Panaszkönyv | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: _tHUNder_, témanyitás ideje: 6.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Szia!
    A piacról érkező hír a tájékoztató ablakban a belépéshez igazodik.
    Sajnos nincs szinkronban a tényleges visszaérkezéssel. Több esetben azt tapasztaltuk/ tapasztalták a játékosok, hogy a szabad tárhelyre sem teszi rá a rendszer a trágyát.
    Mindezeket az észrevételeket, tapasztalatokat folyamatosan közöljük a központ munkatársaival. Amennyiben információt kapunk a megoldásról, jelezni fogjuk számotokra.
    Köszönöm a megértésedet.

2. Mohály

Mohály Aktív író

Reggel már beléptem a játékba. Akkor sem volt rajta ...
    ha x tárgy eltűnik egyoldalúan azt hogyan nevezi a hétköznapi ember? ...
    a javító szándékotok egyre több és egyre mélyebb bosszúságot okoz a játékosoknak.

3. pormacska1

pormacska1 Fórumfelvigyázó

Nagyon csalódott vagyok,hogy a régi kakukkos eventekre ennyit kell várni:cry:

4. Laboviti

Baby72 és pormacska1 kedveli ezt.
  5. pormacska1

pormacska1 Fórumfelvigyázó

hóóvirág és Baby72 kedveli ezt.
  6. Baby72

Baby72 Fórum elő legendája

Érdeklődnék, hogy most miért nincs trágya a piacon?

7. Nildia

Nildia Fórum elő legendája

Szia Baby72!

Te piacodat érintő jelenség lehet, nézz vissza később a Termények kínálatához.

8. Krida84

Krida84 Járnitanuló

Sziasztok! Az új szezonális kitehető nagyon aranyos, beleszerettem. De miért csak 5x leszedhető? Ha törlöm, oda lesz.. Nem lehetne véglegesíteni? :(

9. livcsiko

livcsiko Junior szaki

Ezt a trágya-mizériát meg kellene oldani! Még az eredeti megoldás és utána az égigérő trágyadomb is jobb volt, mint a mostani. Most egyrészt hibával működik: nem rakja vissza az el nem kelt trágyát. A piacot is ellehetetleníti a korlát: az ember be se adta a piacra a fölösleget (ha egyáltalán részben visszakaphatta volna??), hanem learatta és ment a pocsékba, most meg nincs a piacon egy szál se, úgy kell levadászni.
    Ezt azért is írom, mert az utolsó két héten majdnem minden területen állatokat termeltem, megtapasztaltam.
    Sürgősen kéne a javítás! Régen ennyire nem ürült ki a piac, ez a korlát nagyon szűk határt szabott!
    Gyorsan befejezem vagy félbehagyom ezt az eventet és ráállok a tyúkokra....:cry:

Kornél, Clauriel, -janek36- és 2 más kedveli ezt.
  10. verda

verda Haladó

Rádásul, ha el akarok adni, akkor 22 Ft-ért adhatom el. Nevetséges.

Clauriel, kovacstne és Baby72 kedveli ezt.
  11. zigus

zigus Törzsjátékos

De jó ez a MOZI ,,vagy nem is mozi ... valami amivel nem lehet mit kezdeni és olvasni sem köszike....

borderland57 kedveli ezt.
  12. verda

verda Haladó

És az is vicc, hogy 1 és 2 db-ot raknak fel, azt szétkapkodjuk, aztán meg mikor végre jön egy nagyobb mennyiség, akkor már az nem fér be a sajátba, és megint várakozás, hogy annyit rakjanak fel, ami elég. Így is alig van, de aztán már azt is várni, hogy mi a jó, hát ezt csinálhatná az aki ezt kitalálta.

Baby72, Neni60 és Cilamila28 kedveli ezt.
  13. *Dóricica*

*Dóricica* Junior szaki

Sziasztok!
    Ritkán panaszkodom, de ami ma a felröppenőkkel megy, az kritikán aluli.
    Az előbb arattam, és két területen is megint csak egy-egy felröpi volt. Volt ma már, hogy kettő, mert akkor megerőltették magukat.
    Minkét farmomon egy területre rózsát ültettem éjszakára, ott hét darabot kaptam, nagy eredmény.
    Nem fogok venni tollakat, ha nem tudom befejezni az eventet akkor sem, mert ezt biztos azért csinálják.
    Elég sokat költök a játékra, mindig vannak munkásaim és "Kistesón" is, meg veszek dolgokat, de most nem fogok.
    Másnál is ennyire siralmas a helyzet?
    Sok sikert!

PénzesK.2, Baby72 és Clauriel kedveli ezt.
  14. Clauriel

Clauriel Törzsjátékos

Igen sajnos nálam is.Jó lenne ha változna kicsit a felröpik száma.

Baby72 kedveli ezt.
  15. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Sziasztok!

Az event tegnap kezdődött, talán kissé borúlátó 24 óra elteltével a felreppenőkre panaszkodni. Hátra van még majdnem 6 nap. Eddig sem az első napon gyűjtöttük be az összeset. Az eventnövénytől (ami csak 4 órás) ne is nagyon várjatok sok felreppenőt, meglehetősen rövid ez az érésidő.

Gio és Jucusfalva kedveli ezt.
  16. Clauriel

Clauriel Törzsjátékos

Igazad van East17..még korai rá panaszkodni.Ültetek komfortba éjjelre,,remélem ontani fogja a felröpiket.♥
    Legyen szép Napod!!♥

Gio, Baby72 és Jucusfalva kedveli ezt.
  17. fraudragon

fraudragon Fórum hercege

Nem tudom mért kellett a trágyánál változtatni...most jobb?Nincs trágya a piacon,vadászni kell rá...én még dolgozok,sokat számít pár perc előny a beérésig!Eléggé elanyagiasodott az utóbbi időben ez az ingyenes játék,legalább mi játékosok tiszteljük egymást.

.............................

Személyeskedés törlése. /-East17-/

moszor, Baby72 és Jucusfalva kedveli ezt.
  18. moszor

moszor Járnitanuló

Sziasztok!

Mint előttem többek is nekem is farmexpresszel van gondom! Nem kevés pénzt költöttem rá, és kaptam a szokásos retró hódvárat. De mikor visszapakoltam a retró hódokat, abból is retró hód lett. Elég sok értékes talányos ólat tettem be érte.

A másik problémám a trágyadomb vissza minősítése. Számomra ez probléma.

Vagy hogy a malomból csak akkor lehet használni a tápokat, mikor mindegyik elkészült.

Ami viszont felettébb dühít az a gazdaköri nyílt nap kakukk feladat. Ez most komoly, hogy 85-ös szintnél csak 72, 230 BTP-t ad???????
    Ja és a bölcs tölgynél eddig 75 csillagért lehetett kiváltani a legnagyobb tenyészállatot, most ez a munkás kakukknál 280 csillag! Ez hogy?

Ettől függetlenül játszom, mert nincs jobb unalom űzőm, csak igazságtalannak tartom, mert tényleg áldozok rá pénzt, de olyan mintha az ablakon dobnám ki.

borderland57 és Clauriel kedveli ezt.
  19. Laboviti

Szia!
    Ugye nem felejtetted el az alábbi változást:

20. Laboviti

Szia!
    A hozzászólásodat a topic első hozzászólása alapján töröltem.
    Köszönöm a megértésed!

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.