Oázis

Kategória: 'Törzsasztal', témanyitó: Imi*, témanyitás ideje: 21.7.18.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

halihoó!
    Meg sem tudom, mikor voltunk utoljára szilveszterezni. :) Ma megtörik ez a csend, mint befagyott pocsolya, ha ráugrik a medve. :D
    Lencse leves már fől, fogadalmakat nem teszek, max, hogy nem rakom le a cigit. :D :p Ez bőven sok is. Esetleg még annyi, hogy az idén már lehet nem jövök, na de majd jövőre.. elmehetnék Lövőre is, nincs olyan messzi. :)
    Ma reggel már megjártam a hadak útját, amire sokan felébredtek. Egy szóba össze tudom foglalni az útitervet.
    egy kis gondolkozás és írom :D anyóstescopennydohányboltmacskáksparflakonváltáspostaanyós
    Szép napot!

2. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Végigjárnám a túra utad.... de az induló és érkező állomás nálunk sokkoló lenne:D bóóóóótba meg majd csak jövőre megyek... :p
    Jó bulizást :inlove:

3. Sali~*.*

Sali~*.* Fórum elő legendája

Szia, régi kedves ismerős!:)
    Jogom van bármely költőt vagy írót idézni, és jogom van új technikát is használni, ha épp ahhoz van kedvem. Aki szereti, elolvassa, akinek nem tetszik, annak marad a görgetés vagy a lapozás. Neked is jogod van bármely magyar író vagy költő művét a fórumra hozni, ha úgy érzed, van mondanivalója vagy aktualitása. A szabadság mindannyiunké.
    „Jól csak a szívével lát az ember…”Antoine de Saint‑Exupéry A kis herceg című művéből;)
    Sajnálom, hogy ilyen apróságokkal indítjuk az új év első napját, de remélem, hamar túllépünk rajta.
    Az új esztendőben kívánok neked békés, áldott, szeretettel teli, kisimult évet.

4. VéresDénes

VéresDénes Junior szaki

Hát úgy gondolom, hogy ide tudom írni a gondolataimat.
    Most vettem át a játékot a nagypapámtól.Egyenlőre minden a név és az email cím is a régi, de gondolkodom váltáson.Nem igazán tudom, hogy melyiket lehet változtatni.Majd kiderül.
    Ja, igen, még be sem mutatkoztam.Nevem Sára. Remélem, hogy tudom a játékot csinálni, és most egy olyan célt tűztem ki magam elé, hogy amik el vannak kezdve azokat befejezem és utána majd meglátom. Tudom ez egy hosszú folyamat lesz, mert hát a tanulás mellett ez nehéz lesz, de igyekezni fogok.
    A továbbiakat meg majd látom.
    Boldog új évet kívánok mindenkinek és további szép napot.
    Köszönöm, hogy itt lehetek.