Panaszkönyv | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: _tHUNder_, témanyitás ideje: 6.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Barnabás

Barnabás Járnitanuló

Engem is boszant es tokeletesen igazad van,eloszor tenyleg ki kelet volna a velemenyunket kerjek szavazas altal es ugy meghozni a dontest:mad::mad:

2. Szürkepenész

Szürkepenész Aktív író

A vásárolható trágya mennyiségét azért növelték annó, hogy egyenletesebb legyen a trágya ára, ezt el is érte nem ment le 31-50CSP álá és nem ment 180-250 csp főle, éez régebben 5-500 csp között ingadozott. Sokan üzletet láttak ebben, de épp ezért nem szaladt el egyik irányban sem. Aki előrelátó volt az az event előtt bevásárolhatott az egész eventre, aki nem az is az event végéig tudott venni trágyát.

Ez volt az utóbbi idők változásai között az egyetlen ami elnyerte a játékosok tetszését, ezért gyorsan visszavonták, sőtt rosszabb lett mint eredetileg (100 tételek). A BP úgy látszik teszteli, hogy meddig bosszanthatja fel a játékosat, akik eredetileg játszani jöttek ide.
    >:(>:(>:(:cry::cry::cry:

Utoljára szerkesztett: 6.5.15
    Shirkán53, Matold, Fatther és 8 más kedveli ezt.
  3. Numiz

Numiz Fórum veteránja

Na jó, miután kiradíroztak mindenhonnan elmondom a panaszom: a bp szórakozik a játékosokkal vagy maguk sem tudják mit akarnak és / vagy csinálnak. Teljesen következetlen a játék szervezésük, pillanatonként változtatnak a feltételeken rajtaütés szerűen. INKORREKT.

Shirkán53, Matold, bogisaci60 és 21 más kedveli ezt.
  4. Palacsintax

Palacsintax Fórumszaki

Látom a törlés után Numiz előbb ért ide xD
    Akkor leírom én is itt.
    Ez most pont úgy sikerült mint a malom. Bevezettek valamit (felhő), majd arra hivatkoztak, hogy nagyon megváltoztak a dolgok és nem az eredeti állapotot hozták vissza, hanem a 4 órás (rúnával, turbómalommal) szupertáp keverési időt felemelték 4,5 órára (felhő nélkül) Pedig erre senki nem figyelmeztetett, hogy ezzel is gond van és várható hogy megemelik az előállítási időt. (Arról már nem is beszélve, hogy az előállított tápokat csak a betett mennyiség legutolsó darabjának a legyártása után kapjuk meg.)
    Most itt is a beavatkozásukkal okozott és jelenleg kialakult piaci helyzet miatt megkaptuk, hogy a beavatkozásuk előtti (korábbi) max. 300 vagy 600 db-ot már nem lehet kitenni egy tételben, csak 100 db lehet a kitehető legnagyobb "...kupac".:oops:

A tervezés, tervezés, tervezés és a beavatkozások előzetes körültekintő elemzése mintha nem sikerülne. (Már ha van ilyen.)
    Most sokadszor következik be viszonylag gyorsan egymás után a beavatkozás, majd az eszement tűzoltás. Sajnos többségében a játékosok kárára.

Tudom, hogy benne van a szabályzatban, hogy a BP bármikor és bármin változtathat, de akkor sem túl elegáns a kapkodással a játékosokat sújtani.

Utoljára szerkesztett: 6.5.15
    Shirkán53, Matold, bogisaci60 és 23 más kedveli ezt.
  5. Ancsa0913

Ancsa0913 Fórum-zöldfülű

Sziasztok! Elég régóta játszom már ezt a játékot, de most már szeretném ha utánnanéznétek pár dolognak. Amikor megváltozott a Bahamarama sziget már akkor is csalódnom kellett, de még akkor nem kértem segítséget. Többen játszuk a barátaimmal ezt a játékot és úgy gondolom az én átváltásom elég rosszúl sikerült, mert akik nálam kissebb szinten álltak azok is jóval megelőztek, és ezzel (mivel kevesebb fajta növényem van) hátrányom alakult ki. A tegnapi nap szerettem volna aktíváni az arany banánokból, de akadályba ütköztem. Egyszer már beadtam a 40 banánt, hogy újjabb növényeket szerezhessek, de megint kérte tőlem. Mivel elég nehezen lehet őket megszerezni nem fogom mégegyszer beadni (így is jóval kevesebb növényem van mint amennyinek szerintem lenni kellene). Már két eventet nem tudtam befejezni a hiányzó növényem miatt. Legyetek szívesek utánna nézni a dolognak, mert nem szeretném emiatt megutálni a játékot. Előre is köszi!
    ID: 40221544

szemike50 és kovacstne kedveli ezt.
  6. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Szia!
    Az ellenőrző panel adatai szerint a megadott accounton április elsején 16:35 órakor 25 darab arany banán ellenében a kávé szobrát váltottad ki.
    Részletesen: https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/maja-majmok-szentélye.700/#post-30160

