Panaszkönyv | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: _tHUNder_, témanyitás ideje: 6.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. DonCarada

DonCarada Utánpótlás-írogató

Jah, a régi reflexek... Szólt az állatgondozóm, hogy nem tudja megetetni a macskákat. Oké, irány a malom, elfogyott a táp, úgyis kelleni fog még, este majd ránézek, legyen száz darab. Darabja kevesebb, mint négy perc (turbómalom, rúna), öt ól van lerakva, véletlenül került még egy kis időm később, mondom akkor az első öt tápot oda is adom nekik.

Aham. Meg ahogy azt elképzeltem... Tisztán látszik a hosszútávú tervek teljes hiánya. Először bevezetjük, hogy élelemhiány esetén a játék bevisz a malomba. Jó. Nem mintha magamtól nem jöttem volna rá, hogy kaját kell gyártani, de mindegy is. Akkor most ez a malmos túra mire is jó? Gyártsam egyesével a tápokat? Vagy dühöngjek, ha a számított idő előtt mégis hozzá tudnék férni, fel tudnám használni, de most már nem tudom? Mi volt az elképzelés, kezicsókolom?!

Mindegy, nyilván meg fogom szokni (vagy meg fogok szökni...). Most a legkézenfekvőbb megoldásnak az látszik, hogy a fiókokat felhasználva, 0-24 órás üzemre állítom mindkét malmot, hiszen nincs kieső idő, nem kell ott lenni éppen akkor amikor lejár egy tápkeverés. Ebben az esetben pedig feleslegessé válik a Turbómalom előfizetés, mert az este tízkor elindított tápkeverésnek mindegy, hogy hajnali háromkor jár le, vagy fél hétkor, ha úgyis csak nyolc előtt ülök le megint farmozni. Tulajdonképpen még hálás is lehetek, mert valódi pénzt spórol nekem a Nagy Pötty. De valahogy azt érzem, hogy nem ez volt a cég célja. Azt gondolom, hogy az így kieső bevételeket máshogyan fogja pótolni, egyre jobban ellehetetlenítve a valóban pénz nélkül játszó játékosokat.

Utoljára szerkesztett: 14.4.15
  2. Pocok70

Pocok70 Aktív író

sziasztok... most láttam,hogy van bónuszkód... sajnos nem tudom aktiválni,mert érvénytelen kódot ír... pedig a határidő 17.-e!!! Ma még csak 14 van :(
    A malmom őröl,de nincs oda írva,hogy nem lehet beváltani,ha dolgozik a malom... akkor most mi a baj?

3. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Szia!
    Kérlek ne másold az ajándékkódot, hanem gépeld be a hírek oldalán található rubrikába.

4. Kristály-farm

Kristály-farm Aktív író

A malomról...
    Nem szoktam, de most én is idejöttem emiatt. Én sem értem, mi volt az elképzelés. A játékosok érdekeit biztosan nem szolgálja, így nyilván szigorítani akartak a fejlesztők. De min? Töltsek el több időt online? Ettől nem fogok... Adtak rá lehetőséget, hogy igen hosszútávú keverést indítsunk el a három fiókkal, de rögtön el is vették, mert ki az khm... meggondolatlan, aki elindítja, tudván, hogy ha 3 nap múlva elfogy valamilyen táp, pl. eventállat lett valamiből,így sürgősen kell, akkor az addigi malommunka odavész, ha megállítja a sürgős keverés miatt. Én tisztelem és elismerem a fejlesztők munkáját, de emiatt az újítás miatt, most ne dagadjon a mellényük.... :(

Előzmény törlése /Laboviti/

Utoljára szerkesztett: 14.4.15
  5. marika1957

marika1957 Utánpótlás-írogató

Sziasztok!! KB 1 órája léptem be a farmomra, most vettem észre, hogy hiányzik 21-farm aranyam!! Légyszi nézzetek utána!! Köszönöm!! id:27498271

6. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Szia!

