Panaszkönyv | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: _tHUNder_, témanyitás ideje: 6.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. L.Dynus

L.Dynus Utánpótlás-írogató

Nekem a 2-es kókusz megvan, este 10 körül tudtam meg, hogy ezeket nyitogatni kell, akkor a 2-es ki is nyílt. Nekem az 1-es nincs kinyitva.

Egyébként én Linux alatt farmozok, megy firefox-on is, meg Chrom-on is.

zsuzsa631 kedveli ezt.
  2. Farmer*54

Farmer*54 Fórum admirálisa

Köszönöm a Bp. Gárdájának azt az ajándékcsomagot amit a "Nepál Támogatása" címén kaptam, bár én civil embörként más módon is támogattam a szerencsétlenség túlélőit és nem várok érte semmit.

breki072 és Gio kedveli ezt.
  3. gaboca1262

gaboca1262 Utánpótlás-írogató

Nekem sem nyílt ki a 2-es kérem jóváírni.Most olvastam hogy van olyan játékos akinek jóváírták és meg kapta.Lesztek szívesek ezt mindenkinek,megadni,mert így nincs értelme folytatni a játékot!!!!!!!!!!!

Stenlicus kedveli ezt.
  4. (-FarmGazdaság-)

(-FarmGazdaság-) Járnitanuló

Szia! Azt szeretném megkérdezni Tőled, hogy nálam elment az internet és törlődött a beérkező üzenet , így nem tudom , hogy mit kaptam és mit kellett volna csinálni.Megkérnélek , ha lehet és válaszolnál erre a kérdésemre.Előre is nagyon köszönöm a válaszodat.

5. DonCarada

DonCarada Utánpótlás-írogató

Én sem tudtam tegnap hajnalban kinyitni a 2. kókuszdiót, ma délután pedig már az instrukciók szerinti karbantartás után sem. Cserébe legalább elvesztettem az összes többi látogatott honlaphoz tartozó sütijeimet is. >:( Jut eszembe, három (!) különböző böngészővel is megpróbáltam. Operációs rendszert nem cseréltem, bocs. Amúgy az egész történetet képernyőmentésekkel együtt elküldtem a supportnak, kíváncsi vagyok, mit kezdenek vele. Itt többen feldobták, hogy farmaranyért kinyitnák... Autótokat is visszavásárolnátok?! Ez egyértelműen (és ráadásul bevallottan is...) a BP hibája, Tegyék nyitottá mindenkinek azt a diót, és kész! Aki csak ezt az egyet nem tudta kinyitni, annak teljesen igazságos, aki meg amúgy sem fogja nyitni az összeset, az kap mondjuk 25 Kacsatrágyát, na bumm...

Stenlicus kedveli ezt.
  6. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Sziasztok!

Mindenkinek akiknek kókusz gondja volt.

Tegnap 00:00 óra és 09:48 óra közt volt a hiba a játékban. A javítás azoknál a játékosoknál nyitotta ki a kókuszt, akik ez idő alatt beléptek és megpróbálták átvenni az ajándékot. Ennek ellenére nem kizárható, hogy a javítás nem sikerült mindenkinél maradéktalanul. Természetesen a visszajelzéseket most is elküldjük a központnak, egyelőre több információval nem rendelkezünk. Akik a tegnapi napon egyáltalán nem léptek be, vagy a megadott időhatáron túl voltak bent és nem nyitották ki mégsem, azoknak a javítás nem érvényesülhetett, hiszen nem a hiba miatt nem vették át az ajándékot.

Aki egy adott napon nem lép be és veszi át az ajándékot, annak másnap már nem fog sikerülni az előző kinyitása, ez a működési mechanizmus, sajnos annak ellenére, hogy sok játékosnak bosszúságot-szomorúságot okoz. Ezt is jeleztük a fejlesztők felé.

Összegezve: tudjuk és értjük az érintettek panaszait, melyeket továbbítottunk és várjuk a hivatalos választ illetve a megoldást, de addig is türelmeteket kell kérnünk a történtekkel kapcsolatosan.

gulya69, _Cygnus_, breki072 és 3 más kedveli ezt.
  7. DonCarada

DonCarada Utánpótlás-írogató

És pontosan mi a helyzet azokkal, akik tegnap 00:00 és 09:48 között próbálták meg kinyitni azt a ... kókuszdiót, de legközelebb csak a mai napon tudtak belépni?

8. -East17-

Szia!

Amint írtam: jelenleg ennyit információval rendelkezünk, ezeket a jelzéseket továbbítottuk, várjuk a fejleményeket.

