Panaszkönyv | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: _tHUNder_, témanyitás ideje: 6.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Szia!
    Kérlek a piac javítását követően jelentkezz, ha nem látod az említett tenyészállatodat.

2. Sonche

Sonche Fórumelemző

Hello!
    Nem találtam rá topicot, így itt szeretném megköszönni, hogy megkaptam a 2.ik napi kókuszomat, nagyon sajnáltam volna, ha bukom a 2 extrát.

3. csigamaj

csigamaj Utánpótlás-írogató

Szia....tegnap óta nem jó a piac.Ezt elfelejtettem,és feltettem egy hősi kakukkot 5200000-ért eladásra.Nos a kakukk eltűnt,se az eladok közt,sem az eladottaknál nincs.Pénzt meg egy garast sem kaptam.Hová lett?Ahhoz elég drága hogy 0 pengőért hagyjam.Kérlek válaszólj,köszi.

4. Laboviti

A topicban a 993. hozzászólás tartalmazza a válaszomat.

5. csigamaj

Bocs hogy 2x raktam ki,de az elsőt 3x átnézve kerestem és nem jelent meg.Töröltem is.De lehet hogy nem fog az agyam,de a válaszod nem értem.Ez csak a 2x felrakásra szól,nem az elveszett kakukkomra.

6. repeta59

repeta59 Junior szaki

Azt hiszem, hogy itt az ideje átgondolni a fejlesztői csapatnak egy olyan "riasztó" jelzést, amit mindenki meglát egy frissítés után, ha ilyen hiba van, mint ez most a piacon. Sokan, én is, csak ritkán lépünk be a fórumba, ráadásul úgy alakult most, hogy tegnap óta nem is piacoztam, így csaknem 24 óra után észleltem a hibát. Jelentősen kevesebb szócsépléssel, panaszkodással kellene a moderátoroknak is megküzdeni, ha lenne egy ilyen vészjelzés funkció.

7. Laboviti

Arra kértelek, ha olvasod majd a hivatalos közleményekben a piac javításának a hírét, akkor ellenőrizd a piacon a saját standodat.
    Amennyiben nem látod majd a tenyészállatodat, akkor jelezd ebben a topicban.
    ID szám és pontos farmnév megadása mellett.

8. csigamaj

Köszönöm a válaszod,ez egy korrekt válasz a kérdésemre.Ha gond lesz jelentkezem.

9. DonCarada

DonCarada Utánpótlás-írogató

Kedves moderátorok (és Cygnus),

a trágyadombot és használatát illetően több dologban tévedtem, illetve rosszul tájékozódtam. Ennek egyik oka éppen a fent idézett hivatalos oldal. Kérlek benneteket, még egyszer nézzétek át a szövegét, és egységesítsétek, mert több tárgyi vagy értelmezési gond is található benne, köszönhetően az utólagosan, szerkesztés nélkül beszúrt soroknak:
    - A Bölcs Tölgynél kiváltható rúnák hatásának megfogalmazása nem illeszkedik a szövegbe, így értelmét veszíti a mondat.
    - Az egyik mondatban arról van szó, hogy a piacon csak a kapacitásig vásárolható trágya, később arról, hogy a piacon megvásárolt trágya pluszban kerül a dombra.
    - Mivel a változásokról szóló sor a szöveg legtetején van, ezért azt a képzetet kelti, hogy a 110 darabos domb is a változások része, és a beszúrt sorok miatt a Bölcs Tölgy rúnájáról csak jóval később esik szó (akkor is összefüggéstelenül).

Én már képben vagyok, de gondoljunk a kezdő játékosokra is.

10. norbiállat

norbiállat Fórum-zöldfülű

Kedves szerkesztők!Elgondolkodtam azon,hogy a legjobb barátaim,és a gyermekeim miért hagyják abba ezt a szerethető játékot!AKIKRŐL ÉN TUDOK 26 JÁTÉKOS!Tudom maguknak ez gondot nem okoz,mert mindíg jön új a másik helyébe,de ha továbbra is így folytatják én sem ajánlom önöket,mert én is gondolkodom rajta.Mostanában nem lehet az eventeket befejezni,régen mikor nem volt csatni,akkor sikerült mindenkinek.Tudom a pénz világában élünk,de ne csak az érdekelje önöket is!EZ EGY KIS KEDVES JÁTÉK,AMIT SOK IDŐS NYUGDÍJAS JÁTSZIK ÉS KEVÉS KIS PÉNZBŐL ÉLNEK!Ne terheljék őket!Minden tiszteletem az önöké,kicsit több időt kérünk a feladatok teljesítésére!

maligandi és mamikapapika kedveli ezt.
  11. Cicafiú70

Cicafiú70 Utánpótlás-írogató

5 farmon gazdálkodom, és mind az 5-ön buktam a főnyereményt. Este már fáradt voltam, és elfelejtettem a kókuszt feltörni. Olyan jó volt az adventi naptár esetében az event ideje alatt végig ki lehetett nyitni a dobozokat. Itt miért változtatták meg!?

verda kedveli ezt.
  12. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Szia!

