Oázis

Kategória: 'Törzsasztal', témanyitó: Imi*, témanyitás ideje: 21.7.18.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
 1. DevilMókus

  DevilMókus Fórum császára

  hopp 1db 0 val több:cry:már csak 70000-el kell;)Az árvácskás 4 gyémánt -130 milla tp:D
   
  -Fülemüle-70, lukimi, ursa11 és 4 más kedveli ezt.
 2. Kuzdern

  Kuzdern Fórumőrült

  Sziasztok!
  Holnapra nagyon meleget mond, vigyázzatok magatokra...mi pilléreket fogunk betonozni...előre félek.:oops:
   
  -Fülemüle-70, lukimi, vízöntő és 5 más kedveli ezt.
 3. Sali~*.*

  Sali~*.* Fórum császára

  Szia Erzsike!:)
  Álmodsz királylány? Ne akard visszaküldeni Imit a múltba.:inlove: Én sem túrázós hátizsákot gondoltam a hátára, hanem olyan kis könnyűt.;)
  Szia!:)
  Emlékezem rád, régebben még beszélgettünk is, de a keresztneved sajnos elfelejtettem, bocsika. Sulival hogy állsz? Végeztél vagy még sulis vagy?
  A kérdésedre a válaszom: ha jól érzed magad a játékban játssz kedvedre;). A gazdakörök megvárnak, a területekkel nem tudom hogy haladtál? Ez lényeges lehet abból a szempontból, hogy a játék forog. Ennek kapcsán az eventek különböző területeken zajlanak.
  Nem tudom milyen szinten vagy, a Bölcs Tölgy runáit, a szigeten a szentélybe is érdemes a szintnek megfelelő dolgokat kiváltani.
  Szia Imi*!:)
  Szívesen, egészségedre! Köszönöm, tisztában vagyok vele, általában nem az jön ami nagyon kellene, de ez a jobbik eset, hogy nagyobb az elképzeltnél.
  Tudod arra gondoltam, hogy az állatos gköriket kivégzem, legalább is azokat melyekhez adott a magasabb szintű tenyésztett állat.
  Érdekelne, hogy akkor hogy alakulhatna a tenyésztés. Neked erről mi a tapasztalatod? Jobban jönnek a nagyobbak, vagy nem számottevő az előfordulásuk ebben az esetben sem?:music:
  Amit tudok szívesen adom tovább. Azért gondold meg, hisz jó szomszédnak mindig szívesen segítek ha tudok. Igen a Jack is egy lehetőség, ügyesen kitaláltad és most lehet arra is gyúrni még jó ideig nyitva a rémkert.:)
  Szia Norbi!:)
  Én holnapra nem terveztem, csak korán reggel a kertet locsolni, a virágaim kókadoznak. Ajaj, betonozni ilyenkor? Te is nagyon vigyázz magadra, merre dolgozol? Milyen pillérek? Híd, felüljáró, épület?
   
  -Fülemüle-70, lukimi, mnkm és 5 más kedveli ezt.
 4. DevilMókus

  DevilMókus Fórum császára

  Köszönöm ha úgy gondolod :inlove:majd valamit kitalálok.;):D
   
  -Fülemüle-70, lukimi, ursa11 és 3 más kedveli ezt.
 5. Imi*

  Imi* Fórum elő legendája

  Jó reggelt kívánok mindenkinek, Sziasztok!


  Munka előtt gyorsan megterítettem az asztalt:
  upload_2020-7-10_4-33-30.png
  Ma hosszú napom lesz!
  Hétvégére marad a másik két növény szaporítása.;)


  Legyen szép napja mindenkinek!
   
  -Fülemüle-70, nyuszi63, lukimi és 5 más kedveli ezt.
 6. Kuzdern

  Kuzdern Fórumőrült

  Szia! lassan indulok melóba...templomon dolgozik a cégünk...ne nagy betonozásra gondolj, 1 köbméter beton bedolgozása lesz...
  Az mind kézimunka és a napon...de megoldom...pénteken csak 1 óráig dolgozunk...ez vigasztal.
   
