Oázis

Kategória: 'Törzsasztal', témanyitó: Imi*, témanyitás ideje: 21.7.18.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Szia!
    Láttam, amikor vitted Merlinhez, de annyira nem tudom magaménak ezt az eventet, hogy ahogy entert nyomok, el is felejtem. :D

halihoó!
    Eltelt három nap, holnap után megy már egy hónap. :D
    Ma eszembe volt aratáskor és kukkoltam a múzeumokat. Nálam sem írta jóvá a Tp- t. Most, hogy tudom, nyugodtabb lettem. :)

Utoljára szerkesztett: 29.4.25, 18:37
  2. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Szia
    Mivel itt a tavasz , kint mókolgattam a kertben , krumplit vetettem , boronáltam , ágyaztam a borsónak és egyebek . :D

Miről maradtam le ? :inlove:

peter1022, -gyöngy-581 és zsani_apja kedveli ezt.
  3. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Szia!
    Az ültetésről. :D Két hete fotóztam apósék kertjét, nem felejtem el, holnap hozok aktuálist neked. Már akkor szép nagy volt neki mindene.

peter1022 és -gyöngy-581 kedveli ezt.
  4. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia Jancsika!
    Hiányoztál, legalább is nekem :)
    Miről is maradtál le? A kedvenc eventedről a teliholdason, ápolhattad volna a virtuális fáidat, és piszok jó dekorokat kaptál volna jutalmul... A kisfarmok sem pihentek közben, mi meg jól elfáradtunk benne :)
    De a VV-s kert a fontosabb, mint a virtuális játék. Most pedig Cincoginak segíthetnél keresgélni nyomozni.

Hát kb ez a két véglet, semmiről és sok mindenről xD:cry:xD pl a cserenapokról is

A jövő héten kezdődik a dinós event ami érzésem szerint az eventesen lesz megrendezve, lásd a pletyist. Az ilyen fajta event eddig a bahán volt, most szerintem nem ott lesz. A baha tartalom bővítéssel egy időben, 8.-án fog kezdődni. /erről sajnos nincs pletyink, hogy mi vár ránk, de majd kiderül a hivatalosból/ :)
    Szóval a VV-s kapa után jöhet a virtuális kapa is, ha lesz rá időd :inlove:

peter1022, jófarmerlány és zsani_apja kedveli ezt.