Panaszkönyv | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: _tHUNder_, témanyitás ideje: 6.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. csincsu

csincsu Utánpótlás-írogató

Félve kérdezem meg.....A szabadság mód altt nem voltam a gépnél.....de ha most hurá, újra itt vagyok....A szabadság mód nem mentesít a kókusz nem kinyitása alól ? Fájón gondolok rá, hogy mennyi értékes ajándékról maradtam le...:(

Szia mindenkinek...

verda, 19Pancsa67, ZitaGAZDA03 és 2 más kedveli ezt.
  2. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Szia!
    A szabadságmód használata "nem mentesít" a kókuszdiók feltörése alól.
    Részletesen: https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/nyári-nyereményözön-2015.12626/

3. Sauvage

Sauvage Fórumelemző

Jó Napot! Szeretném a grafikus fejlesztők figyelmébe ajánlani, hogy azért mert csak Mozillára dolgoznak. Ne Feledjék, hogy az Internet Explorer böngésző, az Operációs Rendszer része, tehát ha arról szeretnék belépni, akkor jó esne ha felismerne ez a csupa bogaras rendszerük, ami még a hibáktól sem mentes.

verda kedveli ezt.
  4. DonCarada

DonCarada Utánpótlás-írogató

Aham... Gondoltam, hogy a hozzászólásnak az lesz a sorsa. Megnéztem, Chrome v43, IE 10 és Opera v12 alatt is ugyanúgy tapasztalom. Aztán közben megtaláltam a megoldást. A Játékbeállítások - Standard beállítások - Egyéb pontnál engedélyezni kell a Tippek lehetőséget. Én azért kapcsoltam ki, mert unásig tudtam már, hogy a komfort termőtalajt mikortól használhatom, de úgy látszik, a programban össze van kötve a hasznos az idegesítővel.

Csak azért írtam meg, hogy legközelebb Ti is tudjátok. Köszönöm a segítséget! ;)

5. Jucusfalva

Jucusfalva Fórum hercege

Kedves Modik!
    Ma megcsináltam a Rémséges üzlet 6. gyémántját a felhő miatt.
    Meglepődtem, hogy egy olyan felhőt találtam amire csak azt lehet rátenni amilyen rajz van.
    Például pókhálót vagy boszorkánykonyhát......
    Hol tudom ezeket megszerezni?
    Előre is köszönöm a választ, üdvözlettel: Judit

Utoljára szerkesztett: 18.6.15
  6. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Szia!

A kérdéses játékelemeket a Telihold eventek alatt Jack boltjában lehet kiváltani.

7. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Sziasztok. Köszönöm. Ez az ábra ma jelent meg először nálam . Tegnap csak annyit mutatott hogy xx gazda küldött barkácsot. A felette levő nem volt. De remélem akkor helyreállt a rend és örülök ha így marad.

8. rozsakrisz

rozsakrisz Fórum-zöldfülű

Azért köszi :(

9. Sziguska

Sziguska Törzsjátékos

Sziasztok!
    Eltűnt a paszulyról az első felhősorom. o_O
    Mi lehet a gond?

10. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

11. verda

verda Haladó

Kedves Nildia, ez amit írsz, nem éppen játékos barát.
    Rengeteg ember írt, és ha elolvasnád mindet, akkor ezt nem írnád. Elmagyarázta sok ember, hogy az Adventiben sem volt kötelező fizetni, csak annak, akinek ez megérte. Itt viszont, mint már írtam pár napja, kicsit nagyobb a tét. Ha nem nyit egy kókuszt már bukta azt, hogy 12 óránként kapjon 10000 BTP-t, stb. Nem tudom, hogy te ezt miért nem érted meg???????
    Az hogy te már most megelőlegezed a játékosok részéről, hogy irkálni fognak, ha aranyért lehet kókuszt nyitni, a te gondolatod. Ha olvasod a panaszokat, akkor CSAK arról írnak, hogy nyitni szeretnének akár farmeraranyért is.
    Nem gondolom, hogy modiként neked az lenne a dolgod, hogy helyettünk, márt tudd, hogy mi mit fogunk írni és egy általad elképzelt lehetőségről már eleve eldöntöd, hogy a "sapka" vicc fog történni.
    A leírtakat kellene olvasnod, és azok alapján tudni, hogy mit szeretnénk, és nem a jövőbe látva, már eldönteni, hogy mit írunk.
    Ha te szereted ezt a játékot és csinálod, és nem kapsz meg csak úgy mindent, amiért mi dolgozunk - és gondolom azt fogod írni, hogy nem - akkor érthető lehetne ez a sok levél.
    Nem értem, hogy miért nem érted???