7. kovacstne

kovacstne Mindentudó orákulum

Sziasztok!A játék egyre kiszámíthatatlanabb.Utólag módosítanak, felhő-malom-trágya és még sorolhatnám.A piac pl. azért van hogy kereskedjünk,ami nekünk van másoknak nincs.Ennyi! Tuti hogy Varun barátunk nem tanult közgazdaságtant, ha engedi ilyen dolgokba belenyúlni az embereit és sok-sok csalódástól megmentené a játékosait
    Nem veszek se felhőt, se turbót amíg vissza nem áll a rend és tuti nem vagyok egyedül.
    Még egy gondolat a moziról. Hogy van az, hogy reklám van, sokan meg is tudják nézni a filmeket, másoknak meg nincs ilyen lehetőségük?

Utoljára szerkesztett: 7.5.15
  8. DonCarada

DonCarada Utánpótlás-írogató

"A piac pl. azért van hogy kereskedjünk,ami nekünk van másoknak nincs.Ennyi! Tuti hogy Varun barátunk nem tanult közgazdaságtant, ha engedi ilyen dolgokba belenyúlni az embereit és sok-sok csalódástól megmentené a játékosait."
    A Farmerama sokszor nagyon pontosan közvetíti a játékosok felé a való életet. De az biztos, hogy ha egy "vedd meg a különleges cuccokat valódi pénzért, aztán csendben kattintgass" játék helyett egy "legyél ügyes, vedd észre az összefüggéseket, termelj és kereskedj" játékot szeretnének, akkor teljesen más úton kellene haladniuk.

Matold, PityuGeri, kuekev és 9 más kedveli ezt.
  9. soramay72

soramay72 Fórum hercege

Nekem sem tetszik az új trágy rendszer és nem az ára miatt, termeltem a trágyát, hogy ne aranyáron kelljen meg venni event kezdetekor, és pont amiatt tartottam magasáron, hogy visszatudjam rakni, erre most volt nincs, :mad:, megjegyzem, ha éppen roskadásig van fával megpakolva minden terület akkor napi szinten buktam 60 egység vizet, azért nem is pampogtam, de ezért most igen :sleepy:

Barnabás, saci0370, Fatther és még 1 ember kedveli ezt.
  10. -Réka2-

-Réka2- Fórum-zöldfülű

Felháborító, hogy a játék betöltése előtt milyen reklámot kellett kötelező jelleggel végignéznem! Bezzeg a mozi már hónapok óta nem megy! Nem, nem fogok farmaranyat vásárolni! Ez undorító>:( (Csak, hogy más is értse: "Rövid az élet, lépj félre")

11. Tibor770

Tibor770 Utánpótlás-írogató

Eltünt az összes anyai szeretet a pajtámból, amit eddig termeltem. Nem tudom, hogy mennyi volt a reggeli vetés után. Most nem merek aratni, nehogy ez is eltőnjön. Egyszer már segítettek nekem. Nézzétek már meg, mi történt.
    ID2523535

Sajnos, el kel mennem, de nem aratok le. Csak 16 óra körül tudok a géphez ülni. bocsika. Üdv. A tisztitó programot elvégeztem.

Megvan!!!!! Bocsika!

Moderátor által utoljára szerkesztve: 8.5.15
  12. Doddi88

Doddi88 Utánpótlás-írogató

Kedves Moderátorok!

Tudom, hogy ez Panaszkönyv, azonban én itt ragadom meg az alkalmat, hogy megköszönjem a Supporton nyújtott segítségeteket. Végig segítőkészek voltatok, és bár pár napot várnom kellett, de úgy is megoldódott a problémám, pedig én hibáztam. Még egyszer nagyon szépen köszönöm a segítségeteket.

