Panaszkönyv | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: _tHUNder_, témanyitás ideje: 6.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Farmer*54

Farmer*54 Fórum admirálisa

Adjon az Úr! Tudom van még 2.5 nap. De a felröppenők olyan hitvány módon jönnek, hogy ez már gyalázatos. Ha azt hiszi a Bp., hogy Forintért veszek borzasztóan tévednek. A panasz elküldéséről annyit mondanék, hogy szelektálva küldik, tehát egy rész radír, ami marad az mind dicséret a magasságos menedzsment előtt. Ha a böngésző nyitva van akkor a CCleaner megkérdezi, hogy bezárja-e a takarítás előtt. A Mozillánál és a Comodo Dragonnál is fehér a felugró kis tábla mit kap a játékos, sőt a 8.1-nél még az IE.-ben is.Köszönöm, ha nem radíroznak, mert nem a szócséplésért és a+1 hsz.-ért jöttem.

Doszi67 és loller001 kedveli ezt.
  2. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Szép napot!

Tisztelt játékos, a szelekcióra és radírra utaló megjegyzéseit határozottan visszautasítom. A panaszoknak a megfelelő hangvételben itt megvan a helyük és továbbításra is kerülnek,. Amennyiben egy játékos nem tud vagy nem akar megfelelő módon megnyilvánulni, az természetesen törlésre kerül, bármennyire is nem tetszik ez önnek (nem először vádol minket, felesleges köröket futva újra és újra ugyanis a fórumszabályzat egyértelmű és mindenkire vonatkozik). Ezek ellenére az illetékesek megkapják tőlünk a visszajelzéseket. Dicséretet pedig elvétve találni a Panaszkönyvben, így ez a vád sem állja meg a helyét.

Természetesen a böngészőt takarításkor zárva kell tartani, ez alapvetés az ilyen programok használata esetén. A Win 8 és 8.1 nem kifejezetten kiforrott és felhasználóbarát operációs rendszer, a benne előforduló anomáliákért sem a BP sem mi nem vállalhatunk felelősséget.

3. Farmer*54

Farmer*54 Fórum admirálisa

Moderátor ne mondja nekem, hogy mi hogyan működik mert lehet jobban ismerem. A Mozillával és a Dragonnal XP.-én dolgozok és azon sem mutatja mit kaptam. A 8.1-ről annyit, hogy egyre inkább hajaz az XP kiforrott stílusára míg ez a többi op.rendszerre nem volt elmondható. De nem rontom el az estvéjét, mönök.

Doszi67 és orchidea6969 kedveli ezt.
  4. -East17-

Bandi66 gazda!

A hozzászólásod további vitára adhat okot/lehetőséget, illetve a topik első hozzászólása értelmében csevegésnek minősül, ezért eltávolítottam. Megértésedet köszönöm.

5. orchidea6969

orchidea6969 Junior szaki

Tisztelt Varun, vagy ilyesmi!
    Köszönjük a májusi hírlevelet, köszönjük az újdonságok leírását,hogy megosztod velünk a farmerama csapat munkájáról szóló híreket.Remélem érzed az iróniát soraimból, mivel ez a hírlevél nemjutott el hozzánk ebben a hónapban, s ma már 31-ét írunk.Nyilván nem volt időtök egy pársoros hírlevelet összehozni 31 nap alatt.Gratulálok.Csak tudod az a gáz,hogy a farmerama csapata egyre inkább tojik a több százezer játékos fejére az ilyen esetekkel is, és ez több mint felháborító!!!Ma ez a 4.alkalom ebben a hónapban hogy a hírlevél után kérdezek.Érdemleges választ sem adtok.A szokásos sablonválaszra sem várok már.Csak annyit szégyellje magát a csapat aki ennyivel sem tiszteli meg a rengeteg fizető játékost!!

6. Botmanager

Botmanager Utánpótlás-írogató

Mozi:
    Hűaztaműholdastérképit a villágnak.
    És nem ma kezdte, de hát türelmes a kisgazda.
    De ez most már...
    Congratulations.
    Szánalmasszor vérlázítószor siralmas a köbön.
    Köszönjük, BP

Doszi67 és orchidea6969 kedveli ezt.
  7. zsuzsa-mama

zsuzsa-mama Fórum admirálisa

Szép jó reggelt !

Most a moziban látható lenne valami, vérkép?? Műhold ?? Nem tudom. Sajnos a start beíndítása után nem lesz semmi, akár hová nyomkodom az egeret. Ebből, hogy lesz pont ? Mit kellene csinálnom, hogy végig tudjam nézni. Köszönöm a választ.
    Közben segítettek köszönöm.

