Oázis

Kategória: 'Törzsasztal', témanyitó: Imi*, témanyitás ideje: 21.7.18.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. donkartacs07

donkartacs07 Fórum hercege

Semmi közöm más zsebéhez, de az egyik dolog, hogy 100eFt-ba használtan veszel tökéletes laptopot, a intel 10-s sorozata proci erre tökéletes, illetve akinek a kellő hardvere meg is volna, de maga az oldal sokszor rossz. Nem a te géped. Lassan töltődik be, vagy egyáltalán, a játék ikonra nyomva 30-40mp múlva jelenik meg az indítókép, vetsz és a fele vizes , másik fele nem,...lehetne sorolni. Én tegnap rányomtam a napi horgász ikonra, olyan is volt, hogy összeszedte, aztán este, mikor a csomagokat nyitottam derült ki, hogy a felsőt mégsem nyitotta az oldal. késésbe került 6 órát. Nem mindig a gépjeinkkel van a baj!

Fätum és zsani_apja kedveli ezt.
  2. feki13

feki13 Fórum ezredese

Sziasztok!

Kisegítenétek azzal kapcsolatban mennyi ládát tud kinyitni egyszerre a rendszer amit meg is jelenít? Nekem nincsenek olyan horror számban ládáim, de nem szeretnék abba a hibába esni, hogy nem látom mit is nyitottam.

3. Fätum

Fätum Fórumőrült

Szia Feki, egy fajtából 100 db ládát nyit ki a rendszer

Kuzdern, zsani_apja, feki13 és 2 más kedveli ezt.
  4. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Sziasztok!
    A szerszámok és szerszámos ládák esetében valóban csak 100 db-ot nyit ki a rendszer egyszerre. A többi ládából bármennyi nyitható. Nálam nincs gond akár 10-20 ezer láda nyitásával sem, de többen panaszkodtak, hogy ilyenkor a rendszer lefagy, és nem látható, mi volt a ládákban. Szerintem ez alapvetően gép- és/vagy hálózati probléma. Ki kell tapasztalni, mennyit tudunk egyszerre nyitni.
    Még egy gond, amit kisfarmokon tapasztaltam. Learatom a kitett TP-s dekorokat, majd bemegyek a menübe ládát nyitni. Ha nem várom ki, míg a TP jóváíródik a csíkon, akkor a ládanyitásba belefagy a rendszer.
    Összességében tehát ládanyitogatások előtt érdemes lehet egy frissítést csinálni, és várni egy kicsit. Majd lehet kísérletezni a mennyiségekkel. Ahogy bármilyen probléma fellép, újra kell egy frissítés (de ez a játék egészére igaz).

Vannak ládák, amelyek trágyát vagy sima pörgetést adnak. Ezekből a többlet elvész egy nagyobb ládanyitáskor. Tudok darabszámokat írni, ha akarjátok: miből mennyit érdemes egyszerre kinyitni.

Sali~*.*, Fätum, barbuska8 és 8 más kedveli ezt.
  5. farmerSS

farmerSS Fórum ezredese

Szia

Ládája válogatja!

Nincs rá magyarázat, hogy egyiknél miért nyit több ezret is, míg a másik le van korlátozva 100-ra.

Általában 1000-1500 ládát szoktam egyben nyitni, (havonta) és mindegyiket megjeleníti, csak max. alól húzom a csúszkát.

2 ezer láda felé még sose mentem, így azokról nem tudok nyilatkozni.

Sali~*.*, Fätum, barbuska8 és 6 más kedveli ezt.
  6. -Sudden-

-Sudden- S-Moderator Team Farmerama HU

Szia.
    Teszten nyitottam 2000 db ládát, egy pár másodperces feldolgozási idő kell neki de ezután gond nélkül megkapom az eredményt.

E szám fölé nagyon nem merészkednék ládabontás szempontjából.

De ha véletlenül alacsonyabb számú ládabontás során nem dobná fel az információs ablakot a számodra, akkor egy segítségkérő topikban Farm név és ID szám megadása után ellenőrizzük a számodra.

