Oázis

Kategória: 'Törzsasztal', témanyitó: Imi*, témanyitás ideje: 21.7.18.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Tudom... de egy kiegészítésne az adott témához jó...8)
    A gyerekek meg megismerik:p Sokszor van kutatós feladatuk...;)

peter1022 és SnéDóri kedveli ezt.
  2. vazulneni8

vazulneni8 Törekvő

Szia!
    Megnéztem nálam,amit írsz,nekem is ID alapján van,és abban a sorrendben,ahogy a jobboldali sávon szerepelnek.Sok barát szerepel a listámon,akiknek nem mindig küldök ajándékot,de ők is szerepelnek az új felület listáján.Vagyis először a szomszédokat sorolja és utána a barátokat.Hagyd úgy a farm ID alapján és azonos marad a szomszédlistával.
    Kipróbáltam amit írtál,és tényleg visszaáll a szint-ről farm ID-re.És a szomszédomnak 2 FA-ért elküldött ajándékot nem pipálja ki a sorban.(Gondolom azért,mert többször küldhetek ugyanannak ajándékot farmaranyért.)

PaySkin és zsani_apja kedveli ezt.
  3. PaySkin

PaySkin Rutinos

Szia!

Nálam nem így van:
    Több 200-as szint feletti szomszédom van még, akik itt nem látszanak. Van olyan is, akivel minden nap cserélünk ajándékot és itt lenne a helye szint szerint az első hatban, de még a következő hatban sincs benne! A 252-es szintű alatt kellene megjelennie, mint ahogy az oldalsávban szerepel! Engem nem érdekel, hogy jeleníti meg, csak ha átállítom, maradjon úgy, mert így kínszenvedés keresgetni őket! A képen is látható, hogy nem szint szerint van, mint az oldalsávban! Nekem csak szomszédaim vannak, aki nem az, nem is szerepel a listán!

Baby72 kedveli ezt.
  4. Baby72

Baby72 Fórum elő legendája

Szia!

Ha szint szerint rendezed mindjárt másképp néz ki a dolog. Az ID a regisztrációkor kapott szám. Van aki gyorsan halad, van aki lassabban. ;) Nálam is reggel a berendezés számít.

PaySkin és Kuzdern kedveli ezt.
  5. PaySkin

PaySkin Rutinos

Szia!

Igen, így van, de pont az lenne a lényeg, hogy azt jegyezze is meg. Hiába teszem át szint szerinti elrendezésbe, ha utána ugyanúgy az ID alapján mutatja. Még a kezdetekkor regisztráltam egy farmot, amit egyéb dolgok végett abbahagytam, akkor 98-as szinten, amikor még 100 szint volt. Sajnos elfelejtettem a jelszavát, az az e-mail, amivel akkor regisztráltam már szolgáltatói szinten is megszűnt, ezért csináltam ezt az "újat". Közben megfejtettem a jelszavat hozzá, de túl későn... ha most felvenném szomszédnak, a lista elején lenne, holott nem küldenék rá semmit (az első farmom ID-je: 1822033 - nem mai reg.)