Oázis

Kategória: 'Törzsasztal', témanyitó: Imi*, témanyitás ideje: 21.7.18.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Igazad lehet. Kupon annyi van, hogy okosan felhasználva 2 évig elég... s közben jön .... Szóval meg sem tudom mondani mikor költöttem erre... :music: Az biztos,hogy ugyan jöttek új dolgok amire költök... de a régiek ingyessé váltak... 8)
    Ha hasznos lesz ... Jöjjön;)

alex0824 és farmerSS kedveli ezt.
  2. farmerSS

farmerSS Fórumgróf

Havi szinten nem kevésbe vagy Egyszeri megvásárlásban ?

A Gyopárról felszabadul havi kb. 3 ezer.
    Ha megéri az új akármire, beáldozom. Remélem, hogy ez nem olyan unalmas-vontatott-sehova se jutok játékelem lesz, mint a gyopár, mert akkor cseberből vederbe.

Swartsch, alex0824, GA-BI-O-Farm és 2 más kedveli ezt.
  3. Ableotory

Ableotory Team Leader Team Farmerama HU

Megosztó újdonság lesz.
    Van aki látni fogja benne a lehetőséget és van aki nem.
    (Szerintem) hasznos dolog lesz a farmos életünk során, kérdés hogy kinek milyen mértékben.

HéricsBáró, Swartsch, mnkm és 5 más kedveli ezt.
  4. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia!

A gyopárról sem tudtuk anno, hogy megéri-e, vagy sem. Azt megfőleg nem tudtuk, hogy ennyire unni fogjuk a végén. A célunk is hasonló a gyopi végét illetőleg. Azt hiszem nyugodtan kijelenthetem, hogy mindannyian áldoztunk rá több kevesebb valós pénzt és áldozunk rá máig is, hogy végre vége legyen.

Amikor megkaptuk örültünk, hogy van valamilyen újdonság a játékunkba.
    Szerintem ezzel az újjal is így leszünk.

5. farmerSS

farmerSS Fórumgróf

Amennyiben nem a Tp-ről fog szólni, akkor jöhet !
    Szívesen áldoznék olyan új funkcióra, hogy átmehessek néha-néha másik piacokra, hogy 202 kiskocka helyett adott területen akár ennek a duplája legyen, ... még van egy jó hetünk! Álmodozni jó !

Az "új dologgal" nem megyek fejjel a falnak.

Ableotory azt írja, hogy "megosztó" újdonság lesz és hogy a farmos életünkre hasznos lesz.
    A Megosztó rész gondolom az "anyagi-forintosított" rész, a hasznosság meg állat-növény-fa-terményben mérhető lesz majd.

6. -Holdfeny-.

Ha építi a játékot... és valódi értéket ad hozzá az élményhez... biztosan áldozni fogunk rá....:music:
    De ugye Puding próbája az evés;)
    Hm megosztó....:music: Akkor megint előjönnek a pénzel játszik... / spórol.... kellemetlenkedő megjegyzések:oops:
    De ettől üggetlenül várom;)
    A gyopár már sokkal kevésbé viszi a valós pénzt mint az elején...:music: Bár itt még reméljük jön folytatás...
    Az új dolog... meg ha valamilyen új kényelmi funkció lesz ... egyéb farmra hasznos résszel... sok sok játékos ki fogja próbálni...
    De tuti lesznek akik látványosan kritizálják... mert nem ingyes.... ;)