  -Fülemüle-70, Imi*, lukimi és 4 más kedveli ezt.
 7. vízöntő

  vízöntő Fórum hercege

  Drága Sali!
  Nem az ötletedet, kifogásolom, de mivel nem lehet politizálni így oldottam meg a kérdést. Azt sem tudom hogy Imi hol dolgozik, hány éves, csak annyi hogy a mai világ egy kifordított , még az időjárás sem a régi, nincs tél, nincs nyár, a társadalom meg, egyik fele magasan fent, a másik fele meg szinte a mély szegénységben. A fiatalokról meg lenyúzzák a bőrt is, öregek elfelejtve, lásd nyugdíj.:inlove:
   
  -Fülemüle-70, Imi*, ursa11 és 4 más kedveli ezt.
 8. Sali~*.*

  Sali~*.* Fórum császára

  Szép napot kívánok Mindenkinek! :inlove:Sziasztok!
  Erzsike! Hidd el hasonló szemüvegen keresztül látjuk "szép, új világunkat".8)
  Imi* fiatal srác, a többiről majd Ő mesél, ha úgy gondolja.
  Lehet tudni honnan játszol? Ezt azért kérdezem, mert ha a helyzet is engedné akkor ősszel szervezhetnénk egy laza találkozót, egy könnyű sétával, esetleg múzeum, vagy vár látogatásával.;) Szívesen megismernélek.
  Ez a beszéd, persze hogy úgy gondolom.;)
  Megtaláltam, hogy honnan a Tudás láda. Hisz van belőle I., II., III. A jelenlegi eventben szerezhető. Főfarm, sziget és teliholdas.:inlove:
  Tehát a III., bontottam, itt #3 pedig a további ládák tartalma.:)
  Korán ébredtél Norbi. :) Értem, akkor nem egész napos betonozás lesz. Építkeztünk, ismerem a technológiát, ebben a nagy hőségbe lehet majd locsolni, hogy ne égjen meg a beton. Bár, az is lehet, hogy már van hozzá adalék ami ezt megakadályozza.
  Vigyázz magadra!
  Szép asztalt terítettél Imi*! Köszönöm szépen. :)Ha igaz az időjós jóslata akkor hamarosan itt a lehűlés, kicsit fellélegezhetünk.
  Elkezdtem a főfarmon a növények felszaporítását, eddig 15 hagymácskát bújtatok, jól jön majd a szigetes felszaporításhoz.
  Vigyázzatok magatokra! Sok folyadék.
   
  Utoljára szerkesztett: 10.7.20
  -Fülemüle-70, Imi*, ursa11 és 4 más kedveli ezt.
 9. ursa11

  ursa11 Fórum parancsnoka

  Ládák ismertetése:

  FONTOS!
  Az event végén a ládák eltűnnek a játékból, a tartalmuk viszont jóváíródik.

  Tudásláda I.
  [​IMG]
  Tartalma: 6 Party pörgetés, 2.174 Szezon-jutalompont, 1 Szezonzseton


  Tudásláda II.

  [​IMG]
  Tartalma: 12 Aranybanán, 2.118 Szezon-jutalompont, 2 Szezonzseton


  Tudásláda III

  [​IMG]
  Tartalma: 25 Szupertáp, 2.118 Szezon-jutalompont, 1 Szezonzseton
   
  -Fülemüle-70, Imi*, Kuzdern és 3 más kedveli ezt.
 10. Sali~*.*

  Sali~*.* Fórum császára

  Szia Editkém!:inlove:
  Köszönöm, hogy hoztad. Közben én is megtaláltam, most viszont pironkodhatok. Látszik milyen tüzetesen olvastam az ismertetőt.:music: Mentségemre legyen mondva, hogy a nyereményeket nem minden esetben tartom számon, ill. fejben.:D Azt viszont érdemes megjegyezni, hogy "Az event végén a ládák eltűnnek a játékból, a tartalmuk viszont jóváíródik.
  Hogy a tartalmuk jóváíródik és nem veszik el az pedig külön öröm.;)
   