Auróra54 kedveli ezt.
  9. Puli-tanya

Puli-tanya Törekvő

Sziasztok!
    Bár tudom, hogy ez a Panaszkönyv ,de azt a javaslatot tenném, a BP javítsa ki úgy a játékot, hogy ezeket a kókuszdiókat utólag is ki lehessen nyitni./egyik adventi naptárban is volt ilyenre lehetőség egészen egy bizonyos határidőig/ Nem kellene az embereket azzal szívatni hogy utólag nem lehet kinyitni a kimaradottakat. Itt a nyári szünet, nem mindenki tud napközben feljönni, lehet ,hogy 2 hétig sem. Elvesznek azok a nyeremények amik nem nyitódtak ki, az egész kókusznyitogatás értelmét veszti ,pláne , ha még más hiba is közbeszól.
    Kedves moderátorok, továbbitsátok ezt a kérést a BP felé, hátha meghallgatásra talál náluk .:
    Eredményes és főleg hibamentes kókusznyitogatást mindenkinek !

verda, Pharmer500#2, _Cygnus_ és 4 más kedveli ezt.
  10. sárgazanót

sárgazanót Fórumelemző

Sziasztok!

Én is megvásároltam a Nepál csomagot, de sajnos nem tudtam átvenni az ajándékot, mert megszűnt az e-mail fiókom. Mit lehet ilyenkor tenni?

sárgazanót ID: 9433409 :cry::cry::cry:

11. VividDarer

VividDarer Fórumlakó

Lehet, nem jól emlékszem, de az adventi naptárnál mintha meglehetett volna venni némi FA-ért a ki nem nyitott ablakot.
    Én is örülnék neki, ha 1-2 utólagos lehetőséget kapnánk így. Sajnos a 2. dió nekem is elúszott, pedig mindennap beléptem többször is, és biztos, hogy rákattintottam, mert mindig mindent többször körbejárok. Konkrétan nem emlékszem rá, mert elég zűrös napjaim voltak :(

Nagyon örülnék neki, ha a problémás 2. diót ki lehetne nyitni utólag, és kapnánk legalább limitált jelleggel (idő vagy diók száma) lehetőséget, hogy FA-ért feltörjük a kókuszt :)

_Cygnus_, verda, Stenlicus és még 1 ember kedveli ezt.
  12. -East17-

Szia!

Elég egy topikban leírnod, ott kaptál is választ már.

13. gaboca1262

Ezt én is szeretném kérdezni mert én se vettem át,és ezt csak egy farmra adják vagy mindre ugyanis én négy farmon vettem meg a Nepál csomagot.

14. -East17-

Szia!

Az ezzel kapcsolatos közleményünket itt olvashatod:

https://board-hu.farmerama.com/index.php?posts/256524/

15. gaboca1262

16. -East17-

Nincs pontos listánk róla de tartalmazott szupertrágyát, KacsaKata szupertrágyát, húsvéti lekvárt illetve cukkinis almatortát.

Farmer*54 kedveli ezt.
  17. gaboca1262

Elolvastam de ezzel nem sokra megyek ugyanis azt nem írja hogyan lehet átvenni.Ha rákkantintok a zöldell jelzett írásra ott nem mutat semmit

18. -East17-

Ha megkaptad a levelet abban volt egy kattintható gomb amire rányomva bevitt a farmodra és már meg is kaptad a jutalmakat.

Farmer*54 kedveli ezt.
  19. ebencsi

ebencsi Haladó

Én is szeretném megerősíteni, hogy azért a tanév végi rohanás és a nyári időszak elején sok emberrel előfordulhat, hogy 1-2 napon nem tud internet közelbe jutni. Szeretném kérni, hogy legalább 1-2 kókuszdiót utólag is fel lehessen nyitni FA-ért. 30 napból 2 hiányzás szerintem megbocsájtható. Kedves BP, fontold meg! :)

verda, Gabimami és VividDarer kedveli ezt.
  20. -evaking-

-evaking- Fórum-zöldfülű

el nézést kérek de fel háborítonak tartom hogy az utóbbi időkbe ha titokzatos óllak csak azt adják amiből már Dunát lehet rekeszteni egy 92-színtü játékos bárány ,disznó,denevér stb.tudom hogy titokzatos de ezt azért tulzásnak tartom hát persze a mostani eventbe megint mit dobot a gép amiből már van elég kérem fri:mad:sitsék a játékokat .

verda kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.