Tegnap 4 alkalommal küldtél az ingyeneseken felül ajándékot, mégpedig barkácscuccot. Ez 4x5 FA-ba került.

marika1957 kedveli ezt.
  7. erzsianyus

erzsianyus Utánpótlás-írogató

Szia!
    Én aktiváltam a lányom helyett!
    Sajnos nem történt semmi változás a malomba! Ki-be léptem,és még mindig ugyanannyi az hátralévő idő! Meg kell állítanom a tápkeverést,hogy aktiválódjon a bónuszunk? Akkor ez nem annyira jó,mert szupertápot kever jelenleg!
    Köszönöm a választ!

8. -East17-

Szia!

A malom működése közben a kód nem fejti ki hatását, a malom nem áll át. A baloldali pajzsos ikonra kattintva ellenőrizheted, hogy a bónuszt megkaptad, viszont csak a következő tápkeverésnél fogja felezni az időt.

9. pifepöfe

pifepöfe Fórum biztosa

Nem helyén valónak........ tartom újabban azt a tendenciát, hogy csak aratógépet kapunk jutalomként és nem munkásokat! Tipikusan a "neszesemmifogdmegjól" mentalitást hordozza magában. Ez az erőszakos marketing nem fogja vásárlásra ösztönözni a játékosokat, különösen akkor nem, ha nem párosul akciós munkásvásárlási lehetőséggel. Jó lenne ezt a típusú "jutalmazást" véglegesen hanyagolni, mert ez nagyon gagyi így!
    Garantáltan nem fogok kényszerből vásárolni!!!

Nem idevaló szó törlése /Laboviti/

Moderátor által utoljára szerkesztve: 15.4.15
  10. yoobogyókavisszatér

yoobogyókavisszatér Utánpótlás-írogató

sziasztok!
    Kérdésem és értetlen panaszom lenne...
    tápot kever a malmom... méghozzá róka tápot... 150 db-ot indítottam,és 82%-nál jár most... van még 2 óra 36 percem vissza... valami nem stimmel,mert van 3 rókám, mégsem tudok nekik enni adni,mert nincs tápom!!! A piacra sem tettem ki!! Akkor hol van a tápom? Valaki ránézne?
    Köszönöm!
    yoobogyókavisszatér ID: 39102327

11. -East17-

Szia!

A malom működésének változásai közt ez is szerepel, hogy csak akkor kapod meg a tápokat, ha a keverés véget ért.

12. [erika05]

[erika05] Fórumgróf

Ezzel teljesen egyetértek, modjuk lehetett volna az ezüst arató az arany vető legalább mert most az állatokat beszedtük, de esetleg mindhárom munkás esetleg kuponban rövidebb időre, ez motiválóbb lenne. Egyébként ez olyan mint a csillagmegvonásxD

.....................

Idézet eltávolítása. /-East17-/

13. tökagyú

tökagyú Utánpótlás-írogató

-.-

Kedves JósJónás!

Érdeklődnék, miért olyan nehéz a csere-ajándék kereskedést ismét a játékba tenni? Nem értem a problémát. Nincs megfelelő szakember? >:(

A másik, sok új játékelem van, rengeteg új állat, fa, titokzatos ólak, fák... Rengeteg FA-t költ a játékos. Fejlesztés: mégis nehézkes.
    Továbbá nem elegendő a meglévő bevethető földterület. Esetleg, a fejlesztők nem gondoltak ismét arra, hogy újabb, művelhető földterület kerüljön bizotsításra?

Szép estét!

14. Farmer*54

Farmer*54 Fórum admirálisa

Hali, és tegyük hozzá azt is, hogy akkor naponta többször jöhetnének, mert ennyi bogarat(bug) rég láttam a farmon futkosni.:sleepy: Jós Bá' elintézhetné, ha már szigetet nem tudnak csinálni, küldjenek egy úszószigetet. A léghajót selejtezni, Kacsa Katánk F16-al röpködne itt a cserenapon.o_O

Dyny, wiktorka17, glade és 7 más kedveli ezt.
  15. Tigrislady

Tigrislady Fórum admirálisa

nem tudom, Te hogy vagy vele, de ezek után én még ilyen melót se adnék nekik....

