Visszajelzés Pávák parádéja csevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Nildia, témanyitás ideje: 7.3.17.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. mingo826

mingo826 Fórum ismerője

Event befejezve titkosakbol lett 1 Zuzmaras jegenyefenyom, 1 Homoktovis XL, 1 OlajfaXXL, 1 FenyoXXL, 1Bougainvillea bokor, olakbol: 1 Retro papagaj ropteto++, 2 Retro lajhar++, 1 Axolotltavacska es 1 Vizilomedence:inlove::inlove::inlove::inlove:. Minden pavam rea ment, a szupi tapom bol is 7 maradt, plusz meg 2milla csengopengom. De megerte!

alpha58, Gio, stellácska26 és 4 más kedveli ezt.
  2. klaudiabarnuska

klaudiabarnuska Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Szeretném megkérdezni, hogy mi az a tenyésztő robot? Lehet, hogy elfelejtettem! Köszike

Gio kedveli ezt.
  3. franyo121

franyo121 Fórum admirálisa

Szervusz!
    Ide másolom Firecats fórum moderátor február 7.-i válaszát egy hasonló kérdésre :
    Tenyészházban lévő munkást nevezik tenyésztő robotnak.

Több tenyésztést tudsz egyszerre elindítani
    Egyszerre tudsz bájitalt adni több tenyésztésnek(indításkor, később nem)
    Egyszerre letudsz aratni több tenyésztést.

A ma kapott robot automatikusan elindult elfogadáskor.

Bővebben ezen a linken találsz róla leírást:

http://hu.bigpoint.com/farmerama/bo...elep-működése-tenyésztés-összefoglalása.2113/

Fatther, Gio, heureca3 és még 1 ember kedveli ezt.
  4. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Event letudva már tegnap.
    Tenyészteni em érdemes piacozni annál inkább.
    Kb ugyanott vagyok cspvel, mint induláskor csak 5 arany állattal több, egy perzsával, 3 szivárványos pávával még több a pajtában.
    Na eventezzetek, tenyésszetek rengeteget, mert az nekem jó.

tereza6517, Fatther, taga1 és 7 más kedveli ezt.
  5. stellácska26

stellácska26 Fórumelemző

Sziasztok! Event letudva,nagy ugrások nem voltak,bár 1x kaptam 4 alap állatból 1 nap pávát! :D A titokfáim eredménye a következő:
    1 xxl olajfa,1xxl kökény,1 xl kowhai,1 bougainvillea bokor és 1 piros anjou körte! Az ólakat még nem raktam ki! Szép vasárnap délutánt kívánok mindenkinek! :D

mingo826, alpha58 és Gio kedveli ezt.
  6. makkanch

makkanch Fórum nagymestere

Event kész!!! 280 páva és 400 körüli szupertáp indulókészlettel sikerült, semmit nem vettem a piacon, maradt 46 tápom és kerestem vagy 4 milliót a piacon. :)
    Mindenkinek sok sikert!

Gio, Leho69, taga1 és 2 más kedveli ezt.
  7. soresne

soresne Fórumfelvigyázó

Sziasztok!
    Most értek be az ólak:kókuszkopasztó narancs,teve narancs,retró elefánt ++,vörös panda,flamingó.Mit ne mondjak:nem repesek az örömtől :mad:.Nem tudom mivel érdemeltem ki,semmi újat nem kapok sohasem.Talán pár év múlva lesz,ha még folytatom.Minden kedvét elveszik a játékosnak az ilyen csalódások,ami sorozatos >:(

Fatther és szekulagábor kedveli ezt.
  8. franyo121

franyo121 Fórum admirálisa

Szervusz!
    Szerintem ezzel a trükkel akarnak rákényszeríteni minket arra, hogyha valami újra vágyunk, akkor 610 FA-ért vegyünk csomagot, amiben garantáltan 1 db újdonság van.

LBetti és soresne kedveli ezt.
  9. soresne

soresne Fórumfelvigyázó

Szervusz :)
    Ha már kényszeríteni kell valakit valamire,annak nem szokott jó vége lenni.Engem már sokszor becsaptak ( itt a játékban),annyira megedződtem,hogy egy fillért sem fogok rákölteni.Már 6 és fél éve játszom megszokásból,de néha felhúzom magam az igazságtalanságért.Mostanában egyre jobban a pénz körül forog az egész.Sokszor elgondolkozok,hogy érdemes e folytatni egyáltalán,a sok kudarcot megélve.

franyo121 kedveli ezt.
  10. taga1

taga1 Fórum biztosa

Sziasztok!
    Event befejezve 2x132 inditásból a legnagyobb joker páva, ebből lett 4 db-om, igéző 6 db, a többi alacsonyabb szinten elég jól adta a rendszer. A titokólakból végre meg lett az első vízilóvam, nagyon örülök neki:), azért 1 db retró XXL papagáj is meglátogatott, annak is örülök, kifejezetten szeretem a retró ólakat. Mindenkinek nagyon jó tenyészgetéseket, nagy-nagy ugrásokat kívánok, akik már befejezték jó pihit és sikeres piacozást.

