Oázis

Kategória: 'Törzsasztal', témanyitó: Imi*, témanyitás ideje: 21.7.18.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Szia!
    Mondtam én, hogy kokit kapunk, ha bele lendülünk. :D
    Áthozlak ide, itt én is letudom dobni a gátlásaimat. ;)

farmerSS és feki13 kedveli ezt.
  2. farmerSS

farmerSS Fórum admirálisa

Swartsch, Kuzdern és GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  3. milanzs

milanzs Fórumelemző

Sziasztok,
    Ezt az appot én is letöltöttem. Tényleg szép és jó is, viszont azt az infót kaptam egy moditól, hogy az applikáció még nem működik, csak béta verzióban, ezért pl. ez az event sincs benne. Én is azért töltöttem le, mert fekete a játék felülete, hiába is forgatom. Eventezni nem lehet applikáción. Azt a tanácsot kaptam egy moditól, hogy próbáljak meg másik böngészőt mobilon. Nektek van ezzel kapcsolatban tapasztalatotok? Melyik böngészőben működik?
    Előre is köszönöm a válaszokat!!

Swartsch kedveli ezt.
  4. farmerSS

Küldjön a farmodra a játékkal szenvedő 2 ezer FA-t, és Te elmondod ezért neki, hogy mit tegyen, hogy játszani tudjon ???
    Ezt komolyan gondoltad ????:mad:>:(

5. terrdora

terrdora Fórum ismerője

Játékostól én semmit sem kértem , nem is fogok.
    Inkább hagyjuk az egélszet!

6. farmerSS

Akkor a BP-től ?
    Írd le, hogy szerinted mit kellene tenniük, a modik meg majd eldöntik, hogy továbbítják e.
    Ha valóban tudod-sejted a megoldást, akkor ne a magad javát nézd, hanem a sok-sok szenvedő játékost, hogy végre rendesen farmozhasson mindenki.

Swartsch, kasszás, milanzs és 3 más kedveli ezt.
  7. vízöntő

vízöntő Fórum félistene

Szerintem, több gond is van, A HUF. semmit nem ér
    A telefonokra történő átvitele, a játéknak.
    Windows10- 11 sokan még a 10 -el játszanak már a farmeramához is kell az erős gép a rengeteg adat miatt
    A Gyopárvölgy rengeteg adat a játékosok max:10%-ka játszik csak rajta (mindegy miért) ezért terhelni a gépet?????
    A matricákkal is ez a helyzet
    A sok inkább rengeteg kis farm egy embernek, azért hogy néha játszik rajta, vagy csak belép.
    Akik már tíz éve regisztráltak, ott van még a nevük, pedig azok már azon a farmon soha nem fognak játszani
    A sok új fa, ól, fejlesztések, már sokan azt se tudják mi is van a raktárba ezzel a játék nem lesz érdekesebb
    Nem akarom a modikat bántani, sőt dicséret illeti őket, de bizony ők is belefáradnak, néha nekik sok a sokk
    csak hát az ő székükön sincs ragasztó....
    A héten láttam fent Kazimirt akkor ez bizony háááát bajt jelenthet
    A másik két részre szakadtak ha nem háromra a játékosok, az egyiknek semmi sem elég, a közömbösök, van aki erőlködik még,
    egymás torkának ugranak a játékosok...
    A legfontosabb ha ennyi bejelentés érkezik, illene azért ott feljebb egy kicsit megmozdulni, nem ajándék kód, és töröld szemed szád
    egy mondat erejéig hogy igen sok a hiba de a tőlünk telhetőt igyekszünk mielőbb megtenni. Itt az illetékesekre gondoltam.
    Ez az öregek játéka, pár középkorúval, ezt is figyelmen kívül hagyják
    a sok apró probléma össze adva már nem is olyan kicsi. Akár mennyire is kell BP- nak a kp-é ennyire nem kell erőltetni a dolgokat.mert a visszájára fordulnak.
    ez csak magán vélemény, semmi más......
    Még csak annyi én a norton vírus irtót használom, ha feljövök a Fórumra oldalt majdnem mindig bedobja egy fenyegetés ártalmatlanítva, tehát......

Utoljára szerkesztett: 16.11.25, 13:39
  8. Swartsch

Swartsch Fórumelemző

Szia! :)
    Igen, sajnos, ahogy azt írtam nem minden event játszható az applikációban, pont amiatt hogy még csak béta verzióban fut az app. ITT megtalálod a linket, amit Dolphin S-Moderátor megosztott. Sajnos nekem azon a linken keresztül is csak fekete kép jön be, akkor is, ha elfordítom a telefonomat. Én egy másik alternatívához nyúltam.... Vettem egy tabletet, ami nem Androidos, hanem Windows operációs rendszert futtat, (mert a laptopom túl nagy ahhoz, h munkában használni tudjam.) megosztom rá a mobilnetemet és így utazás közben vagy melóban is tudok farmozni. Sajnos én más megoldást jelen pillanatban nem találtam erre a problémára...remélem, h ez egyszer megoldódik és újra tudunk majd böngészőben telefonról is játszani.

UI: Eddig csak Edge és Chrome volt a telefonomon, ezekkel próbáltam belépni és fekete háttér fogadott.
    Most viszont kipróbáltam a Firefoxot és azzal sikerrr.... !!! Betölt a játék és gyönyörűen müködik minden, mint eddig!

Szóval a megoldás MOZILLA FIREFOX böngésző! :)

Utoljára szerkesztett: 16.11.25, 16:16
    jófarmerlány, farmerSS és Sali~*.* kedveli ezt.
  9. terrdora

terrdora Fórum ismerője

Az adatforgalomra kívácsi lennék, mennyire eszi . + képernyőhasználat.