Panaszkönyv | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: _tHUNder_, témanyitás ideje: 6.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Anyácska13

Anyácska13 Junior szaki

Sziasztok!

Egy olyan problémám lenne, hogy tegnasp este vadásztam a hajón egy kakukktojásII-t, de nem tudom kirakni a felhőre! Mielőtt tovább vadásznék a társaira szeretném tudni, hogy miért nem tudom a felhőre kitenni?
    Köszönöm a választ!
    Gazda: Anyácska13 ID: 38100299

2. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Szia!
    Kérlek ezzel a problémával keresd fel a supportot.

Anyácska13 kedveli ezt.
  3. -Anyu-

-Anyu- Fórumőrült

Drága Laboviti! Segíts nekem kérlek! :)
    A Tamarinduszfa cserélhető? Mert akartam küldeni, és nem találom a listába....

4. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Szia!

A tamarinduszfa nem cserélhető ebben az akcióban.

5. -Anyu-

-Anyu- Fórumőrült

Köszönöm.

6. gymikii

gymikii Fórumlakó

Sziasztok, az a problémám, hogy összejött 20 db party pörgetés a feladatokból. Ez eddig nem baj, az viszont igen, hogy szeretném, ha meglenne a virágos felhősor, de nem adja, sem a vigyori csillagfürtöt, sem a nemtommilyen tulipánt....Ez a kettő hiányzik, de legalább másfél hónapja nem adja egyiket sem, úgy, hogy naponta kétszer nézem....Tehát nem kiforgatni nem tudom, esélyt sem kapok rá ,hogy kiforgassam, mindig ez a béna madárijesztő jön, ami nem jó semmire, meg amúgy is van már. Mivel cserélni sem lehet őket(ezt külön felháborítónak vélem), úgy érzem lehetetlen ezt a felhősor összehoznom, de legalábbis ebben a tempóban minimum 1-2 év. Ennek így semmi értelme.

Julcsi-néni és kovacstne kedveli ezt.
  7. gazdane1959

gazdane1959 Járnitanuló

Sziasztok,az lenne a kérdésem hogy cseréltem szentjánoskenyérfát már 2db és amikor ki szeretném rakni sehol nem találom,de amikor ajándékozni szeretnék akkor látom hogy ott van a fák között,mi lehet a gond? Miért nem tudom ki rakni?

8. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Szia!

A kérdezett fa bahamás, a szigeten kellene keresned.

9. gazdane1959

gazdane1959 Járnitanuló

Hü de buta vagyok,ne haragudj ez nem jutott eszembe hogy ott is nézzem meg.Köszönöm!

10. zsikefarmja

zsikefarmja Utánpótlás-írogató

szia! nekem olyan problémám van, hogy van 1 db csereengedélyem és cserélném a kért pisztáciafámat (amiből 4 db van) az ajánlott tehéntejfára. A csere gomb viszont szürke, így nem tudom aktiválni. Az ajánlat most is kint van. Már kétszer beléptem és ki (fordított sorrendben :)), de most sem engedi. Légyszi nézzetek utána! Köszi!

11. Laboviti

Szia!
    Kérlek, az alábbi linket megnyitva tájékozódj: https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/szürke-gomb-a-léghajón.12467/#post-227570

12. DonCarada

DonCarada Utánpótlás-írogató

Szervusztok!

Jól látom, hogy amikor egy bizonyos fát keresek a léghajón felkínált ajánlatok között, akkor nem ABC-sorrendben adja fel az ajánlatokat? Vagy valahol tudok könnyen, gyorsan rákeresni és megnézni, ki mindenki kínál - teszem azt - sárgabarackfát, és mit kér érte?

13. Nildia

Nildia Fórum elő legendája

Szia DonCarada!

Egy bizonyos tárgyra keresni nem tudsz.
    Úgy tudod leszűkíteni, hogy az Ajánlatok oldalt beállítod arra a kategóriára, amiben adott tárgy található, ami Téged érdekel. itt vagy végiglapozod az összes kategóriát, amit kérnek érte, vagy azon belül is használod a szűrő funkciót.

14. tejcsoki15

tejcsoki15 Járnitanuló

Sziasztok!

érdeklődnék,hogy az Iszapfürdőzés 2-öt,miért nem tudom elküldeni?
    mit jelent,hogy értékeljük igyekezeted,de ehhez sajnos nincs elég terményed a pajtában?

15. Nildia

Nildia Fórum elő legendája

Szia tejcsoki15!

A léghajón összeépített fejlesztések nem cserélhetők.
    Amennyiben Te ezt már megtetted ezzel a tárggyal, akkor nem tudod elküldeni.

16. veranike

veranike Aktív író

Sziasztok!

A délután folyamán elcseréltem egy ginkot egy piros halólra, ami meg is jelent a raktáramban, a cserepontot is levonta. Majd később észrevettem, hogy eltűnt a halacska, igaz, visszakaptam a cserepontot is. Ez hogy lehetséges??

Köszi előre is a választ,
    Vera

17. kalapaa

kalapaa Fórum-zöldfülű

miért nem kever tápot a
    malmom! :eek:

18. Laboviti

Szia!
    Segíts, hogy segíthessünk!
    Pontos ID számra, farmnévre van szükségünk a probléma kivizsgálásához, a kérdés megválaszolásához.

19. Laboviti

20. kalapaa

kalapaa Fórum-zöldfülű

A malom elméletileg működik, az idő számlálóm is megy, csak épp a táp nem készül el. több farm van a családban, és más farmunkon is van ilyen probléma. :( eddig nem volt ilyesmivel gondunk, szinte napi szinten használjuk a malmot.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.