  -Fülemüle-70, Imi*, ursa11 és 3 más kedveli ezt.
 11. vízöntő

  vízöntő Fórum hercege

  Szia!
  Hát nálam is volt egy időszak, mikor elegem lett a farmból, valami nem tetszett.
  Annyi különbséggel, én a pajtámból eladtam 0,10csp-ért mindent , ezer számra, még a legnagyobb értékű tenyésztett állatokat is,szóval lenulláztam mindent.
  Most meg módjával öregesen játszva , 6milliárd csp van, szűk 20000 szt szűk 2000 szpt, pedig most volt a tenyésztés , kérlek ezt ne dicsekvésnek vedd, szinte minden fám, ólam, megvan, ami cserélhető volt, 220 szintet pár napon belül elérem.
  Szóval ha nem akarsz mindent egyik napról a másikra, akkor ha kedved is van, akkor rajta uccu neki, nem behozhatatlan ez a hátrány!!!!
  Sikeres farmozást!!!:D;)
  Imi te nem is aludtál az éjszaka????Még fenn voltál 23:03-kor és 3:34 kor már kész volt a reggeli!! Hajnalban hozni a reggelit köszönni tudom csak!
  Ez tényleg fárasztó lehet, azért pihenni is kell!!! Ne hogy az egészséged menjen rá!!! Mert azt nem pótolhatod se pénzel, se semmivel!!!:):inlove:
   
  Utoljára szerkesztett: 10.7.20
  -Fülemüle-70, Imi*, ursa11 és 4 más kedveli ezt.
 12. mnkm

  mnkm Aktív író

  Szia Sali :inlove:
  Kitti vagyok, és semmibaj.^^
  Ohh képzeld, sikeresen letettem a szakmai vizsgát májusban, szóval most élvezem a megérdemelt nyári pihimet.:inlove: Aztán alakulgatok is egy fiúval, bár az elég bonyolult, mert a 2. exem az, és háát a vele való kapcsolatom sosem volt egy egyszerű eset.:music:

  Jól érzem magam igen.^^ Megvan a maga kis hangulata annak amikor az ember feljön farmozni, learatja a dolgokat, eventezik, stb.^^

  Akkor ne a gazdakörös feladatokkal foglalkozzak inkább?
  Amúgy a területekkel egész jól állok, a Tölgynél is megvan az összes terület, bár az összes rúnát még nem sikerült kiváltanom. :/
   
  -Fülemüle-70, Imi*, ursa11 és 4 más kedveli ezt.
 13. Sali~*.*

  Sali~*.* Fórum császára

  Gratulálok Kitti!:inlove: Akkor idén irány Gödöllő, egyetem? A lovacskáddal mi újság? ;)Tart még a "nagy szerelem"?
  Az, hogy a játékban mi a célod neked kell eldöntened. Én pld. ha megéri, vagy megtetszik valami, esetleg hiányom van valamiből és összejött a beadandó a feladathoz nos akkor szoktam a kiszemelt feladatot kezdeni.
   
  -Fülemüle-70, Imi*, ursa11 és 4 más kedveli ezt.
 14. lukimi

  lukimi Fórum elő legendája

  Szia, Kitti.

  Én 2011 november óta farmozom, kb 2015-2016?? évében 1 évig nem folytattam, majd tavaly január 23-tól ismét abbahagytam aug. 27-ig. Most mégis itt vagyok, tehát aug. 27-től egyfolytában és nagyobb kedvem van a farmozáshoz mint valaha. Mindent lehet pótolni de nem muszály, mivel ez játék anélkül is megy tovább az élet.

  229-es szinten leledzem és én egy kicsit máshogy játszom mint a többiek. :)

  Nálam nincs szabály, úgy játszom ahogy jól esik amihez éppen kedvem van. Csomó eventet kihagyok mert nálam nincs olyan törvény, hogy: event, hát csinálni kell! Azért játszom, hogy az eventeket végig csináljam! És ehhez hasonló aranyköpések, amúgy rakás gyengus, semmire való event van.xD De aki azt szereti, csinálja!
  Volt, hogy hónapokig gazdaköriztem volt, hogy jó pár event elég ütősre sikeredett, azokat végig csináltam hétről hétre, a mostanit éppen 1 hónapos eventszünet után volt, hogy hetekig sok ól volt kirakva majd elunván fákra cseréltem több területen. Van, hogy dekorozok a főfarmon is amit sokan szentségtörésnek vélnek mert az eventet csinálni kell.....:eek:

  Vannak mini eventek, tenyésztések stb, amelyeket szinte mind megcsípem mert azokhoz nem kell egy millió e.növényt ültetni és hamar kész van és nem kell területeket bontani.

