Oázis

Discussion in 'Törzsasztal' started by Imi*, Jul 21, 2018.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Szia!
    Mondtam én, hogy kokit kapunk, ha bele lendülünk. :D
    Áthozlak ide, itt én is letudom dobni a gátlásaimat. ;)

farmerSS and feki13 like this.
  2. farmerSS

farmerSS Fórum admirálisa

GA-BI-O-Farm likes this.
  3. milanzs

milanzs Fórumelemző

Sziasztok,
    Ezt az appot én is letöltöttem. Tényleg szép és jó is, viszont azt az infót kaptam egy moditól, hogy az applikáció még nem működik, csak béta verzióban, ezért pl. ez az event sincs benne. Én is azért töltöttem le, mert fekete a játék felülete, hiába is forgatom. Eventezni nem lehet applikáción. Azt a tanácsot kaptam egy moditól, hogy próbáljak meg másik böngészőt mobilon. Nektek van ezzel kapcsolatban tapasztalatotok? Melyik böngészőben működik?
    Előre is köszönöm a válaszokat!!

4. farmerSS

Küldjön a farmodra a játékkal szenvedő 2 ezer FA-t, és Te elmondod ezért neki, hogy mit tegyen, hogy játszani tudjon ???
    Ezt komolyan gondoltad ????:mad:>:(

Sali~*.*, SnéDóri and GA-BI-O-Farm like this.
  5. terrdora

terrdora Fórum ismerője

Játékostól én semmit sem kértem , nem is fogok.
    Inkább hagyjuk az egélszet!

6. farmerSS

Akkor a BP-től ?
    Írd le, hogy szerinted mit kellene tenniük, a modik meg majd eldöntik, hogy továbbítják e.
    Ha valóban tudod-sejted a megoldást, akkor ne a magad javát nézd, hanem a sok-sok szenvedő játékost, hogy végre rendesen farmozhasson mindenki.

Sali~*.*, SnéDóri and GA-BI-O-Farm like this.