Gio, Beus85 és tereza6517 kedveli ezt.
  11. Leho69

Én egyszer költöttem a játékra. Soha többet. Tévedés volt. Most némi FAért adnék pénzt, de moderáció miatt a BP 8 évig büntiben van. Így nyolc évig sajnos nem költhetek.
    Sokkal több siker ér pénz nélkül, mint vele. Ha valamit elérek azt gyakorlatilag a semmiből teszem, így örülök neki. Ha pénzt költenék rá, már rég kidobtam volna a számítógépem is az ablakon. Ugyanis akkor már veszíthetek. Sokat olvasok, és akik költenek többször elégedetlenek, mint elégedettek. A legtöbb szomszédom, akik költöttek (jellemzően németek) 90es szint körül elapasztják az apanázst. Utána 100as szint körül szinte teljesen pénz nélküli módra váltanak csomagok tekintetében. Fele azon szomszédaimnak, akik sokat költöttek a játékra abba is hagyták.
    Így amit lehet a piacról oldok meg. Jó olcsón lehet kapni mindig mindenfélét. Olyankor kell megvenni. Amikor meg jön az őrület piacra kitenni.
    Mint a pávákat. Jellemzően 9000-14000 között volt az áruk. Mégis több, mint 1000 darabot vittek el 18000 fölött.

Gio, nevada007, CoraQueen és 11 más kedveli ezt.
  12. moonubul

moonubul Fórum parancsnoka

Felszámoltam a páva készletemet, elég szépen hozott.
    Sajnos még nem fedeztem fel egy jó piacfigyelő módszert. Annyi minden van, hogy azt átlapozni lehetetlen. Persze néha ráhibádzik az ember fia, de ha lenne egy jó módszer - az sokat segítene. Persze a gang figyelése nélkülönözhetelen, de ennél több kellene egy jó piacozáshoz.

Gio kedveli ezt.
  13. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Jó reggelt

Kész az event :inlove: de arra gondoltam :music: hogy a kitehetőt nem építem össze :pHogy miért?:eek: Azt nem tudom xD

Gio kedveli ezt.
  14. Tomo1976

Tomo1976 Törekvő

Sziasztok !!! Végeztem az eventel , de ez a kitehető , hogy sima trágyát ad háááát elég érdekes , lehet legközelebb vizet kapunk , legalább minimum egy szuper trágyát adhatott volna.Nem ide kellene feltennem a kérdést , de a party pörgetésel kapcsolatban menni ideig lehet és mennyit bent tartani .Most van 12-őm ( ennyi még nem jött össze ) , de nem tudom mi a szabály ezzel kapcsolatosan.Nem akarom felesleges dolgokra kipörgetni.Sziasztok és mindenkinek kellemes napot ill. hetet kívánok :)

Gio és Leho69 kedveli ezt.
  15. _Cygnus_

_Cygnus_ Fórum elő legendája

Szia!

Ne beszélj le senkit a pénzköltésről.:eek: Gondolom tudod, hogy csak azért játszhatunk így, mert mások költenek a játékra.:p
    Akkor meg ne vedd el senki kedvét attól, hogy a mi szórakozásunkat finanszírozza.:wuerg:xD
    Kórházban voltam, így most nem tudtam a vagyonkámat növelni, ilyen piacos társak mellett pedig esélyem sincs magas szintű tenyészállatok befogására.

Gio, Kukackukac, HéricsBáró és 3 más kedveli ezt.
  16. Angyalszárny

Angyalszárny Fórum császára

Szia!
    Nincs korlátozás a gyűjtésre ajándékba kapott party pörgetésnél!!

taga1, Gio és Leho69 kedveli ezt.
  17. Leho69

Szia!
    Remélem meggyógyultál. És azt is, hogy vigyázol magadra.
    Senkit nem beszélek le. Nem szokásom rá- és lebeszélésekkel foglalkozni. Mindenki azt csinál, amihez kedve van.
    A másik fele meg az, hogy ha mindenki költene, akkor ők sem játszanának egy idő után, mert semmit nem tudnának eladni. Ennek a játéknak épp az a lényege, hogy minél többen legyenek, és minél különbözőbbek legyenek a játékosok taktika, anyagi stb szempontból.
    A játék legnagyobb gondja, hogy egyre kevesebb a játékos a kezdetekhez képest.

Gio, Rozi472, Kukackukac és 6 más kedveli ezt.
  18. molotti

molotti Fórum-zöldfülű

Gyerekek! hát mi történt??? Hogy szaladtunk el ennyire az árakkal???? Munkásokat szerettem volna vásárolni,de azt hittem rosszul látok!! 1000 Ft-al megemelni????? annyit már biztos nem szánok rá! 1-2száz forint emelés még beleférne szerintem,de 1000 forinttal megemelni???? Hallatlan! Az embernek már ettől a csepp kikapcsolódástól is elveszik a kedvét! Ha ennyi marad,biztos abba fogom hagyni!!!!

19. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Szia
    Hó végén szokott akciós lenni:)
    Igaz , az eredeti árnál így is 100 FT tal drágább , de akkor is van :p

taga1 és Gio kedveli ezt.
  20. Tomo1976

Tomo1976 Törekvő

Szia !!! KÖSZÖNÖM a segítséged !!:)

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.