  Lényegében az a mondandóm veleje, hogy nem díjazom a 18-20 ezer e.növényt végig unni, de azt jobb ha tudod, hogy már nagyon sokan így vannak vele. Ha a big szeretné, hogy ismét nagyon sokan eventezzenek elfelejtenék a muszalyból temérdek növény ültetést. Állítom, ha 10 ezren belüli ültetős eventeket kerálnának sokan vissza állnának rá. Persze nem egy területen mert ugyanott vagyunk.

  Én olyan eventenkénti 2-3000 növényt szeretnék ültetni akkor ismét többet bevállalnák.xD:p Persze ha volna értelme, mert az eszi nem eszi nem kap mást eventeket továbbra is meg sem látom. Olyan eventek ezek amelyek ahogy adjuk befelé a megtermelt cuccokat, a feladat sorok ilyesmiket adnak: ~7 szupertáp, 12 sz.trágya, 22 bájital, 10 farmpengettyű, pár láda, jó sok tp de nem annyira, hogy túlzott jelentőséget tulajdonítanánk neki, valamennyi csp, kis csillagocska, pár ól és fa amikből szinte soha nem fejlődik ki értékes, stb, stb, stb. Nos, ezekre azt mondják sok kicsi sokra megy. Én meg azt mondom, ez kutyafüle, sose megy sokra és ezért nem fogok 28 ezer növényt uncsi módjára ültetni.

  Elnézést sokat fecsegtem az a lényeg próbálj úgy játszani, hogy örömöd legyen benne. Aztán ha olyan eventeket kapnánk még mint kb 1 hónapja, hogy 2 Farmarany-fát is tartalmazott nekiesünk, akkor is ha halálba unjuk magunkat és netán a pokolba kívánjuk. Mert csak jobb olyan eventeket csinálni aminél nem a bájital stb a főnyeremény, és esetleg ráadásnak egy felhő amely ad egymillió tp-t, tenyésztéskor! :cry: Ilyenkor elolvasom a leírást és máris tájékára sem megyek annak az eventnek.:)

  Természetesen akik minden eventet megcsinálnak mert számukra az a játék azoknak respect, semmi bajom vele nekik az a jó, az az öröm.
  Tehát játssz, jó játékot!:):inlove::music:
   
  Utoljára szerkesztett: 10.7.20
  -Fülemüle-70, Imi*, Ribiszke és 5 más kedveli ezt.
 15. ursa11

  ursa11 Fórum parancsnoka

  Ó, percig se csinálj belőle gondot, most épp volt időm alaposan átolvasni az ismertetőt. Sajna, nem mindig van így.
  Jó bizony, hogy nem vész el a tartalmuk, jó kis ládikák.:)
   
  -Fülemüle-70, Imi*, Kuzdern és 2 más kedveli ezt.
 16. mnkm

  mnkm Aktív író

  Sali, köszönöm szépen, és igen irány Gödöllő!:inlove: Felhő (lovam) szerencsére megvan még és igen hatalmas még mindig a szerelem köztünk, nem is tervezem alább hagyni.:inlove: Bár így vírus idején volt egy olyan alkalom, hogy megsértődött rám, mert 1 hétig nem tudtam kimenni hozzá. :/

  Lukimi, azta öröm volt ezt a hosszú írást elolvasni. :3 Hát, én még kis fiatalka vagyok a magam 73-as szintjével.:oops: Apum tart olyan 100 körül, ő nem bírja abba hagyni. :D Hazajön éjjel melóból, learatja a dolgokat, ültet, és csak utána megy tusolni. xD Hozzá nagyon közel áll a játék, mert vidéken nőtt fel, én meg városi lovász vagyok. :'D De nagyon szeretem magát a játékot, mert jó hangulata van, meg a fórumon is befogadóak az emberek.

