Panaszkönyv | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: _tHUNder_, témanyitás ideje: 6.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. jozseflzr

jozseflzr Fórum ezredese

Nem tudom mi értelme a mozinak mert nálam kb 2-3 hónapja semmi. Ilyen alapon nyugodtan meglehetne szüntetni. Semmi értelme.

2. berzsike

berzsike Fórumszaki

Sziasztok !!! A régi fórum szerintem is sokkal áttekinthetőbb volt. A kérdőívet kitöltöttem, de a pontokat nem kaptam meg érte !!:mad::mad:

3. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Szia!
    Többen tapasztalták az általad is említett problémát. Jeleztük a központba.

4. berzsike

berzsike Fórumszaki

Szia!!! Köszönöm , válaszodat - remélem a megfelelő helyen , reagálnak rá . ( megkapjuk a pontokat):cry::cry:

5. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Hello!!
    Farmfotó ügyben érdeklődnék,hogy mi okból nem lehet csinálni,javítják-e?Lehet már valahol van infó róla,de sajna én nem találom. :)
    Köszönöm!!

üdv.:apja

6. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Szia!

Egyelőre nincs új információnk róla, a javítás idejére kikapcsolták. Amint lesz hírünk azt azonnal közzétesszük.

Kérlek az aláírásod képét a fórumban engedélyezett méretre változtasd meg: 500x200 képpont a maximális.

7. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Rendben és köszi!!

8. Koppi

Koppi Fórum elő legendája

Eddig, (a régi fórumról beszélek) ha valamit javított a Moderátor otthagyta a szignóját.
    Most csak annyit hagy " x.y kép nagysága miatt linkre cserélte a Moderátor"
    DE ki ?? Így nem fair...Névtelenség mögé rejtőzködni nem tisztességes eljárás. Adja a nevét is hozzá!!

_Cygnus_, simi1955 és Ylyuszvölgye kedveli ezt.
  9. -East17-

Szia!

Ez a lehetőség ebben a fórumban jelenleg nem eléhrető, de az indoklás minden esetben olvasható lesz.

10. Koppi

De elérhető lesz majdan ?
    Mert ez simán emberség kérdése.

11. -East17-

Jelenleg több információval nem rendelkezünk. Azt általánosságban elmondhatom, a moderátorok okkal nyúlnak bele 1-1 hozzászólásba és minden esetben olvasható, hogy miért. A moderátori tevékenységekkel kapcsolatosan esetleg felmerülő panaszokat pedig a support kezeli, hozzájuk fordulhat bárki, aki nem érzi jogosnak az alkalmazott szerkesztést.

12. Koppi

Nem a moderátori tevékenységet vitatom, mert az helyes.
    A nevet hiányoltam, megmagyaráztad ez elég. Bízom abban, hogy változni fog a dolog.

13. zsuzsa-mama

zsuzsa-mama Fórum admirálisa

Szép jó reggelt !

Csak jelezni szeretném, hogy a kérdőívet kitöltöttem, de nem kaptam meg érte a beígért jutalmat ! Látom többen is jelezték ezt a problémát! Várható a közeljövőben a jóváírás ??
    Szép napot !
    Üdv.: Zsuzsa

14. Laboviti

Szia!
    Sajnos a mozipontok utólagos jóváírására nincs mód.

15. zsuzsa-mama

zsuzsa-mama Fórum admirálisa

Szia Labiviti !

Köszönöm a választ T A jövőben nem lehetne közkincsé tenni, ha már egy játékos jelezte a hibát, hogy a többiek ne sétáljanak bele ebbe a csapdába. Hetek óta nincs nálam mozi, és ha lenne egy lehetőség a hiba miatt , ettől is elesünk. Ettől sajnos keserű lesz a szánk íze. Köszönöm, hogy leírhattam.

16. Laboviti

Amennyiben bármilyen információ érkezik az üggyel kapcsolatban, azt megosztjuk Veletek.

17. rózsabimbó1

rózsabimbó1 Fórum mestere

milyen ************ folytatódik a játékon?pár perce rendeletem 50 FA-t.ki is írta a farmon,sikeres vásárlás,50 FA-t megkaptam.de mindez nem igaz!!!!0 aranyat jelez és nem tudok venni aratót stb..,mert kiírja nincs elég aranyam!!felháborítónak tartom és követelem vissza a pénzem!!
    rózsabimbó ID: 1356643
    http://kepkezelo.com/images/pe1nrva2zyudpnb84rm5.jpg

Vádaskodás törlése. /Laboviti/

18. Laboviti

Szia!
    Mint ahogyan a megrendelési oldalon is olvashatjuk az sms-sel rendelt játékpénz jóváírása előtt meg kell várni amíg a mobilszolgáltatótól a visszaigazolás megérkezik.
    Ez a várakozás oka.

A megrendelési problémákkal a payment support foglalkozik: http://hu.bigpoint.com/farmerama/bo.../probléma-a-fizetéssel-a-payment-support.766/

19. rózsabimbó1

rózsabimbó1 Fórum mestere

megkaptam a visszaigazolást,sőt emailen is!!mint az ábrázolt kép is mutatja!!supportnak is elküldtem,de felháborít a dolog,bocs,de nem az égből hullik az ölembe a pénz,még ha nem is nagy összeg!!eddig -50 aranyat jelzett a farmon,nem is értettem,gondoltam ez új módi.erre most 0 aranyat jelez.akkor most hogy is működik ez??????

20. Laboviti

Itt a fórumon pénzügyi dolgokat nincs lehetőségünk taglalni.
    Ezért kértelek, hogy fordulj a payment supporthoz.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.