Panaszkönyv | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: _tHUNder_, témanyitás ideje: 6.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Szia!
    Többen tapasztalták az Általad is említett hibát a farmokon. Türelmedet/türelmeteket kérjük.
    Részletesen: https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/probléma-a-piac-körül.12649/#post-258463

Borzas.Kata kedveli ezt.
  2. kuekev

kuekev Járnitanuló

Köszönet a Nepáli segítségért kapott ajándékokért.
    A kókuszdió ajándék első napját én ugy emlékszem kinyítottam , vagy nem is láttam , másnap láttam ezt utólag nem tehetem meg , gondoltam a hétvégén megteszem , de nem lehetséges, megnéznétek miért nem nyílt ki az első nap ? Nagyon elszomorítana ha az első napi bénázásom miatt nemtudnám megszereznia felfősort. Köszönöm válaszotokat.
    kuekev ID: 5531290

verda kedveli ezt.
  3. Laboviti

Szia!

Minden ajándék csak az adott napon gyűjthető be!

A kókuszdiók utólagos feltörésére nincs lehetőség!

Részletesen: https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/nyári-nyereményözön-2015.12626/

4. kuekev

kuekev Járnitanuló

5. Laboviti

Sajnos, utólag mi sem tudjuk feltörni az elmaradt kókuszdiót.

6. kuekev

kuekev Járnitanuló

Köszönöm válaszod!

7. Filonka56

Filonka56 Junior szaki

Sziasztok! Nagyon szépen kérlek benneteket, hogy legalább egy lehetőséget adjatok a játék során.Tegnap nem törtem fel a kókuszdiót, de nagyon szeretném pótolni!!! Nem szeretnék elesni a felhősor megszerzéséről. Nézzetek utána, én egy szorgalmas gazda vagyok, és sok mindent megteszek a haladásom érdekébe. Adjatok egy lehetőséget!!!!
    Filonka 56 ID: 4862059

verda kedveli ezt.
  8. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Szia!

A központ döntése volt, hogy ezt az akciót így rendezik meg, utólagos nyitás lehetősége nélkül. Nekünk erre befolyásunk sajnos nincs, a panaszokat továbbítottuk, innentől a döntés a fejlesztők kezében van.

Gio kedveli ezt.
  9. DonCarada

DonCarada Utánpótlás-írogató

Szia!

Ez az ismertető május hetedikei változásokról beszél, és nyugodtan tekinthetjük előre be nem jelentetnek, mert tHUNder május kilencedikén posztolta, és eleve múlt időt használ... Tegnap június kilencedike volt. Egészen biztos vagyok benne, hogy sem a vásárlási limit nem élt már május hetedike óta, sem a 110 darabos trágyadomb a 300-as helyett.

10. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Szia!

Az eredeti bejelentést itt olvashatod:

https://board-hu.farmerama.com/inde...ágyával-vízzel-kapcsolatban-2015-05-07.12498/

Kihelyezési dátum: 2015. május 06.

Gio kedveli ezt.
  11. DonCarada

DonCarada Utánpótlás-írogató

12. _Cygnus_

_Cygnus_ Fórum elő legendája

Sziasztok!

DonCarada! A trágyamizériát napokig tárgyaltuk a piacos topicban, hagytak is elég időt arra, hogy veszteség nélkül visszavegyük a piacra kitett nagy mennyiségű trágyát. Amúgy a trágyadomb 300-as, csak a piaci limit 100-as.
    Ettől függetlenül még most is panaszkodom miatta, hisz a mostani event alatt csaknem 1000 trágyám szállt el a semmibe.:(

hóóvirág és kovacstne kedveli ezt.
  13. evakarma

evakarma Fórumszaki

Sziasztok. Nem tudok trágyát venni. Néha meg sem jelenik,de ha mégis,hiába kattintok a vásárlásra,nem történik semmi. A pénzt sem vonja le,trágyám sem lesz. A trágya mennyiségének a limitálásáról nem is beszélek,egyértelmű,hogy szándékos kicseszés a játékosokkal. Viszont a kókuszdiókkal megint rossz döntést hoztak,hogy nem lehet utólag feltörni. Hisz bármi előfordulhat önhibánkon kivűl,hogy egy nap nem tudunk belépni a farmra. Ezért aztán lőttek a végén a jutalomnak. Ez egy nagyon rosszindulatú döntés,bárki is hozta. Mert lehet gond a géppel,vagy az emberrel,előfordulhat,hogy nem férünk hozzá a géphez. Én például nemrég kórházban voltam,és ott nincs wifi,de ha lett volna sem a farm lett volna az első gondolatom egy szivműtét után.. Egyszerüen nem értem,miért csinálják ezt. Olyan,mintha szándékosan tennének keresztbe a játékosoknak. Át kellene gondolni néhány döntést a kedves fejlesztőknek. Köszönöm.

14. Koppi

Koppi Fórum elő legendája

Ez a Piac mizéria tiszta kitolás a véghajrában !
    Ha legalább meghosszabbítanák az eventet, az jobb lenne...
    (És most nem keresem meg az ide illő javaslatos topicot, azért sem!)
    (Tudom nem "beszélgetős ez sem", de az előttem szólóval maradéktalanul egyetértek !)

verda és .Banános.Joe_Tsz™ kedveli ezt.
  15. Laboviti

Szia!
    A panaszodban megfogalmazott javaslat központi döntésen alapul.
    Nincs is szükség az ötletes topic felkeresésére.

16. .kutty.

.kutty. Fórumlakó

Ez az egész piaci trágya-ügy egy nagy rakás trágya! Miért kell a BP-nek minden jót elrontania?
    Egyszerűen felháborító, mert sem értelme, sem haszna nincs. A BP-nek sincs semmi haszna belőle, és az ilyen öncélú ostobaságok mindenkinél kiverik a biztosítékot.>:(:mad:

verda, .Banános.Joe_Tsz™ és evakarma kedveli ezt.
  17. maligandi

maligandi Junior szaki

Dupla TP, na de pont ilyenkor nem működik a piac, hogy trágyát vehessek :(

Neni60 és _Cygnus_ kedveli ezt.
  18. alex0824

alex0824 Mindentudó orákulum

Sziasztok, a problémám a következő! A piacon ha kiteszek valamilyen növényt eladásra a készletemből eltűnik viszont a piacon nem jelenik meg,illetve a 10%-ot levonja! Gyakorlatilag 400+1 tamarinduszt és ha jól emlékszem 200-200 majomkenyeret és amherstiát raktam ki. Ki be lépés, frissítés nem segít!
    ID:25662130

19. Laboviti

Szia!
    A piac problémákkal küzd. A központban már dolgoznak a javításon. Türelmedet/türelmeteket kérjük.

20. alex0824

alex0824 Mindentudó orákulum

Köszönöm!

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.