7. alex0824

alex0824 Mindentudó orákulum

Sziasztok!
    A megosztottság már ott megkezdődik szerintem, hogy ami megszűnik az van akiknek tetszik, és van akik meg haszontalannak látják. Sejtésem szerint, olyan dolgot szüntethetnek meg, ami semmilyen módon nem generál valós bevételt. Helyette beraknak valamit, ami használatával sokkal több bevételhez juthatnak(szerintük).
    Két dolog mozgatja a játékosokat a játékban, amire költenek pluszban. A tp haladás, ami lényegtelen egy bizonyos szint után a legtöbb játékos számára, és a farmos gyarapodás csp-ben vagy pajtatartalomba mérve, bár lassan ezeknek sincs sok értelme, csak egy bizonyos réteg költene ezekre is. Az elsőhöz a szinteket kellene rendbe tenni, hogy értelme legyen, hogy minden játékost bevonjanak abba ne csak azt a kb 100 játékost, akik a Top10 körüli első 100 helyen tartózkodnak és áldoznak a haladásukra bővebben. A másik esetben meg a piacokat kellene összevonniuk, és megfelelő feladatokat teremteniük hogy legyen értelme mindenki számára a pajta töltésnek, termelésnek, piacolásnak. Amíg ezekkel nem foglalkoznak és csak azt keresik állandóan, hogy mivel lehet plusz bevételt szerezni, addig mindig ugyanazon az úton fognak járni, amin eddig is.

8. -Holdfeny-.

Ha megengeded... Álmodozok veled!
    bérelhető rekesz.... remélhetőleg része lesz az újdonságnak;)
    A piachoz hozzányúlni.... Lenne jó oldala... Pl előfizetéssel látogatható lenne az összes piac...
    De ez olyan szinten felborítaná a dolgokat.... hogy kevés esélyt látok a piac érintetsségére....
    Képtelenség mindenkinek jót tenni... :music:
    Én megpróbálom, majd kihozni az új helyzetből a számomra legjobbat... úgy ahogy eddig tetem;)

9. -gyöngy-581

Szia Alex!
    Szerintem ebben tévedsz, mert a kicsik is nagyok akarnak lenni, ha lehet akkor még ma, tehát ha az új elem ezt célozza meg és bárki számára hozzáférhető lesz itt lehet a legnagyobb bevételre számítani. Akár a bahás csíkot, akár a farmosat, akár a gyopárosat nézem én ennek látom a legnagyobb hosszabb távú bevételt generáló elemnek a játékban. Számát sem tudom megmondani/becsülni annak, hogy hány fajta módon tudják ezt akciókkal serkentetni.

10. alex0824

Tudod a Bp kb olyan mint egy rossz anyuka, akinek a gyerekei már régóta mondogatják, hogy úgy ennének már egy jó négy sajtos pizzát. Anyuka meg elmenne otthonról majd visszatérve, hogy kedveskedjen végre a gyerekeinek, hogy milyen jó fej, milyen nagyszerű anyuka, vinne mindegyiknek egy nyalókát, amit a zsebpénzük fejében megkaphatnak. Ha nem is pizza, de lesz olyan gyerek, aki ezzel is beéri és elszopogatja azt beáldozza rá a zsebpénzét, meg lesz olyan gyerek is, aki nem.
    Az a baj, hogy azt nem veszed számításba, hogy egy ilyen lépéssel a kicsik pillanatok alatt lennének ott ahol mi vagyunk, azaz hamar elérnék a teszek egy nagyot a tp-re állapotot, azaz tartós bevételt nem hozna csak pár hónapig, főleg hogy nincs kicsi utánpótlás sem annyi amennyit a Bp szeretne. Pont ezért akarják a kis farmokat újra játékba hozni.
    0-ról 100-as szintre eljutni pár nap. 100-ról 200-ra talán 1 hónap alatt jutottam el anno. 200-ról 240 re sem nagy művészet eljutni viszonylag hamar, ha valaki nagyon akarta eddig is. 240 felett meg értelmetlen a haladás, bár alatta is. Minek ezt még gyorsítani? Először legyen értelme a haladásnak a TOP10-en kívül!

11. farmerSS

farmerSS Fórumgróf

Nekem is van egy kicsim /240-es/ és míg nekem alig /na attól kicsivel többxDxD / hiányzik felhőm, azon 140 körüli van csak.
    Akár lehetne-szólhatna ez az "újítás" arról is, hogy újra elérhetővé lehetne tenni azokat az eventeket, akciókat, amelyekkel ezeket pótolni-válogatni lehetne.

