Panaszkönyv | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: _tHUNder_, témanyitás ideje: 6.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Flowerfield

Flowerfield Törekvő

Azzal csupán egyetlen probléma lenne, akkor nem 15 000, hanem 25 000 eventnövényt kéne beadni.-.- Az új malom is milyen kiválóan működik, pont úgy, mintha 3 lépést visszaléptünk volna az előzőhöz képest. Az még hagyján, hogy ha valamiből kifogy a táp, akkor keverhetsz 1/5/100 darabot, hogy tudd etetni az adott állatot, de hogy azóta folyamatosan használni kell a malmot is az eventekben, nehogy véletlenül tudjon az ember tápot keverni, az mindennek a teteje.
    Ne, ne próbáljátok megmagyarázni nekem, hogy ez miért jó. Ma egy 260 órája folyó tápkeverést voltam kénytelen kidobni a semmibe, mert ebben az eventben természetesen épp a bahama malom kell.:mad:Ezért nem ajánlom ezt a játékot senkinek.

HoppJuli és csillagocska19 kedveli ezt.
  2. Szabolcs80

Szabolcs80 Utánpótlás-írogató

Mi ez a beavatkozás a trágy árába?Én miért vagyok rosszabb gazda mint a másik?Ő miért adhatja el a trágyát 200 ért és én miért csak 100 ért?Ez diszkrimináció, egy nagy megkülönböztetés.Hol van az esélyegyenlőség?Kérdőíven nagyon kérdezték.Hát egy nagy semmi az egész.

HoppJuli kedveli ezt.
  3. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Szia!

A dinamikus piac bevezetésével nincsenek állandó alapárak. Az alapár a kereslet és kínálat függvénye, ezeknek megfelelően változik.

A kereslet miatt magasabb is lehet a max. árnál is a kínált ár...
    A kereslet és a kínálat valamint a megkötött tranzakciók alapján a piaci árak akár percenként is változhatnak. Ha egy adott gazda olcsó ajánlattal lehúzza az árakat, amit te esetleg már nem látsz, mert elkapkodták. Akkor, te már nem tudod annyiért kihelyezni az árudat, mint az előtted lévők esetleg fél órával.

Ha valaki rendelkezik a Bölcs tölgynél megszerzett magasabb eladási ár képességgel, akkor alapár + 75% áron tudja kitenni a termékét,vagy még magasabban.

4. Györgyi82

Györgyi82 Fórum-zöldfülű

Na akkor én miért nem tudom azt a nyavajás trágyát 166 ért adni, csak 58ért?
    Az adott pillanatban ez volt a legalacsonyabb ár a piacon. És ki van váltva a a bölcs tölgyön a rúna.

5. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Szia!

Nos a dinamikus piac lényege nem a legutolsó látható ár, hanem a legutóbbi eladási ár figyelembe vétele. Hiába van kitéve most valami 200 CSP-ért, ha előtte voltak üzletkötések mondjuk 70 CSP-re. Bizony a kihelyezéskor a 70 CSP-hez fog viszonyítani. Azt is figyelembe kell venned, hogy nem látod/láthatod az összes eladási tranzakciót ezért nem tudhatod hol jár az aktuális eladhatóság.

6. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Üdvözletem!

Nos pontosan ez a mondat világít rá arra, hogy a hiba nem a játékban van, ugyanis az mindenhol ugyanaz. Vagyis amennyiben az USA-ban (az Ön szerint rengeteg ember által használt) Win 8.1-en jól működik, akkor másutt is így kell lennie. Ha mégsem, akkor a probléma a felhasználónál keresendő, mert nem készítenek minden országnak külön Farmerama-t. Ezzel a vitát lezártnak tekintem, megadta a választ saját magának, úgy gondolom.

7. cin-cin9

cin-cin9 Fórum-zöldfülű

Sziasztok,

nem szoktam panaszkodni, de most egy kicsit azért vagyok szomorú mert tegnap csak 14 óra után volt lehetőség kinyitni az els kokuszt, de nem volt lehetőségem délután belépni a farmra,(pedig délelőtt beléptem én is ...) ma is csak későn, ez egy hosszú event ami mindennapos belépéssel lehet csak elérni, de éppen ezért akadhat olyan nap mint a tegnapi nekem , amikor az ember egyszerűen képtelen belépni. Ha máshol lehet farmarannyal kiváltani a teljesítést egy ilyen hosszú event alkalmával miért nem lehet? vagy legalább mondjuk 3 olyan alkamat biztosítani, amikor az emberfia élhet egy kokusznyitási lehetőséggel. egy kicsit szomorú vagyok mert már most az elején tudom hogy nem tudom megkapni a felhősort hiába lépek be ezentúl akár mindennap. kérem gondoljátok át esetleg ...

Köszönöm cin-cin9

LBetti, L.Dynus, wanyus és még 1 ember kedveli ezt.
  8. gulya69

gulya69 Fórumlakó

Jó estét, sziasztok!

Ritkán panaszkodom, de szeretném, ha jeleznétek Felfelé:
    A panaszom az, hogy ugye éjfél után még nem lehetett kinyitni a második kókuszdiót, de este meg már csak éjfél után léptem be és akkor meg már nem lehetett kinyitni. Azaz nem volt 24 óra rá.
    Javaslatom az lenne, hogy a bug miatt legyen lehetőség 2 FA ellenében kinyitni a 2.kókuszdiót.