  Az event engem sem érdekel mindig, hébe hóba ültetek, mint pl most ezt a zöld lóherét, de nem vagyok úgy vele, hogy úristen mindenáron megakarom csinálni. xd
  Még amikor kisebb voltam (akkor szokott rá apa a játékra) volt egy halloweeni event és mindig a denevéreket akartam megszerezni és nagyon le voltam törve amikor nem sikerült. xd Mostmár nincs ilyen.
   
  -Fülemüle-70, ursa11, Imi* és 4 más kedveli ezt.
 17. lukimi

  lukimi Fórum elő legendája

  Apukádnak gratula, én is ilyen vagyok a reggeli és esti "nagyaratást" ki nem hagynám, csörög a telóm másodpercre pontosan.

  Még valamiről írnék neked, nagyon sok olyan 1x1 és 1x2-es ládákat adó dekorokat lehet kipörgetni a keréken, melyek sok sok a farmozással kapcsolatos hasznos cuccokat tartalmaznak. Például őszi gomba-kunyjó, tavaszi gomba-kunyhó és még nagyon sok fajta. Mióta visszajöttem én ezekre fokozatosan álltam rá és minden egyes megszerzett darabot kiraktam. Így van már megtelve a zuhatag, esőerdő, kincses és egyre több a kúrián is de már a bahára is jutott. Mit jelent ez?! Sokan sok féle időközönként bontogatják ezeket a ládákat én 1 havonként. Ekkorra többezer láda gyűlik össze és ez a nap ünnepnap nekem, egy nagy öröm. Nagyon sok hasznos cuccok jönnek ilyenkor, több 10 állat (van, hogy közel 100 db 1-1 állatból), fák, bónuszok, partypörgetések farmpengők és sorolhatnám napestig. Nos, elmondhatom, hogy engem most ez éltet ezt várom a legjobban.xD
   
  -Fülemüle-70, Imi*, Kuzdern és 3 más kedveli ezt.
 18. Sali~*.*

  Sali~*.* Fórum császára

  Ügyes vagy Kitti, gratulálok!:inlove: Azért egy egyetem nem piskóta.
  Nem voltál beteg ugye, nem azért nem tudtál kimenni hozzá?
  Lukimivel ellentétben én naponta bontogatom a ládákat kíváncsi természet lévén. Csak akkor marad el, ha nincs időm rá.
  Apropó, kérdezni szeretném, hogy a baloldali piros kosárkából vásárolsz-e naponta? ;)
  Ezt pedig fogad szeretettel, talán említettem én is szeretem a lovakat.❤❤❤


  Oh, nem, nem, csak kicsit kellemetlen. ;)
   
  -Fülemüle-70, ursa11, Imi* és 4 más kedveli ezt.
 19. mnkm

  mnkm Aktív író

  Lukimi átadom neki. :) Bár ő nem fórumozik, szerintem nem is tudná használni, őt csak és kimondottan a játék része érdekli.
  Oh igen tudom vannak különböző ládák, bár én sosem tudtam eltenni őket későbbre, mindig kinyitom rögtön. xd Túl kíváncsi vagyok. :(

  Sali, neem szerencsére nem voltam beteg.;)Csak az e-suli totál leszívott idő ügyileg. :( Hát, tudom nem lesz piskota, de már kimondottan várom. Hoz majd egy kis változatosságot az életembe, csak azt nem tudom még, hogy bejárós leszek-e, vagy kollégista.
   
  -Fülemüle-70, ursa11, Imi* és 2 más kedveli ezt.
 20. DevilMókus

  DevilMókus Fórum császára

  Sziasztok.két dolog:1()megvettem a flamingó tojást ,de bíz én kivárom a 60 órát nem sürgős.;)
  2 ) olvastam a pletykába hogy ismét teliholdas event lesz és a röpibe nem lesz ól.o_O
  Én is általában kinyitok minden ládikót ,néha gyűjtögetem,de nem jellemző.;):D
  Jó hétvégét ,bár mintha megint vihar jönne.o_O:sleepy:
  Ui jó játékot Kitti. :)
   
  -Fülemüle-70, ursa11, Imi* és 3 más kedveli ezt.