Panaszkönyv archív

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: _tHUNder_, témanyitás ideje: 6.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
 1. dodika2007

  dodika2007 Fórum-zöldfülű

  sziasztok föl vagyok háborodva azzal a felröpenökkel olyan katonás 1 2 maksz 3 annyit kapunk akkor minek csináljuk vagy mások többet kapnak bezzeg a nottbukban volt annyi felröpenő ,hogy sok jó lenne valamit csinálnának köszönöm
   
  MrRoy78 kedveli ezt.
 2. Nildia

  Nildia Fórum elő legendája

  Szia Pocok70!

  Gondolom azóta már learattad, így ellenőrizni nem tudjuk.
  A következő beéréskor kellene jelezned egy segítségkérő topikban, hogy aki ellenőrzésre jogosult, és épp itt van, meg tudja nézni nálad.
   
 3. [erika05]

  [erika05] Fórum bárója

  Mielőtt végleg abbahagynám ezt a játékot, még egy próbát teszek hátha az illetékesek már végre tesznek valamit.
  Már többször leírtam, hogy nagyon elvadultak az eventek és a játék örömét egyszerüen kivették.
  Tulajdonosok jönnek, mennek, és a játék nagyon rossz irányba halad. Már azt is többször leírtam hogy a sok kicsi sokra megy. Ezen azt értem, ha olyan eventek lennének amik kis anyagi ráfordítással befejezhetőek lennének, vagy esetleg az ajándékok miatt szánnának a gazdák valós pénzt a játékra akkor a tulajdonosoknak mindegy hogy mikor ki a tulajdonos a bevétele nőne, de sajnos nem ebbe az irányba mozdul el az egész. Ugy veszem észre, ezekkel az eventekkel azokat a gazdákat célozták meg akik sok valós pénzt tudnak a játékra fordítani. Én megértem hogy bevétel nélkül nem müködne a farmerama de ugy érzem a tulajdonosokat a kisgazdák nem érdeklik. Az eventek egyre bonyolultabbak, a fejlesztések egyre értelmetlenebbek, csak a raktárházakat érdemes megemlítni ezekkel a fúrókkal kapcsolatban, hát nem az lenne bevétel szempontjából az érdek hogy jöjjenek a fúrók és minél többen költsenek arra hogy pénzért vásárolnak még raktárházakat? Nem inspirálni kellene a gazdákat ahelyett hogy elveszik a kedvüket a játéktól?
  Lehet hogy egy közgazdászt, és egy fejlesztőt is be kellene vonni a dologba, aki tudna abban segíteni hogy a bevétel növelése érdekében milyen lépéseket érdemes tenni, hogy a gazdák is örüljenek végre és a bevétel is nőjön.
  Érdemes azt is meggondolni, hogy például régen amikor elkezdtem a játékot a kerekkeréken 2 farmaranyér lehett venni pörgetést én is elég sokat vettem, mert akkor még olyan volt hogy a 100 % termésbónuszt ki lehetett pörgetni és volt hogy csak a tizedikre sikerült, de sokan költöttek rá. Most a kerekkeréken 8 farmaranyért sokszor értéktelen dolgot kapunk. Arról nem is beszélek hogy nagyon sokszor volt bonuszkód ami szintén kiment a divatból.
  Tudom hogy a játékot fejleszteni, érdekesebbé kell tenni de a jó dolgokat megszüntetni értelmetlen.

  A szavazásoknak sincs semmi értelme, mert hiába szavaztuk le például az uj gazdakörit mégis maradt, igy mi értelme bármilyen szavazásnak vagy közvéleménykutatásnak.

  Lehet hosszúra sikeredett de már nagyon ki kivánkozott belőlem.:cry:
   
  ottopal, -manócskák-, apcimama és 11 más kedveli ezt.
 4. Pocok70

  Pocok70 Junior szaki

  szia! Bocsi,de éjjel fél 1 körül érik a fűvészkert,és reggel fél 5 körül aratom... nem tudok reggel előbb írni, majd arra várni,hogy valaki hajnalban elolvassa és a segítségemre siessen :( Max tudok írni egy topicba,és meg tudom adni az idővallumot amikor tesztelni tudjátok a hibát... Köszi!
   
