Visszajelzés Pávák parádéja csevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Nildia, témanyitás ideje: 7.3.17.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. farmnagyi

farmnagyi Utánpótlás-írogató

olyan jó szomszéd sokunknak kellene! Már tápja is van,de lehet berohad, mire lesz nekem is!!

Margó1952, tandem6, zotmar és 9 más kedveli ezt.
  2. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Jóóó reggelt:)
    Jelentkezzen akihez elcsámborgott az 5 Axolotlkám. >:( Legalább 1 nem volt már valahol? Az se baj ha brekeg csak Axolotl legyen. :) Gratulálok mindenkinek akinek sikerült becserkésznie.:)

Fätum, heureca3, zotmar és 17 más kedveli ezt.
  3. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

Erre befizetek. Ez csak akkor lesz, amikor lesz 1000 sztápod kb és jól megleszel sztáp nélkül is.

4. osztrak12

osztrak12 Fórum admirálisa

Óóóó,de drága lettél.:p Kapsz 1 állandó pávát és pluszba 1 kék sötétítő függönyt.:inlove:Amúgy örülhetnél,hisz csak a "kapirgáló" szakmád gyakorolod.xD
    Tudom,érdekesebb tyúkok hátán lovagolni,de azok meg sorba ülnek el és csibéiddel ballagnak elő.xDxDxD

anci0915, zotmar, Cyra65 és 8 más kedveli ezt.
  5. drunyi

drunyi Fórumfelvigyázó

Sajnos nekem is csak tömegcikk a fákból és az ólakból,ami jött. Igazából nem is számítottam másra! Ez legalább ingyé van, ha úgy vesszük! Bírja a raktár, míg ki nem dől az oldala!8)

aragorn*, zotmar, kutyaszálló és 8 más kedveli ezt.
  6. alpha58

alpha58 Rutinos

Sziasztok!
    Most nagyon boldog lettem, mert meglett az első axolotlka.:)
    Így már érdemes volt megcsinálnom az eventet.

ho-hoboy, Evita-55, zotmar és 14 más kedveli ezt.
  7. Leho69

Tegyél egy párat kívülre is, akkor nem tud kidőlni az oldala.

zotmar, Cyra65, kutyaszálló és 7 más kedveli ezt.
  8. Ribiszke

Ribiszke Fórum ezredese

Mindent megtettem, de nem jöttek. :( Egy se! -.- Mostmár nem is kellenek! >:( Ki is tettem a tápjukat a piacra. :)xD

Gio, ho-hoboy, kutyaszálló és 6 más kedveli ezt.
  9. osztrak12

Lehet Te csináltad jól. :pÉn is kiraknám azt a 900-1000 adag tápot, de kinek kéne? Még a piacon se igen van vevő. :pSzakadó esőben meg mire zsákokat haza tolják?;) Ilyen időben kockáztassak? xDxDxD

taga1, Ribiszke, anci0915 és 8 más kedveli ezt.
  10. Tigris-Gazda1974

Tigris-Gazda1974 Fórum-zöldfülű

Sziasztok! A pávás játékban, ha mondjuk 133 ezret kell leadni a pávákból, és amit leadok, az 620 ezret ér, akkor a maradék különbséget elvesztem?

11. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Én is sütöttem neki krémest meg zserbót, főztem neki kávét és mégis máshova csellengett. :)
    Szia. Elveszik. Csak annyit adjál be amennyit kér.

Gio, Ribiszke, osztrak12 és 6 más kedveli ezt.
  12. Marika312

Marika312 Fórum császára

Szia Tigris-Gazda ! Igen, jól tudod (az event-ismertetőben is így szerepel), elveszik a többlet.
    Nem szabad többet beadni, nagyon közeli értékben érdemes.

13. meszimarsi

meszimarsi Fórumszaki

Szia:)
    Azt bizony elveszted, az eventismertetőben külön kiemelték.

14. Feri.Tigi

Feri.Tigi Rutinos

Sziasztok! Nagy öröm az első AXOLOT!!! Sok sikert mindenkinek!

Jolán74, Ribiszke, Puszpang és 11 más kedveli ezt.
  15. Ecóka1

Ecóka1 Fórum ismerője

Mégis végig csináltam, tetszettek a fejlesztett pávák. Most gyárthatom újra a szupertrágyákat.

bindi5454, kutyaszálló és Leho69 kedveli ezt.
  16. Leho69

Hát azt meg minek?

17. HermioneWatson

HermioneWatson Fórumgróf

Hűha, úgy viszket a tenyerem... nem gondoltam, hogy ilyen nehéz lesz kivárni, a mai szupitáp akciót és bummot. Már úgy, de úgy tenyésztettem volna :wuerg:, de ha már beneveztem a háziversenyre, így jártam, ki kell várnom.:D Kiváncsi vagyok az eredményre, mert egyáltalán nem tartozom a szerencsés tenyésztők közé. Hátha most törik meg az átok... xDxD

18. achmed1122

achmed1122 Fórum félistene

Lehet allergiás vagy valamire vagy valami más:D:D

én eltolok pár aranyállatot:) :D aztán jó van az...

19. osztrak12

Szia! Sziasztok!
    Miért nem neveztem Én is be a pávás háziversenyre? :music: Elballagtam volna a díjkiosztóra,mint a páva.xDEredményem is jó lett volna,hiszen utolsók közt az I. hely biztos az enyém lett volna.xDxDxD

20. HermioneWatson

HermioneWatson Fórumgróf

A bal tenyerem viszket, az pénzt jelent és nem allergiát. xDxDxDxD

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.