ZitaGAZDA03 kedveli ezt.
  12. Sziguska

Sziguska Törzsjátékos

13. Nildia

Nildia Fórum elő legendája

Szia verda!

Moderátorként feladatom, hogy olvassam, ki mit ír.

Azt hiszem, elbeszéltünk egymás mellett.
    Nem megelőlegeztem, ki mit reagálna ha farmaranyért lehetne nyitni, hanem az elmúlt Adventi kalendárium valós, megtörtént, bármikor visszakereshető, visszaolvasható, nagyon hangos nemtetszés nyilvánítás miatt döntöttek úgy a játék készítői, hogy nincs utólagos kókusz feltörés, még Farmarany ellenében sem!

Rögtön az első kérések megjelenésekor tolmácsoltuk a készítők felé, miszerint jó lenne, ha mégis lehetne Farmaranyért nyitni, de elutasításba ütközünk. Naponta felmerül a kérés, naponta jön az elutasítás......

A játék készítői vannak azon az állásponton, hogy nem teszik lehetővé a nyitást, pont az Adventi nagyon negatív fogadtatás miatt.
    Ez akkor is csak lehetőség lett volna, a lehetőség ellen tiltakoztak olyan sokan, hogy ajándékért hogy lehet aranyat kérni!

Pozitív, negatív észrevételeket továbbítunk minden esetben, tárgyilagosan.
    Az, hogy a készítők ezek után mit változtatnak, változtatnak e egyáltalán valamit, nekünk moderátoroknak beleszólásunk nincs.

14. AMalottvix

AMalottvix Fórum-zöldfülű

Hahó! 19-e van és nem tudom felnyitni a 19-i kókuszom...Help!:(
    AMalottvixID: 31213218

15. Nildia

Szia AMalottvix!

19-én nem a 19-es számú kókuszt kell nyitni. A nyereményözön június 4-én kezdődött, június 19-én a 16-os számú kókuszdió volt a soros.

16. cyberfly

cyberfly Járnitanuló

Szia!
    19.én a 16. kókuszt lehet nyitni!
    Sok embert jól megkavartak a játék készítői ezzel hogy az event nem 1-én indult. Ez annyira nem volt szép szerintem.
    A kókuszok utólagos kinyitásáról nem is beszélve...
    Jó ne nyithassuk ki, de akkor legalább a fődíjat tudnák valahogy megszerezni.... Ha különböző okokból akárcsak 1 kókuszt nem tudtunk kinyitni.
    Vicc hogy mennyire **** sok játékos. Könyörgöm azért voltak felháborodva az adventi kalendáriumnál hogy hogyan lehet ajándékért farmaranyat kérni????? Hát nem kötelező senkinek se, volt választás lehetősége. Na most elvették a lehetőséget....

Remélem a moderátorok olyan kérést is tolmácsoltak a játék készítői felé hogy akik nem tudtak kinyitni minden kókuszdiót valahogy legyen esélyük megszerezni a főnyereményt....

17. AMalottvix

AMalottvix Fórum-zöldfülű

Ííííí....ez ciki :eek:, köszi a választ! Ezt jól benéztem o_O:sleepy::)

18. Nildia

Szia cyberfly!

Mint ahogy a nyitással kapcsolatos kérések is folyamatosan továbbításra kerültek/kerülnek a mai napig, így ez az igény is továbbításra kerül természetesen!
    A döntés mint ahogy már többször is leírtuk, nem rajtunk moderátorokon múlik, ez minden esetben a játék készítőinek döntése.

19. NY.Maca.2

NY.Maca.2 Fórum-zöldfülű

sziasztok ezen a farmon nekem is bejött az a hiba hogy a tegnapi diót kinyitottam és a nap folyamán ahányszor a farmra beléptem mindig megnéztem ki van- e nyitva és most mikor a mait akartam nyitni akkor szembesültem hogy a tegnapi bezárodott ID 12404520

20. Nildia

Szia NY.Maca.2!

Amelyik kókusz egyszer ki lett nyitva, az nem tud visszazáródni!
    Csak azt a kókuszt látod töretlen állapotban, amelyiket fel sem törted.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.