 5. Trace76

  Trace76 Törekvő

  Udv! Kivancsian vartam a focis forumjatek veget es a sorsolast! Aztan azzal kellett szembesulnom hogy a beigert 50 nyertes helyett csak egy van kisorsolva! A hivatalosban meg most is azt olvasni hogy 50 jatekost sorsolnak aztan abbol lett egy es elegedetten le van zarva a topic! Erdekes...most akkor hogy is van ez? Koszonom!
   
 6. Máté200306

  Máté200306 Aktív író

  Mélyen egyet értek.
  Minden öröm elveszett. A cseréknél olyan értékek röpködnek, hogy csak kapkodom a fejem. Azoknak jó, akik sok pénzt fektethetnek a játékba. De mi, közönséges halandók, akik gyerek(ek)et nevelünk, csak kikapcsolódnánk. Így viszont nem lehet. Olyan szakadék van a "köznép" és a "felső tízezer" között, hogy már át se látunk felette.
  A fejlesztések a gazdagodást hajtják, de nem az élményekét, hanem a fejesekét.
  Eventet befejezni nem lehet, vagy hiba hiba hátán (pl. 20 ajándék kukacból 4 érkezett meg egyik nap, másik nap 5), vagy felröpi nem jön.
  Titokzatosok eredménye borzalom...
  Kerék úgy ***, ahogy van... Az értékesebb dolgokat nem lehet megszerezni 50-ből sem... A pörgetés ára kicsit borsos ahhoz képest,. amit ad.
  Fejlesztések bevezetve, csak nem lehet alkalmazni őket...
  Event event hátán, egyik még be se fejeződött, már kezd a másik.
  Amelyik tetszett volna sokaknak, az nem érkezik.
  Az egyetlen pozitív dolog, ami fenntartja a reményt, a Bahama haladás. Az tetszik.
  De ennyiért nem érdemes fenntartani egy 91-es farmot.
  Lehet, hogy ennyi volt. :(
   
 7. rózsabimbó1

  rózsabimbó1 Fórum mestere

  a mostani event nem adja az elvárt reményeket.a kukac nevetségesen kevés...ma sokáig nem is lehetett semmit kezdeni a játékkal,sőt a fórum weblapja sem volt elérhető.sokan tettek fel kérdést,még nem válaszoltak rá semmit.nem mindenki tud félórákat,órákat várni a válaszra.ezek a hibák semmi kép nem a játékosok gépének a hibája és nem a Chrome mivel mozillával is próbáltam belépni...reménytelen volt.alapvetően nem hisznek a játékosoknak,rendre a gép átnézését javasolják....
   
  Pocok70, Dana64 és Sonche kedveli ezt.
 8. kovacstne

  kovacstne Fórum császára

  Tisztelt BP!Reggel 6 órától küzdök a belépéssel! Mi volt a hiba Oka? Kérem a lemaradásom pótlását vagyis a teljes felhőt!!!
  A többit nem írom le, mert lehet nem bírná a nyomdafesték!!!!!!!!Ide is eljutottunk sajnos
   
  .Banános.Joe_Tsz™ kedveli ezt.
 9. Nildia

  Nildia Fórum elő legendája

  Szia Trace76!

  50 nyertes került kisorsolásra : te sem gondolod komolyan, hogy egy világszerte játszott játék esetében mind az 50 nyertes magyar lesz.........
  Minden egyes ország hivatalos fórumán, és a Facebook hivatalos Farmerama oldalain ( jelenleg 4 nyelven elérhető a hivatalos, köztük a magyar is Facebookon ) meg volt hirdetve a játék.
  A nyertesek a szélrózsa minden irányából kerültek ki ezáltal - a magyar fórumról 1 szerencsés nyertesünk volt.
   
  HéricsBáró kedveli ezt.
 10. Nildia

  Nildia Fórum elő legendája

 11. Trace76

  Trace76 Törekvő

  Igen, erre gondoltam en is, de akar nem is kellett volna ra gondolnom mert a kiiras megteveszto mert nincs pontosan leirva hogy megis hogyan kell ertelmezni ezt az 50 kisorsolast, igen akar komolyan is gondolhatnam...mivel ugy kell kitalalni hogy mirol van szo pontosan!
   
