Panaszkönyv | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: _tHUNder_, témanyitás ideje: 6.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Boccio71

Boccio71 Fórum ismerője

igen, jó lenne, ha megadnák akár 2 FA -ért, aki akarja kinyitja annyiért, aki nem az nem, . nem kell panaszkodni, és sajna, elfelejtettem magamnak kinyitni. a héten betegség miatt ithon voltam, így vállaltam 3 embernek is h csinálom a farmját... mindenkinek kinyitottam, sőt ellenőriztem is, este, h meg van e. csak magamnak nem.... :/ így jártam, de bízom pozitív döntésben

verda kedveli ezt.
  2. BalazsR11

BalazsR11 Járnitanuló

Sziasztok!
    Azert irok, mert eltunt az olak kozul a bekatavam...event miatt letakaritottam az erdei tisztasrol az olakat es a bekato hianyzik nincs az olak kozott es szeretnem visszakapni...elore is koszonom!

3. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

4. Laboviti

Szia!
    Segíts, hogy segíthessünk!
    Pontos ID számra, farmnévre van szükségünk a probléma kivizsgálásához, a kérdés megválaszolásához.

5. kobold98

kobold98 Utánpótlás-írogató

Sziasztok az lenne a problémám mikor el végzek egy feladatot ritkán mutatja a jutalmamat. Gazda: kobold98 ID: 52939420

6. Laboviti

Szia!
    Érdemes lenne egy másik böngésző közreműködésével megnézni, hogy hogyan működik az értesítő ablak.

7. kobold98

Meg néztem egy másik böngészőben 3 feladatot is el végeztem és úgy szintén semmi.

8. Laboviti

9. kobold98

10. Laboviti

Gio kedveli ezt.
  11. kobold98

12. Laboviti

13. Kacix

Kacix Fórumlakó

Sziasztok, láttok-e valamennyi esélyt arra, hogy a BP-nek megesik rajtunk a szíve és engedni fogja az elmaradt kókuszdiók kinyitását farmaranyért?:p
    Szerintem nagyon sokan vagyunk akik valahol hibáztak:oops:, arról nem beszélve, hogy milyen elmaradást okoz a játékostársakkal szemben, ha pl. csak negyvenszer aratják a felhőt az is havi plusz egy szintlépés a bahán...

cyberfly és bátorka kedveli ezt.
  14. Laboviti

Szia!
    Az észrevételeiteket tolmácsoltuk a központba. A döntés az ő hatáskörük.

Gio és Kacix kedveli ezt.
  15. mahal

mahal Aktív író

Korallhal akcióval kapcsolatosan az az érzésem hiába töltöttük ki a kérdőúivet. Ez megint nem mindenkinek elérhető,csak azoknak, akik tudnak 299 Fa-t vagy bármennyit fizetni. Hol itt az egyenlő esély, amit ugy gondoltam azért kérde3ztek, hogy azokon a gondokon változtassatok.

16. _Smurfie_

_Smurfie_ Járnitanuló

Sziasztok!
    A kardhalam érési ideje nem csökkent a keltetővel :cry: az aranyat levonta...
    Kihez forduljak?

17. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Szia!

Rá is tetted a keltetősapkát? Vagy csak megvásároltad?

Gio kedveli ezt.
  18. _Smurfie_

_Smurfie_ Járnitanuló

huhh ez ciki :oops::oops: hogy tudom rátenni?

közben sikerült, valamiért újra és újra meg akarta velem vetetni óhajtott egy frissítést a gépezet...

Gio és PocsékFarmer kedveli ezt.
  19. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Rákattintasz a Korallhal-ra, megjelenik felette a sapi, arra is katt és már rajta is lesz a kis tojáskán. Ezek után néhány másodperccel a rendszer is érzékeli és a 168 óra átváltozik 1 órává.

Gio és _Smurfie_ kedveli ezt.
  20. ffcsilli

ffcsilli Járnitanuló

Tegnap nekem sem nyílt ki a kókusz .aranyért sem tudom.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.