Oázis

Kategória: 'Törzsasztal', témanyitó: Imi*, témanyitás ideje: 21.7.18.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. peter1022

peter1022 Fórum biztosa

Mostanra meglett. A táp keverési lehetőséget viszont még mindig nem adja be.

Már megvan a válasz is, hogy miért látok most mindent, mert hivatalosan kivezettek minden újdonságot.xDxD:D:D Nálam fordítva történik minden.xDxD:D:D

2. feki13

feki13 Fórum félistene

Szia! :)

Egy két dolgot azért sikerült pótolnom az elmaradásaimból. Köztük egy felhőt így az amaránttal már sikerül nullázni (egyszer tettem eddig egy minimálisat kb, sosincs gondom a felröpikkel). Mamut fák már más tészta, ami nem szerencse kérdése volt azt már kiszedtem a gazdaköriből. Volt idén egy event ahol ha etetted a kis jószágokat akkor tudtál mamutokat szerezni, sikerült 2-3db ott is szert tennem. Viszont a napraforgót még messze nem tudtam telerakni az alap területet sem. Valszeg egy hamar nem is fogom, de ezen részén már túlléptem. Lassan a piccolós virágfestéses vadászaton is túl fogok és a játékon is :) Sajnos a gyopár tökéletesen mutatja ha a játék nem ad konkrét célokat én nem igen szeretek céltalanul hajtani. Unalmas és brutálisan monoton, ráadás arató nélkül még kínszenvedősebb a gyopár. Miután elértem a 25 szintet 4 napig ment aztán mint egy rossz könyv olvasásakor becsuktam és azóta be se léptem oda. Minek...? Csak mert van? Kihagyom.

Vannak javaim, tudom is használni őket. De ha megtenném még hamarabb ráunnék a játékra, inkább csinálom 3-4-5-6 napig az eventeket, hogy legyen egy kis játékélményem, viszont a mostani ötlettelen dolgok nem vonzanak. Nem keresek más játékot mert szívesen játszom a farmmal, de hogy függővé nem fog varázsolni az is biztos. Kedvenc időszakom jön, karácsony, advent. Ha az eventek nem is lesznek érdekesek egy kis gyerekkori naptárnyitogatás jól fog esni :)

Olvastam egy 2022-es TOP-ban egy titokzatos gazdatársról aki leírta, hogy s mint ért fel a nagyok közé. Voltak is ilyen dédelgetett vágyaim, miszerint tök buli lenne robbantani majd egyet. Még valszeg költöttem is volna egy kis PP-re pedig sose szoktam, de mivel szerencse nem kezdett el pártolni már nem annyira dédelgetek ilyen dolgokat :D Kényelmesen játszogatok, ha elfelejtem elfelejtem...nincs kedvem nem aratom és én ezt annak tudom be, hogy az érdekes helyett a laposodás felé megyünk.
    Célt kellene találnom, de nem igazán megy :(

3. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Szia

Apró célok... amelyek megvalósíthatóak... persze kellenek álmok is...;)

tompaker kedveli ezt.