Oázis

Kategória: 'Törzsasztal', témanyitó: Imi*, témanyitás ideje: 21.7.18.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Nálam pl. semmi sem marad ott, ahol hagyom. Legyen az piac, vagy bármi, ahol kell kirakni valamit. Hozzászoktam, teljesen átvettem a tematikát. Nem szórakoztat, de működik. Nem tudom melyik motor a felelős ezért, de lehet csak a pilótát kellene lecserélni.

-gyöngy-581, feki13 és peter1022 kedveli ezt.
  2. feki13

feki13 Fórum parancsnoka

Írtam is, semmi baj ha visszaugrik az elejére, teljesen elfogadható de, közel fél éve marad ott majd hirtelen elugrál, ezt újabban kezdte el nálam, ráadás úgy, hogy nem is minden résznél de az átalakítónál pont...Nem tudom mit tehetett azért a programozó, hogy még megvan az állása de egy kicsi cégnél is páros lábbal hajították volna ki.

Játszom sok féle játékkal, van amit csak kipróbálok, de még az early acces játékok is jobban futnak, úgy hogy ez 15 éve van a piacon :(

3. apja_72

apja_72 Aktív író

Szerintem a Tollboát neki köszönhetik. :D Jajj de kifejteném még, de nem lehet. :D Mivel nem borsó. ;)

peter1022, -gyöngy-581 és feki13 kedveli ezt.
  4. feki13

feki13 Fórum parancsnoka

Öntsük aranyba a kezét! :D Ne tudja soha kihúzni onnan:music:xD

5. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

xDxDxD A gyopáron időnként vannak ilyen furcsaságok;)

peter1022 és zsani_apja kedveli ezt.
  6. mamóka1cc

mamóka1cc Fórumgróf

Szevasztok!
    Tudnátok vírusírtót javasolni?
    Benyalt az új gépem Trójai vírust.
    Érdekessége, hogy csak a Firefox böngészőn jelenik meg.
    Köszi

Fätum kedveli ezt.
  7. Fätum

Fätum Fórumőrült

Szia! Ha csak a firefoxban látod, akkor az egyáltalán nem biztos, hogy vírus. A legegyszerűbb, leggyorsabb és legmegbízhatóbb ellenőrzés ha a gépeden windows 10 vagy 11 van, akkor lefuttatod a windows defendert. Felesleges a defenderen kívül másik vírusirtó, mert csak lassítja a géped és összeakad a windows alapból is beépített tűzfalával és vírusirtójával a defenderrel.
    Javaslom a windows-hoz alap böngészőnek beállítani a Microsoft Edge-t használni.