Oázis

Kategória: 'Törzsasztal', témanyitó: Imi*, témanyitás ideje: 21.7.18.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Remekül le tudnának szoktatni vele a játékról....:music:
    Nem tudom mitől függ;)

2. juhúú

juhúú Járnitanuló

reggelt!
    Sziasztok!
    Vénusz az élet lelke ;)

Ms.AbyZu és GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  3. Gobio55

Gobio55 Fórum bárója

Sziasztok!

Tessék vigyázni az istenekkel! Ráma az egyik legszentebb isten a hindu hitvilágban. Vénusz meg a szépség, a szerelem és a termékenység istene a rómaiaknál. Nem bölcs dolog velük ujjat húzni. Én ugyan hithű ateista vagyok, de azért azon már elgondolkodtam, ha van isten, akkor többnek kell lennie. Egy ennyire nem babrálhat ki velünk. ... Ámbár ... De ... - Pszt! Gondolkodom! - ... Megvan! Halleluja! (Hogy én milyen okos vagyok. Le is kell vizelni, nehogy az a sok ész lángra kapjon és megégjek. :p) Tehát:

Amikor az Úr az ellene fellázadt angyalokat a pokolba vetette, élükön Luci Ferivel, a többi gonosszá vált is mind odakerült. Ezek lettek Luci Feri segítői, a sátánkák. A sátánkák leggonoszabbikjai közül válogatták ki a BP programozóit. Ezek, hogy az Úr dolgát megnehezítsék és bosszantsák az Urat, velünk tolnak ki rendszeresen. Mivel felsőbb hatalmú lények, MI halandó virtuális földesztegályosok, nem tudunk ellenük mit tenni, csak morgolódni. Azt viszont jól tudjuk, hogy mit ér a harag hatalom nélkül. Mivel az Úr fentről osztja nekünk a maflást, hogy szóba állunk a sátánkákkal, alulról meg a sátánfattyak teszik ezt szintén, MI akik közöttük vagyunk, a pofozógép bábjai vagyunk. Rajtunk csattan minden rossz! Hogy sajnálom magunkat. Szegény elárvult virtuális gazdák! De sanyarú sorunk van! Ráadásul ez a meleg. Ez is a pokolból jön? Mert az Úr szereti az embereket, nem tolna ki velük ennyire! :wuerg:xD

Kint voltam hétkor a piacon - a valós életben, nem ITT - de már akkor sokalltam a meleget.

További szép. hűvösebb és sátánka mentes napot!

Ms.AbyZu, GA-BI-O-Farm és -Holdfeny-. kedveli ezt.
  4. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

:inlove: Szuper írás;)

Ms.AbyZu és GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  5. Ms.AbyZu

Ms.AbyZu Fórum biztosa

xD tetszett nekem is

-Holdfeny-. kedveli ezt.