Köszönöm, kérlek továbbítsátok.
    Jó éjt!

LBetti, simi1955, csillagocska19 és 2 más kedveli ezt.
  9. O-Serenity-O

O-Serenity-O Utánpótlás-írogató

Én sem tudtam kinyitni a 2. kókuszt tegnap, most pedig már elküldött a ..., hogy be kell jelentkezni minden nap. :mad:

Ez nagyon nem fair.
    :cry:

wanyus kedveli ezt.
  10. Zsolti23

Zsolti23 Fórumlakó

Sziasztok! Néha-néha én is szoktam panaszkodni, de engedjétek meg kérlek, h most csak dícsérjek. Ma átvettem a Nepál csomag megvásárlásért az ajándékcsomagomat, ami nem volt piskóta. Gratulálok, azért, hogy jótékony céllal fellépett a farmerama, ilyen szuper Nepáli felhősorral rukkolt ki, nem is drágán és még ezután is ajándéközönnel honorálja meg a játékosoknak. Ez nagyon szép volt Tőletek, Farmerama!! Minden elismerésem.

hóóvirág, Gio, Farmer*54 és 4 más kedveli ezt.
  11. brigike0202

brigike0202 Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    Én sem tudom kinyitni a 2. kókuszdiót! Ezt nagyon igazságtalannak érzem. Minden nap bejelentkezek, és mégis bukom az ajándékot? Mit lehet tenni?

wanyus kedveli ezt.
  12. .missrofi.

.missrofi. Junior szaki

Kokusznyitas nekem is a gond, tegnap nem engedte nyitni, viszont a masik farmomon kinyitotta estere itt meg nem. Miert nem nyitott minden farmon ahol probalkoztam legalabb?

13. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Szia!
    Valószínű erre a farmodra tegnap már nem léptél be.
    Felvetéseiteket rendre továbbítjuk a központba.

14. Erika199106

Erika199106 Fórum-zöldfülű

Kokusznyitás nekem is a gond, tegnap nem engedte nyitni, az első kókuszt engedte csak a kezdetekkor tegnap próbáltam a másodikat de nem engedte. Ma pedig csak a harmadik volt nyitható, igy pedig lecsúsztam a sor végi ajándékcsomagról és a legeslegutolsóról is.

wanyus kedveli ezt.
  15. wanyus

wanyus Fórum-zöldfülű

Hasonló a problémám! Sok játékos önhibáján kívül lecsúszott az extra ajándékokról. Nem lehetne korrekt megoldást találni?

16. madár5

madár5 Fórum-zöldfülű

A második kókuszt négy farmból kettőnél nekem se sikerült kinyitni.

17. Ananke

Ananke Fórumelemző

Bocs, hogy rossz helyre írtam a megjegyzésem az előbb, de jó lenne ha módosítanák a nyári nyereményözön kiváltását. Mivel hónap közepétől már iskolai szünet is van és el kell menni 1 hétvégére kirándulni, ahol nincs gép, nem tudok belépni a játékba. Sok hűséges játékos elesik a felhősortól velem együtt. Köszönöm

HoppJuli, zsuzsa631 és Evita-55 kedveli ezt.
  18. Farmer*54

Farmer*54 Fórum admirálisa

Adj Isten! Én eddig sem vitáztam, de ha ön úgy gondolja, hogy ez egy megfelelő válasz és nem továbbítja a panaszt, akkor én úgy gondolom, nem fog megharagudni ha a képekben lementett válaszait is mellékelve a panaszom eljuttatom az illetékeseknek.

wanyus kedveli ezt.
  19. Légypapír

Légypapír Fórum-zöldfülű

Sziasztok!
    Csatlakoznék a néhány pozitív bejegyzéshez: köszönöm szépen a tegnapi ajándékkosarat, nagyon kellemes meglepetés volt. <3

20. L.Dynus

L.Dynus Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    Nagy nehezen megtaláltam ezt a topikot, mivel nem szoktam panaszkodni, írni is ritkán.

Már több, mint 4 éve játszom, szinte minden nap belépek. Most először van az, hogy 3 napig nem tudtam belépni, hiszen az ember dolgozik is, most nálam pont hajtás van, oviból ballagott a lányom, és egyéb családi dolgok. Belépek 3 nap után, és látom, hogy elindul egy hónapos event, amihez minden nap be kellene lépni, de én már a második nap léptem be (tegnap), tehát az első kókuszdióról lemaradtam. Nem is tudtam róla, mivel be se tudtam lépni, fórumot se olvastam. Így most már hiába lépek be mindennap, az összes kókuszt nem tudom kinyitni, és a végén az extra ajándékot nem kaphatom meg.
    Erre még az a lehetőség sincs, hogy azt az 1-et FA-ért kinyithatom. Pedig annyi mindent ki lehet váltani FA-ért, ezt miért nem???? Csak 1 kókuszdióról van szó!

Szeretném kérni, hogy legalább 1 kókuszdiót lehessen FA-ért kinyitni, ha időben nem tudta valaki!
    Köszönöm: Dynus

Stenlicus, Gabimami, kissemoke és 3 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.