Visszajelzés Országos humorhét 1-3 - panaszláda

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Luminary, témanyitás ideje: 9.4.25.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. kincsembogaram67

kincsembogaram67 Fórum nagymestere

Szia. Szívből gratulálok a sok szép dolgaidhoz. Én nem vagyok ilyen szerencsés. Olvasni szoktam a segítő topikokat, sőt nem szégyellek segítséget kérni sem. A mi kis magyar pénznemünk nem ér fel a külföldiekkel. Csak magyarul tudok írni és olvasni. Lehet, hogy én vagyok rossz szerveren.
    Neked is jó játékot és minden szépet kívánok.

agi770 és zsani_apja kedveli ezt.
  2. PBerti

PBerti Haladó

Az 1 és 2 napos küldetések garantáltan szupertrágya igényesek. Ettől függetlenül van, hogy befejezem. De őszintén mondom, ezt most nem értem miért is kéne végig vinni? Iszonyat növényigényes, az ajándékok pedig silányak.És ez még enyhe kifejezés. Tényleg nem tudom, miért kéne több ezer szupertrágyát és Kacsa Katát erre áldozni....
    Más téma: kb két hete a farmom kicsit "átalakult+. Ha rákattintok bármire, a felugró ablak ahol a nevet és érésidő mutatja, sokkal arrébb csúszott, sokszor a képernyő tetejére vagy szélére, így nem tudom elolvasni. Miért lehet ez? Köszönöm.

a1a4 és kincsembogaram67 kedveli ezt.
  3. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    a Panaszláda nem segítségkérő topik. Köszönjük, ha figyelsz a jövőben a megfelelő topik használatára.
    A Beállításokban tudsz módosítani azon, hogy hol legyen látható az információs ablak.
    Ha ezt a beállítást választod (és utána a Mentés gombot is megnyomod), akkor nem lesz fix az ablak helye a jobb felső sarokban:
    upload_2025-4-12_7-32-55.png
    További jó játékot!

kincsembogaram67, Sali~*.* és Swartsch kedveli ezt.
  4. GreekYogurt

GreekYogurt Fórum mestere

Szia!

Én a felszaporításhoz használtam szupertrágyát illetve szezonzsetonokért kiváltottam a +1 növénybevételit.
    Tény, hogy sok növényt kell termeszteni de az ajándékokat nem nevezném silánynak sőt szerintem kifejezetten jók.
    Vannak party pörgetések, farmmunkás kuponok, nem kevés bónuszláda, 2 db Farmbónusz láda II. amiből igencsak szépet lehet nyitni.

feki13, -gyöngy-581, Luca_511 és 3 más kedveli ezt.
  5. denesrozalia94

denesrozalia94 Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    Rendkívül diszkriminatívnak tartom, hogy a Bahán a kisebb farmosok nem tudják megcsinálni az eventet, mert az orgonafa szoborhoz rengeteg arany banán szükségeltetik, azt hiszem a dodónál dettó.
    A polip tenyésztéshez feloldották a polip tenyésztést a szentélyben. Most is megtehették volna! - ez nagyon csúnya dolog a játékmesterek részéről, mert igen sokan - persze én is - kimaradok az eventből. Legalább az orgonafa feloldásával végig tudtam volna menni a pályán, de így abszolút lehetetlen. Megcsináltam nem tudom hány feladatot, vagy húsz milla csengőpengő értékben, hogy fel tudjam oldani a szentély + jelét, és akkor szembesültem vele, hogy még egy ilyen jel van, és még azon túl is kell egy halom arany banán.
    Szóval, nem tartom tisztességesnek a játéknak ilyen módját.
    Gazda: denesrozalia94 ID: 12970867

moric67, Neni60, sutimami57 és 7 más kedveli ezt.
  6. Angyal51

Angyal51 Fórum-zöldfülű

Szép jó reggelt mindenkinek. nekem csak egy gondom van a mostani eventel. eddig sikerült az1-2 küldetés. de most a dodó kacsással meg vagyok lőve. még nem tartok ott hogy feloldjam . venni sem tudok mert nincs annyi arany banánom. és mit kér a játék hát persze hogy azt aminek a közelében sem vagyok. ugyhogy hiába van meg a 2 dekor a felhő sorom el fog szálni. ez azért eléggé elveszi a kedvet a játéktol. ezzel szerintem nem vagyok egyedül. Ha valakinek van egy jó tipp ,hogy mit tegyek ,irja meg legyen szíves. köszönöm.

7. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    az ismertető megjelenésekor felhívtuk a figyelmet, hogy a Dodó szobor kiváltására szükség lesz az event befejezéséhez. Minden küldetés elérhető volt szerda 10 óra óta.
    Nem tudom mennyi aranybanánod hiányzik még a szobor kiváltásához, de azt tudom javasolni, hogy nézd meg a bahás gazdaköri küldetéseket, hogy hol tudnál Aranybanánt szerezni. Hátha vannak olyanok, amiket tudsz teljesíteni, s így összetudod szedni a szükséges mennyiséget. A Farmárudában is lehet Aranybanánt kiváltani Farmpengőért.
    Azt sem tudjuk a bejegyzésedből, hogy mióta játszol, hányas szinten tartasz. De mi is voltunk kezdő Játékosok, amikor egy-egy eventnek csak egy részét tudtuk megoldani, de amit megszereztünk, azok a farmunkat segítették, s eventről eventre egyre tovább jutottunk a teljesítésben. Persze, értem, hogy jó lenne a felhőt is megszerezni, de ha felhő nélkül nem akarod a megszerzett dekorokat használni, csere napon biztos fogsz találni olyan gazdát, aki örülne ennek a dekornak, Te meg kapsz olyan dolgot cserébe, amire nagyobb szükséged van a farmon.
    Mindig a saját farmunkhoz / lehetőségeinkhez mérten kell a célokat kitűzni, nem kell mással versenyezni, hisz nincs két egyforma farm.
    Próbáld meg kihozni ebből is amit lehet.
    Sok sikert a folytatáshoz!

vihence, Sali~*.*, benedekbobe63 és 3 más kedveli ezt.
  8. GreekYogurt

GreekYogurt Fórum mestere

Szia!

Érdemes mindig tételesen átnézni, hogy milyen beadandót kér az event.
    A Bahánál amúgy is résen kell lenni épp amiatt mert sok aranybanánba kerül 1-1 állat vagy növény kiváltása.
    Ha pedig nem rendelkezel a szükséges mennyiséggel akkor muszáj elgondolkodni azon, hogy megéri-e számodra csak 1 részét megcsinálni az eventnek ha már a felhőt nem sikerül elérni.
    Kezdő koromban hagytam ki én is pár eventet amiatt mert még nem voltam azon a szinten ahonnan a beadandó állatot vagy növényt kérte. A játékban ez is benne van.
    Hidd el ha nem adod fel és kitartó leszel, hónapról hónapra fejlődni fogsz, egyre magasabb szintre jutsz és már nem fog gondot okozni a felhő megszerzése. ;)
    Nem kell sietni sehova, ami biztos, hogy minden hétre jut valami megoldandó feladat. :)

vihence, Sali~*.*, Swartsch és 3 más kedveli ezt.
  9. Cyklámen58

Cyklámen58 Utánpótlás-írogató

Szia! 94-es szinten vagyok, ugyan így jártam , mint Te, a polipnál is és most a Dodónál is, de én nem fogadtam el, hogy " majd leszel nagyobb, és akkor sikerül , stb " Megcsináltam , az összes létező banános gazdakörit, vettem csokis palacsinta, piros bólé, lángos hegyeket, és most már szupitáppal etetem a dodót, és még eladni is tudok belőle, igy visszajön a ráfordított csp ! Kihívásnak vettem és sikerült, minden rajtunk múlik ! Sok sikert Neked! Nem erről a farmomról beszéltem, egy másikról!

vihence, tandem6, Angyal51 és 10 más kedveli ezt.
  10. Fätum

Fätum Fórumőrült

Sziaszia :) Hú, hát nagyon ügyes vagy. :inlove: Gratulálok :)))) Van olyan topikunk hogy fejlődési taktika. Esetleg ezt oda be is írhatnád, hogy a kisebb szinten lévő játékosoknak is legyen kapaszkodó. :);)

vihence, Sali~*.*, benedekbobe63 és 2 más kedveli ezt.
  11. Szofi1324

Szofi1324 Fórum-zöldfülű

Köszönöm !
    Köszönöm, de csak lelkesiteni akartam! / erről a farmomról van szó/

vihence, Fätum, kigyo51 és még 1 ember kedveli ezt.
  12. kutyaszálló

kutyaszálló Fórum admirálisa

Sziasztok!
    Eventecske lerendezve :inlove::inlove::inlove:
    Az olvasásnál megint frászt kaptam,hogy időre mennyit kell teljesítenixD
    Nem bírom az ilyen izgalmakat, inkább az egy hetes eventek tetszenének:music:
    Igyekeztem a növényeket hamar letermelni,az összes feladatot megcsinálni, a felhőt beüzemelni:p
    Aki kész annak gratula,aki még csinálja sok sikert a befejezéshez;)
    Mindenkinek kellemes húsvéti ünnepeket kívánok:inlove::inlove::inlove:

tandem6, Kuzdern, Sali~*.* és 7 más kedveli ezt.
  13. Angyal51

Angyal51 Fórum-zöldfülű

Köszönöm a tippeket. lehetőség szerint mindent meg fogok tenni millió puszi nektek.

kincsembogaram67, vihence és Sali~*.* kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.