 12. guminyő

  guminyő Utánpótlás-írogató

  Sziasztok. Nekem nem belépési problémám van. Szerencsére be tudok lépni. Nem volt vetőgépem, ezért vettem strucctojást és betettem a 10 feladathoz a tojáslámpásnál ahol minden gépet ad 24 órára. A tojást elfogadta ki is pipálta hogy kész de a munkásokat nem kaptam meg. Ez 10 óra körül volt. Vártam eddig mert a hiba miatt nagyon lassan lehet dolgozni hátha megjön . Már kiléptem is visszaléptem semmi. Kénytelen voltam betenni egy 1 órás bónuszmunkásokat hogy aratni és vetni azaz dolgozni tudjak. Azóta már eltelt fél óra és a munkásokat még mindig nem kaptam meg. Kérdésem: megkapom őket valamikor? Vagy elvesztek a nagy zűrzavarban.
   
 13. mamarygen

  mamarygen S-Moderator Team Farmerama HU

  Szia!

  Ez a topic a panaszok lejegyzésére hivatott. Itt nincs kötelező válaszadás az első hozzászólásban leírtak szerint.

  Ha segítséget kérsz, kérlek a Segítség fórumrészt használd. Ott 3 alfórum is rendelkezésedre áll.
  https://board-hu.farmerama.com/index.php#segitseg.275

  Fontos a kérésed megfogalmazása előtt, hogy alaposan megnézd a kiváltott gazdaköri feladatot, mit kellene kapnod, oda adtad-e be a terményeket?

  Ahhoz hogy hathatós legyen a tanácsadás, meg kell adnod a farmnevedet és a hozzá tartozó ID számot is.

  Együttműködésedben bízom, köszönöm.
   
 14. agostonbal

  agostonbal Fórum-zöldfülű

  Sziasztok,
  Egy érdekes dolog keltette fel a figyelmem. Kint voltam egy ideig Németországba és ott folyamatosan voltak a Mozi részleg alatt videók amiket mozipontért nézni lehetett, az utolsó megszerezhető pontig. Viszont itthon (Magyarország) 3 napja folyamatosan azt a választ kapom, hogy nincs elérhető videó. Ez ellen lehet valamit tenni?
  Előre is köszönöm a válaszotokat!
   
  -mammy- kedveli ezt.
 15. mamarygen

  mamarygen S-Moderator Team Farmerama HU

  Szia!
  A mozi itthon is szponzorfüggő, mint mindenhol.

  Ha van film (szponzorált), akkor nézhetjük. Ha nincs film, akkor várakozunk.
   
 16. Csabigazda

  Csabigazda Junior szaki

  Reggel 6 óta lelassult minden. Mindjárt éjfél de egész nap nem változott. Még a fórum is lassan tölt be. CCleaner takarítás nem változtat semmit. Megy egy event, sok az eszkimó kevés a fóka (szerver!) Sokan játszunk, ilyenkor látni.
   
 17. MrRoy78

  MrRoy78 Fórum mestere

  üdv
  mélységesen lesúlytva érzem magam :)már megint az engem ért hátrányos megkülönböztetés végett
  szomorúan olvasok itt a fórumokon olyan dialektikájú bejegyzéseket amik inkább több mint kevesebb hasonlóságot mutatnak olyan írásokkal ,
  amiket korábban én követtem el
  az érdekesség ami miatt szóvá kell tennem , hogy ezek a bejegyzések velem ellentétben se nem kerültek törlésre se nem lett a szerzőjük kitiltva
  ezek után már világos hogy önök teljesen szubjektíven cenzúráznak engem teljesen feleslegesen...


  ha ezt olvasná bárki, semmilyen viszontreakcióra nem vagyok kíváncsi
   
  kovacstne kedveli ezt.
 18. kocsisne.ter

  kocsisne.ter Aktív író

  Egy megjegyzést szeretnék a BP felé a tegnapi kiesett időt nem lehetne valahogy pótólni: nekem kicsit furcsa hogy mindig csak elnézést kérnek aztán nagy néma csend az igaz, hogy a gépek néha önálló életet élnek na de mindig EVENT idején? köszönöm csak ezt ki kellett írni magamból
   
  kovacstne kedveli ezt.
 19. kovacstne

  kovacstne Fórum császára

  Várom én is a kárpótlást Tisztelt BP! Nem a mi hibánk volt a kimaradt aratás!!!!!! Legalább annyi, hogy bocsánat
   
  kocsisne.ter kedveli ezt.
 20. kocsisne.ter

  kocsisne.ter Aktív író

  Látom választ itt sem mindenki kap.Azért köszönöm, hogy több mint négy éves játék után ennyit érdemeltem.További jó munkát és ember barátibb hozzáállást a játék készítőitől.
   
  -mammy- és kovacstne kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.