13. Borostyán

Borostyán Törekvő

Egy másik fórumon leírtam, de kitöröltek, mert hogy ez panaszkönybe való téma. Vásároltam is, feladatsoron teljesitettem is meglepetés fákat, ólakat, de csak ugyan olyat kaptam, amiből már van "ezer " db. A feladatsorokban meg olyan növények, állatok vannak, amihez én nem tudok hozzájutni. Mi értelme van ennek? Feleslegesen pazaroltam el csengőpengőt, pénzt. Rájöttem, hogy ezzel csak magamat bosszantom fel. Ide is csak azért irtam le, - nyilván teljesen feleslegesen - hogy hátha a gazdatársak jobban járnak ezek után, és a tulajdonosok figyelnek arra is, hogy ne szegjék kedvét a lelkes gazdáknak.
    Úgy gondolom, ha egy észrevétel nem jó helyre kerül, a moderátor, ahelyett, hogy kitörli, áttehetné.
    Még egy megjegyzés, a 93. szinten nincs akkora szükségem birkagyapjútemelő istállóra. Amivé vált a titok ól. Nem kell azt válaszolni rá, hogy nem lehet befolyásolni! Hát oldják meg, hogy a szintnek megfelelő különlegesebb ól, vagy éppen fa fejlődjön, amire szükség lehet. Pont az ellenkezőjét érik el : - én biztos nem vásárolok semmit.

Utoljára szerkesztett: 8.5.15
  14. .zsiga001.

.zsiga001. Fórum-zöldfülű

Teljesen kiakaszt ez a fejetlenség,amit csináltok.Egyik napról a másikra hoztok egy döntést a trágyával kapcsolatban,egy hónap múlva törlitek,de úgy ,hogy még pocsékabb legyen mint valaha.Miért nem raktátok akkor már vissza úgy ahogy előtte volt.?Cefetül fel tűnően ráhajtottatok a pénzre/ezt az is látja aki eddig nem/event-event hátán,erre kitaláljátok,hogy trágya ha kell álljunk sorba érte mint régen,s csak 100-val veheted?Ez komoly?Ez normális?Ki a fenének van ideje ennyi event,és munka mellett a sz... is sorba állni.Ezen kívül sok a meggondolatlan kapkodó intézkedés,ami oda vezet,hogy a fizető játékosok száma fog gyors tempóban csökkenni.Már a barátaim fele ezen okok miatt abba is hagyta,mind a 80 szint feletti.Ha ezt akartátok,sikeres munkát végeztek.Bölcs lenne először gondolkodni aztán cselekedni.És nem fordítva ahogy most dolgoztok

Gio, borcsi51, Matold és 5 más kedveli ezt.
  15. Ancsa0913

Ancsa0913 Fórum-zöldfülű

Szia!
    Hát nem ez volt a bajom hanem, hogy a 45 arany banánt (+ jel banánja) már egyszer beadtam, hogy az utolsó növényekből aktiválhassak!

16. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

17. zoldert

zoldert Fórum parancsnoka

Üdv...
    A piaci változások elég elszomorítanak. Talán el kellene gondolkodni egy ilyen döntés előtt, s pont event kezdés előtt.
    A másik esetleg talán a piaci vásárlást kellene megváltoztatni, miért kötelező a kitett darabot megvenni, miért nem lehet eldöntenem, hogy mennyire van az adott tételből szükségem. Bárki elmegy például üzletbe vásárolni és csak 10 dkg párizsit akar venni, nem közlik vele, hogy meg kell vennie a másfél kilót, mert nem lehet az egészet feldarabolni. A sok oktalan kapkodások helyett jobb lenne értékesebb és a játékosok felé izgalmasabbá tenni a játékot.

PityuGeri, Matold és Barnabás kedveli ezt.
  18. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Szia!

A piacon azért csak a fent lévő menyiségeket vásárolhatod meg, mert azokat nem a rendszer hanem a játékostársak adják el. Így nem lehetséges, hogy valakitől csak 5 szem almát vegyél, ha egyszer 100 darabot akar eladni.

_Cygnus_ és kekmaci75 kedveli ezt.
  19. zoldert

zoldert Fórum parancsnoka

De az ő 100 darabjából nekem csak 5 db kell, miért kell az egészet megvennem? Ezt a kérdést tettem fel, és az engem nem érdekel, hogy a többit ki veszi meg! Erre írtam azt a példát amit esetleg olvashattál, illetve nem vetted észre a példát amit leírtam. Miért kell valamiből az egészet megvennem amikor a többire nincs szükségem. Elmész a vásárolni az életben piacra és 1 kg epret akarsz venni, akkor nem azt kapod válaszul, hogy meg kell venned az egész ládával, mert ő azt mind akarja eladni. Miért nem lehet ezt az elvet a játékban is bevezetni, annyira felfoghatatlan?

20. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Nem lenne elfogadhatatlan, de sem technikailag nem megoldható (programozás, szerver és adatbázis kapacitás), illetve a kínálati oldalon jogosan merülne fel a kérdés: 100 almából mennyit kellene várnia amíg ötösével megveszik? Nyugodtan hasonlíthatod a nagybani piacokhoz, mert ott is annyit kell venni amennyi a kínálat, nem árulnak fél kiló banánt. Ebben változás biztosan nem várható.

_Cygnus_, kekmaci75 és sziszi1965 kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.