Sok szerencsét a ládanyitások során.

7. feki13

feki13 Fórum ezredese

Sziasztok!

Először is köszönöm mindenkinek a válaszokat!

farmerss fennakadtam a havi 1000-1500 havi láda nyitáson :eek: Jó ha van 2 olyan ládám ami 1500 közelít :D

Toma, szívesen fogadom a tippeket, ha neked nem gond megosztani velem ezeket a számokat. Jegyzetelek mint mindig:inlove:

barbuska8, zsani_apja, -manykó- és 4 más kedveli ezt.
  8. farmerSS

farmerSS Fórum ezredese

Szia

kb. (+- 15) olyan ládám van, ami havi szinten ilyen db-számokat produkál.
    Van közte pár kedvencxD is, de olyanok is, amiböl lehetne kevesebb is.xD

Sali~*.*, zsani_apja, GA-BI-O-Farm és 2 más kedveli ezt.
  9. feki13

feki13 Fórum ezredese

Jó ha abból az 1-2 fajtából összejön 1500 egy év alatt nekemxD Tyúkokért cserébe megveszem a kevésbé értékes ládáidat! :music:

10. cili53

cili53 Fórum bárója

Sziasztok:)

Tavaly karácsony előtt itt az Oázisban nyitogattunk ládákat:) kb 25 ezer láda nyitásnál nem fagyott le a rendszer:) de 30 ezer felett már ........nem sikerült:(

https://board-hu.farmerama.com/threads/oázis-archívum.20958/page-674#post-1414563

Megpróbáltam én is kinyitni,....szerintem 30 ezer felett, a felugró ablak nem bírja... :( lehet még mindig tölt a rendszer.......

Egzotikus gyümölcsök láda:

Most nyitottam kicsit többet : 50 helyett 500 db:)

11. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Szia!
    Nekem tetszik ez a kép. Mese nincs, nem bírja a tempómat. :D

GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  12. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

A trágyadombos ládából én 55-öt szoktam nyitni; ez kb. 800-1200 trágyát ad.
    A sima pörgetést adó ládákat pedig az alábbiak szerint:
    ládaegyszerre bontott
    Édességes láda
    1200​
    Gézen Gúz cuccainak ládája
    350​
    Felszereléses láda*
    250​
    Meglepetések ládája
    160​
    Lee Ba cuccainak ládája
    75​
    Csemegés láda
    35​
    Kerekkerék-forgatás láda IV
    40​
    Kerekkerék-forgatás láda VI
    45​
    Kerekkerekes láda
    49​
    * A Felszereléses láda bontásakor trágyát is kapunk; a 250 láda kb. 1000 trágyát ad.

13. feki13

feki13 Fórum ezredese

Köszi Toma! 800-as a dombom így majd kicsit lejjebb teszem ezeket a számokat.

Sántított a dolog, megnéztem nincs trága dombos ládám egy darab se, se olyann felhőm...

14. GA-BI-O-Farm

GA-BI-O-Farm Mindentudó orákulum

Szia!
    A trágyadomb ládát a Vízicsúszda dekor adja.

feki13 és Fätum kedveli ezt.
  15. feki13

feki13 Fórum ezredese

Szia Gabi!

Tegnap lecsekkoltam honnan s mint lehet ilyet szerezni. Kicsit bizakodom abban, hogy a 31.-én érkező Kerékkerék főnyeremény vásáron 1-1 dolgot tudok pótolni. Meg kell még néznem, hogy ilyenkor ezekből a dekorokból csak 1-1 lehet venni vagy akár többet is. Sajnos a kimaradt évek miatt kevés PP-s felhőm van meg, nem lenne rossz pótolni, de a mostani akadozó és egyáltalán nem hibátlanul futó játékélmény miatt nem is tudom nyissam e a pénztárcámat ezen irányba...

GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  16. donkartacs07

donkartacs07 Fórum hercege

Számomra a nyitás majd ESC billentyű használata elég gyors és tuti az ajándék.
    Előtte a cookikat törlöm, hogy működjön.

feki13 kedveli ezt.