Utoljára szerkesztett: 31.5.15
    Farmer*54 és orchidea6969 kedveli ezt.
  8. -East17-

Szia!

Az új kijelölős játékokhoz (sejtek közepét kell megjelölnünk) készült egy kis segítség:

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/mozi.7141/#post-47060

zsuzsa-mama kedveli ezt.
  9. zsuzsa-mama

zsuzsa-mama Fórum admirálisa

sárgazanót kedveli ezt.
  10. Bandi66

Bandi66 Fórum mestere

Kedves BP! :)

Hosszú idő után végre mozizhattam és kaptam is pontocskákat érte.
    Köszönöm és remélem sokkal gyakrabban lesz erre lehetőségem a jövőben!!!!

...................

Továbbra sem csevegő. /-East17-/

Moderátor által utoljára szerkesztve: 31.5.15
    zsuzsa-mama kedveli ezt.
  11. Botmanager

Botmanager Utánpótlás-írogató

Érdekes sejtek.
    Én vagy félig teljesen vak vagyok (bár a szemész szerint jól látok), vagy negatív tartományba esik az IQ-m, mert teljesen semmit nem vagyok képes kezdeni a mozival.
    Ami jelen formájában már nem is mozi.
    De nem is vidámpark.
    Inkább egy "nézzük csecsemőnek a játékosokat és figyeljük, mikor vett magához 30 grammot" típusú össznépi sííííííííííííííp síííííííííííííííííííííp sííííííííííííííp ( ki van moderálva)

12. -East17-

Szia!

Az új kijelölős játékokhoz (sejtek közepét kell megjelölnünk) készült egy kis segítség:

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/mozi.7141/#post-47060

13. Mohály

Mohály Aktív író

Szia,
    azért mert senki nem tett ki eladásra trágyát. A korábbi készletek - dömping áron - teljesen kifogytak a piacról. A trágya szabályok miatt óriási ellátási zavarok vannak jelenleg a piacokon. Talán (egyszer) visszaáll a rendszer normálisra is.
    Sajnálom, te is így jártál.

14. Mohály

Mohály Aktív író

Sziasztok!
    Az jó, hogy készül, de nem mindig lehet továbblépni, mivel a submit billentyű van amikor lemarad a kép jobb oldaláról. Ilyenkor csak végig lehet nézni, hogyan lehet(ne) elindítani a mozit, és mit kéne csinálni. Mivel azonban tovább nem tudsz lépni, elcsúsztál 10-15 másodpercig a nézőtéren, majd jöhet ki: "Ez sem a Te mozid!"

15. szotyola2011

szotyola2011 Törzsjátékos

Sziasztok!
    Az égig érő paszulyban kitehetőnek jelöltétek meg az új ajándékot, a téli szunyát, de bizony nem tehető ki rá. Sajnos új hozzászólást nem láttam itt, úgyhogy nem tudom, hogy fog mutatkozni. Szóval csak egy kicsit vagyok dühös!
    Gazda: szotyola2011ID: 30301134

16. Nildia

Nildia Fórum elő legendája

Szia szotyola2011!

Az alábbi linken olvashatod a Téli szunya szezonális ajándék hivatalos ismertetőjét :

https://board-hu.farmerama.com/inde...ándék-a-napi-ingyenes-ajándékküldésben.12584/

Itt található a következő sor is :

Nem kihelyezhető: Bahamarama szigete, Égig érő paszuly

17. DrKotkodácska

DrKotkodácska Fórum ismerője

Nagyon nem jó a bahamán a növények sorrendje. Alig találom meg amit keresek. Az időrendi az ideális, bízom benne, hogy visszaállítják!

18. -East17-

Szia!

Nemrég jelentettük meg az erről szóló közleményt:

https://board-hu.farmerama.com/index.php?posts/252726/

19. Doszi67

Doszi67 Utánpótlás-írogató

Tattataram:D
    Hírlevél sehun, júniust írunk.Na egál,ennyit a játék készítőiről.S még megkérdezitek miért nem ajánlanám másnak a játékot?Pl ezért s a többi bosszúságért.Nem lenne job a lelketeknek ha minden játékos elégedettebb lenne?Szép napot!

......................

Idézet eltávolítása. /-East17-/

20. zigus

zigus Törzsjátékos

Igaz ,hogy angol ..de bár mit próbálok semmit nem csinál csak az a hülye amöba kép van rajta de már megszoktuk nincs mozi csak etetés....pedig már csak itt lehet FA -tz szerezni ....

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.