12. -gyöngy-581

Khhhmmmm... (fejvakaró szmájli)

Lehet, hogy tényleg igazad van, de lehet egy úgymond csepegtető rendszerű is ami nem viszi előre olyan gyorsan a csíkot.. csak átgondoltan kell adogatni, mint a kanalas orvosságot.
    A haladási sebességedet ismerem, átéltem én is, láttam a csillagokat, és nem azért mert a gereblyére ráléptem :D

13. alex0824

A Te számodra ez a pizza, és kapsz majd helyette valamit, ami a játék elé ültet még jobban, ha jegyzetfüzet meg naptár kell hozzá. És ha azt akarod , hogy az íze is megfeleljen odaadod a zsebpénzed is.
    Az ötletelős topikokban sok jó olyan ötlet született anno nemzetközileg is, amit a játékosok szerettek volna, amiért szívesen folytatnák a játékot és többet is áldoznának rá. Erre kaptunk egy gyopárvölgyet, aminek köze nem volt a játékosok óhajaihoz, max annyiban, hogy van hová rakni a farmos felesleges dolgokat, már akinek vannak ilyenek. Ezeket a felesleges dolgokat ahogy mások is írták anno, át lehetett volna alakítani más a farmon felhasználható értelmesebb dolgokká is gyopár nélkül is. Akár költekezéssel is. Egyébként nem hiszem, hogy a tp vonalat kihagynák az újdonságból, de mint említettem ahhoz, hogy az vonzó legyen, magát a haladást kellene előbb vonzóvá tenni!

14. -gyöngy-581

Erre a mondatodra had reagáljak: A gyopár nyereményeit mind megkaphattuk volna a gyopár nélkül is. Nem is kellett volna sok hozzá. Egy jó event ahol az alapnyeremények közé bekerül a jégszarvas. Két jó event ahol a felhőt is elnyerhettük volna. A szotyidomb pedig felkerülhetett volna a tölgyre csillagért és a pengős boltba a területek kiváltása szakaszosan... de helyette, kaptuk a gyopit... kinek örömére, kinek nem ez már részletkérdés. Ahogy írtad is nem lehet mindenkinek a kedvére tenni..
    Ezzel szemben nekem például üres marad a szotyidomb utolsó része, mert a 40. szint után ott akarom hagyni... Sajnálom? Talán igen, de nem látom értelmét a folytatásának.

HéricsBáró, Swartsch, alex0824 és 2 más kedveli ezt.
  15. -Holdfeny-.

Iszonyúan erős eventekhez lett volna társítva... ilyen nyeremény.... kevesen érték volna el...

De így csak dolgozni kell érte;) Éljen az esély egyenlőség!
    Persze áldozni itt is lehet rá... hogy hamarabb elérje az ember... , viszont haladjon bármilyen tempóban... a lehetőség megvárja!

16. mnkm

mnkm Fórummogul

Sziasztok.
    Elég régóta vagyok a játékosok tagja, anno még apával versenyeztünk is, hogy ki lép hamarabb szintet, de fogalmam sincs mi lehet ez az újdonság ami nemsokára jön...o_O

17. -Holdfeny-.

Egyenlőre én sem tudom...
    Ami körvonalazódni látszik... számomra... fizetős lesz... s nem túl olcsó... de hasznos;)

18. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Szia!
    Lehet tippelni Panniért? :D

Swartsch és -gyöngy-581 kedveli ezt.
  19. mnkm

mnkm Fórummogul

Nagyon ritkán vásárolok a játékban, szóval kiváncsi vagyok mennyire fogja vajon megérni és mennyien fognak költeni rá.:music: Bár olvastam sokan írnak a Gyopárról is, hogy azzal lesz valami, meg olvastam negatív kritikákat is. Nem tudom, én várom már, hogy eljussak oda.:)

20. -Holdfeny-.

Gyopár:
    Hm... Oda is várunk/várok új dolgot.. de azt hiszem ez a mostani nem oda fog jönni....
    Lesz rengeteg olyan írás, hogy éééén bizony nem költök rá...
    Át kell olvasni majd az ismertetőt.... s el kell dönteni kell e az ember saját játékához;)