mit tudhat ez az ingyenes pár hozzávaló....

Upgrade:

GA-BI-O-Farm, Sali~*.*, SnéDóri és 2 más kedveli ezt.
  7. Sali~*.*

Szia!
    A szegény ember, ha tisztelettel megkéri a szomszédokat olyan "régi" fák, ólak, műhelyek ajándékozására ami a kimaradt játék miatt nincsenek meg nála, szerintem mindenki szívesen segít akkor, amíg a józan ész határain belül marad. Most is azt mondom, keress bátran, megbeszéljük és segítek amiben tudok.
    Ez a mini játék annyira nem is érdekelt első olvasatra, hogy többet nem is foglalkoztam vele. "Elkapartam" amit a játék adott azt viszlát, álmomba sem gyere, mert nem fogok foglalkozni veled, még akkor sem ha az event adja a FA fát.

Ms.AbyZu, GA-BI-O-Farm, Kuzdern és 5 más kedveli ezt.
  8. feki13

feki13 Fórum admirálisa

Szia! :)

Rengeteget segítettetek már! Brutálisan jó is ebben a magyar közösség. Viszont azzal, hogy minden az ölembe hullik kicsit a motiváció is megcsappan. Ezzel fentartva a csere eventek izgalmát és hogy maradjo cél, tisztelettel megköszönöm de nem élek ezzel:) Félve írom ki mindig az ajánlataimat is a csere topicba, mert a szomszédok és a közösség pikk pakk ellát minden jóval, ami szuper!! Csak én ezzel nem szeretnék visszaélni. Senkit nem szeretnék ezel megbántani, ne értsetek félre.

30 kisfarmon szaladtam végig az imént. Kialakítottam egy bevett szokást, miszerint az elején ellövöm az összes antennát a 4 ből 3 sarokra ezzel kilövök 12 mezőt a 25-ből. Jó eséllyel megtalálom a 3db elemet ami az első szinten lehet, ha nem akkor random pukkasztom azokat amit az antennával nem néztem meg. Miután megvan mind a 3 első szintes item, választok egy random területet és a maradék legyezőt ellövöm oda. Ha szerencsém van kapok még ezüst lufit és csúzlit. Volt, hogy sikerült 3-4 lufit nyitnom egy egy ingyenes megoldásból. De volt olyan is ahol csak az első szintes bronz lufit lőttem el. Rengeteg volt olyan ahol 4 vagy akár 5 csúzlim is volt, de nem kaptam hozzá lufit. Nyeremények? Nulla, egy egy ajándékkód több dolgot ad esetenként mint ezek. Viszont a kíváncsiság és az ingrid 1db ingyen játéka rávett, hogy fél órát babráljak ezekkel. Apropó ingrid 30 kisfarmon nyomtam el az ingyenest abból sikerült 2db kisfarmon telitalálatot csinálni, kiszedtem egy csomó sünös és remegő fás titkost, bízva benne kapok belőle valami finomságot a későbbiekben.

Ez a mini event ebben a formában szerintem 100% hogy nem fog visszatérni, azon se lepődnék meg ha ez eltűnne. Lehet páran tesztelték akár vettek is, viszont szinte tuti, hogy rájöttek ennek aztán semmi keresnivalója ebben a játékban / formában.

Ms.AbyZu, zsani_apja, GA-BI-O-Farm és 3 más kedveli ezt.
  9. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

halo!
    Utolsó cserenapom keresztbe vágta a fejlesztés, azt hittem jövő hónapban lesz. :( és lesz :D Most a szomszéd ajándékozással sem foglalkozom, durcis lettem. :D
    Annyi mindent írok, lehet utazok egyet. Meglett az első 100 piccoló bontásom, hamarosan pótlom.