Új terület? ne is álmodjunk róla... még a meglévőket se képesek normálisan üzemelni... néha azt hiszem, beszedtem a bónuszos állataimat az aratáshoz, és a végén döbbenek rá, a 82. nekifutás után, hogy el se indította, hiába szállnak az állatkáim... :S ez a méreg, nem a cián...

Na látod, ez végre egy jó ötlet lenne tőlük.. bár lehet elég lenne egy sima elsőéves egyetemista is...

Igen, az ígérgetés az nagyon megy neki, de azopk megtartása...
    azt mondták, hogy a cserenap is majd normál időközönként lesz megrendezve... mint a vidámpark...

a vidámpark most már tényleg sűrűn megjelenik... de csereevent, és csemetegőzösre csak áhítozunk...

értelmetlen titokólak és fák garmadája kéredzkedik be a farmunkra (van, amelyiket nem is értem, miért nem bahára)... és jóformán semmi értelme... akinek van örül, akinek nincs, az nem veszi meg drágán az állatot, mert csak porosodna a pajtában...

a mihaszna Herbárium gazdakörről nem is beszélve.. (újraindítható--- hurrá.. több milla csp-ért egy semmi értelme gazdaköri)

Jónás!

Látsz esélyt arra, hogy meghallgatnak minket, vagy folytatják tovább ezt az új állat, új fa minden hónapban c. mizériát?

Már megint mi ez a lepkés őrület? egy újabb terményes, aminek megint nem látszik az értelme????

16. Farmer*54

Farmer*54 Fórum admirálisa

Én ezzel már egy másik topikban kifejtettem amit jól látok, célkeresztre kerültem. Itt sem írhatom le mert a Jósunk offra tenne 2hétre, nem halnék bele de semmi haszna nem volna. Mondanák azt, hogy 2015.04.20. 22:00-tól 04.21. 04:30-ig karbantartás folyik és addig nem érjük el a farmot, utána ezt méltó és nem egy 12órás kuponra gondolok, ajándékkal dotálják( 5db ab), sokan hálásabb lennének feléjük. De én kis refarmer vagyok, rám legyintenek, pedig ahol játszok harci játékot ott így csinálja a csapat, igaz náluk 36 szerver van, ha 10-et kilőnek szorosan de 26-on még megy a játék.:oops::wuerg:-.-

17. -Melcsi84-

-Melcsi84- Utánpótlás-írogató

Jó napot először is már duplájára nőtt a problémám tegnap este kb 20-21 óra körül bevetettem az erdei tisztást pompás komlóval reggel 6-kor pedig teljesen üresen fogadott az erdei tisztás mondom biztos elfelejtettem bevetni mint utólag kiderült nem felejtettem el!!majd raktam 6 után pár perccel a majorannából is majd mos beléptem szintén üresség fogadott az még hagyján hogy semmi sem termett ez-idő alatt de gondolom a beültetett növény is ilyenkor elveszik(ebbe ugyan nem vagyok biztos) kérek ez ügyben segítséget illetve választ.köszönöm Melinda.

18. Laboviti

Szia!
    Kérlek, figyelmesen olvasd el az alábbi ismertetőt: https://board-hu.farmerama.com/inde...-a-kilépéssel-frissítéssel-kapcsolatban.2088/

19. Jucusfalva

Jucusfalva Fórum hercege

Sziasztok! :)

Véletlenül tévedtem be ide, de ha már itt vagyok. :p

Azt szeretném kérdezni, hogy lehetne-e a malomból kivenni a "nyert egy pörgetést", mert az nem nyeremény, ott vagyok vele, mintha nem pörgettem volna, csak időrabló. :(

Át lehetne állítani "két pörgetésre" vagy mást tenni a helyébe. ;)

Vidám napot! :D

alex0824 kedveli ezt.
  20. Laboviti

Szia!
    Gondolom a hozzászólásodban a kerekkerékre utalsz.

A játékkal kapcsolatos ötleteidet, javaslataidat ide várjuk: https://board-hu.farmerama.com/index.php?forums/továbbfejlesztési-és-egyéb-ötletek.290/

Jucusfalva kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.