Nagy valószínűséggel az Adventi naptár során megfogalmazódott kritika lehet az ok. Sokan nehezményezték akkoriban, hogy az egyes ablakok nyitása 2 FA-ba kerül utólag, miért kér pénzt a BP az ajándékért.

13. Cicafiú70

Cicafiú70 Utánpótlás-írogató

Én most nem sajnálnám a 2 farmaranyat sem. Legalább azok törhetnék fel utólag, akik egyébként beléptek, csak elfelejtették. Igaz, sok helyről el lehet érni, de 12 óra munka után csak arra koncentráltam, hogy az eventhez meglegyen, ami még belefér az időbe (növény, korall).
    Még van jó néhány nap a Nyári nyereményözönből. Legalább annyi változás lehetne, hogy a felhősort megkapjuk, ha már mindennap belépünk.

14. moszor

moszor Járnitanuló

Sziasztok, mivel az óceán eventet nem tudom befejezni, ezért arra gondoltam, hogy vissza rakom az ólakat a szédült szántóra. Farm munkásaim vannak, ezzel szerettem volna, az első két tyúkól volt, de nem hogy nem tette le a területre, de el is tűnt a raktáramból.
    Nem adtam fel, ki-be léptem frissítettem, semmi. Vettem még két tyúkólat, de az be se került a raktárba.
    Tegnap a piaccal volt gond, ezt azóta javították, most ez a probléma. Másnál is vagy csak nálam?

15. -East17-

Szia!

Pontos ID szám megadása esetén tudjuk ellenőrizni az előbbi vásárlásodat.

16. moszor

moszor Járnitanuló

ID:50842088
    De nem baj a vásárlás, csak hol van az eredeti, és miért nem tudom kihelyezni?

17. -East17-

Valóban vettél 2 tyúkólat, ezzel együtt 29 darabod van már a menüben. A kihelyezés problémája jelenleg nem ismert, nem találkozunk vele még. Próbálj meg egy géptakarítást és utána ellenőrizd ismét.

18. moszor

moszor Járnitanuló

köszönöm a segítséget, és elnézést a felesleges panaszért :)

Már látom a 29 tyúkólat, és le is tettem :)

19. verda

verda Haladó

Kedves East17!
    Az Adventi naptárnál nem volt olyan tétje a nyitogatásnak, mint most a felhősor. Mivel nehezen lehet haladni a Bahamán, és rengeteg aranybanán kell az új növények, fák, állatok, és tenyésztésük miatt, minden TP-re szükség van. Ja és ne felejtsük a 40 banánt a köztes nyitogatásokra.
    Szóval a tét "óriási", ezért a játékosok, még aranyat is adnának, hogy megkaphassák.
    Szerintem ez a rengeteg panaszos levél láttán már érthető lehetne.
    De a BP-t ez nem nagyon izgatja - pedig mint írjátok, továbbítjátok ezt a kérést feléjük.
    És ezt a kérést - ahogy telnek a napok és egyre több játékosnak marad ki valamiért a nyitás - egyre több ember fogja feltenni. Illetve, mivel fásulunk, a kérdés felmerülése már nem biztos, hogy írogatással is jár sajnos. Marad az egyre sűrűbb rossz érzés a játékkal kapcsolatosan.
    És egyszer eljön az az idő, amikor ez már a játékosok számán is meg fog látszani, bármilyen hihetetlen ez egyenlőre a döntéshozók és a "dolgozók" számára.
    A panaszos levelek törölgetése még nem jelenti, hogy a panasz eltűnik.

20. bszedit

bszedit Fórum-zöldfülű

Sziasztok!
    > Rengeteg szupertrágya felhasználásával csináltam meg az Óceán-napot. Jó volt, mert megérte „dolgozni”.
    > Sikerült is begyűjtenem 9 talányos tenyészetet és 40 talányos fát. (maximumot)
    > Az égigérőn is aktiváltam azt az ágat, amelyik növeli az esélyemet arra, hogy különleges eredményt kapjak.
    > Mi lett az eredményem?
    > Nyúlketrecek, birkanyíró állomás, tyúkól, hódvár. :(
    > Semmi kacsacsőrű vagy kivimadár.
    > A fák? 6 db. bodza, 4 birs. Egyedül 1 db amherstia fát kaptam. Ez tényleg különleges, de a többi 39?
    > Nagyon csalódott vagyok. Tudom, véletlenszerű az osztás, de az égigérőpaszuly esélynövelése sem ér semmit?
    > Üdv és szép napot.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.