Panaszkönyv | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: _tHUNder_, témanyitás ideje: 6.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. !witch33!

!witch33! Fórum-zöldfülű

Sziasztok..hát szerintem nem egyedi probléma,mert én tegnap is írtam erről a problémáról..én 5 éve játszom,tudván hogy nem lesz utólagos kókuszdió felnyitás,nagyon gondosan megnéztem,nekema 11. dió másnapra zárva volt,pedig event is volt,min. 4-szer jöttem be,a dió az első,és az aznapi felnyitásakor látom,zárva az előző napi...nem értem,nem tudom,miként lehet..és még a biztonság kedvéért aratás,ez-az után még mielőtt kilépek,mégegyszer megnézem,megvan,nem felejtettem el.stb...a gyerekeknek is van farm,én csinálgatom,de érdekes hogy másnap meg zárva..sajnálom,de szerintem előfordul,hogy az ember becsületesen írja,amit ír,ha elfelejtettem volna,tudomásul veszem,nem igazán zavarkodom,kéregetek,de itt tényleg ez történt nálam is,és kicsit bosszantó,ha már az ember pont odafigyel erre...én tegnap írtam ,még nem reagált rá senki,de azért várom,talán történik valami..köszönöm

.Banános.Joe_Tsz™ kedveli ezt.
  2. hablaty

hablaty Junior szaki

Szia!!Szeretnék jelezni egy problémát.Most pörgettem éjfél után,1 party pörgetést,nyertem 1 boldog liliomot,kiírta,hogy gratulálunk megnyerte a főnyereményt,vissza mentem a farmra és kerestem,de nem volt sehol,ezért megnéztem a kerek keréknél a nyereményeket és ott már az volt,hogy 1200 baha tp nyertem.Nem azt akarom,hogy megkapjam a liliomot,így jártam:),de nem lenne jó,ha mással is ez történne.Üdv neked!!

3. djsolya86

djsolya86 Fórum-zöldfülű

Sziasztok!
    Kozsuchne gazda vagyok, ez a farm kislányomé. Nem hiszem el, hogy tegnap nem nyitottam volna ki a kókuszt, annál is inkább, mivel az elültetett mogyorónak még mindíg van ideje érésig, pontosan 3 órája! Ha nem léptem volna be ide, Raczkó is ázna, a kókuszok feltörésére pedig kínosan ügyelek!

4. Kukori.és.Kotkoda

Kukori.és.Kotkoda Fórum ezredese

Sziasztok,

nem panaszt írok, hanem egy javaslatot, itt gyorsabban célt érhet, mint az ötlettopicban.
    Létezik egy ajándékcsomag a jelenlegi eventhez:

Ha összeállítanának a játék készítői egy másik ajándékcsomagot a következő összetétellel:

- 20 x színes üzenőtábla
    - 50 x bájital
    - 1 paratölgy
    - 1 paratölgy XXL,

kb. 120 FA-as árban,
    lenne egy kis plusz bevétel anélkül, hogy bármelyik játékos túlzott előnyhöz jutna.

A 120 FA körüli érték elég jutányos ár lenne önmagában a paratölgy XXL-ért is,
    jobb, mint a gazdaraktár akciós kedvezmény lenne.

Azok, akiknek nincs elég mamutfájuk, fel az égben-jük vagy más nagy TP-s kitehetőjük,
    talán rákattannának egy ilyen ajándékcsomagra és vennének többet is az XXL fa kedvéért.
    Mindenki jól járna...

Igazán az event vége előtt lenne érdekes egy ilyen ajándékcsomag,
    ezért is írtam ebbe a topicba: légyszi továbbítsátok.
    További jó eventezést!:)

5. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Szia!
    Segíts, hogy segíthessünk!
    Pontos ID számra, farmnévre van szükségünk a probléma kivizsgálásához, a kérdés megválaszolásához.

6. Laboviti

Szia!
    Segíts, hogy segíthessünk!
    Pontos ID számra, farmnévre van szükségünk a probléma kivizsgálásához, a kérdés megválaszolásához.

7. fufika8

fufika8 Utánpótlás-írogató

Elkeserítőnek tartom a Bp ilyen hozzáállását a dologhoz, hogy noha sok játékos sérelmezi hogy nincs mód a kókuszok utólagos felnyitására, közkívánatra sem hajlandóak változtatni rajta. Pedig a produceri hírlevelekben állandóan azt olvasom, hogy mennyire figyelembe veszik a játékosok óhajait. Hát nekem ebből egyáltalán nem az jött le. Most itt vagyok én is ezzel a problémával, tegnap tönkrement a számítógépem, csak ma délelőtt tudták megjavítani. Tegnap tehát saját hibámon kívül be sem tudtam lépni. Most emiatt veszítem el a főnyereményt. Ezt nem tartom igazságos eljárásnak, még ha a BP lezártnak tekinti is az ügyet. Én cseppet sem csodálkozom, hogy sokan kiábrándulnak a játékból és abbahagyják.

8. soramay72

soramay72 Fórum hercege

Hát a trágya második piaci változtatása nagy kitolás mindenkinek, nem lehet tartalékolni eventre mert egy idő után visszadobja, viszont 300 felett meg elveszik a bermuda-háromszögben, nem tartja egyenletesen az árakat mert event alatti és előtte utána árak akár 100x is lehet, plusz ugyan ez a helyzet a kereslet kínálattal is most dunát lehet vele rekeszteni fillérekért amikor kelleni fog úgy kell majd rá vadászni és arany árban lesz. :mad:

9. hablaty

hablaty Junior szaki

ID:52948525

10. Laboviti

A megadott accounton, az ellenőrző panel adatai szerint ma 00:07 órakor 1260 BTp-t nyertél a party pörgetéssel.

11. verda

verda Haladó

Gondoltam, hogy a játék készítői vannak azon az állásponton, és ezt kéri itt rengeteg ember, hogy ne legyenek ezen az állásponton.
    Egyébként más esetben is írtunk sok-sok negatív megjegyzést, amit a BP kitalált, ott nem zavarták őket annyira ezek, sok esetben maradt az ő elképzelésük.

Egyébként Breki, aki eddigi tapasztalatom szerint kedves, nyugodt és megfontoltan író játékos írta le számomra a legjobban - ez egy ajándék.
    Én még nem kaptam szerencsére olyan ajándékot csak a BP-től, hogy az inkább egy frász 30 napig, hogy kinyitom-e és ha igen, úgy marad-e, és vajon minden nap be tudok-e lépni, mert ha nem, akkor az ajándék, ami számomra nagyon fontos, mert gyorsabban tudok haladni, csak bosszúság.

Emlékszem az Adventi ajándékra, én nem olvastam több levelet akkor arról, hogy miért FA-ért nyitható, mint most, amikor ritkaságként, a játékosok aranyat is adnának a nyitásért.
    Kapunk most egy ajándékot, de sok-sok embernek ez nem lesz ajándék. És ezt nem értem, hogy ha már ilyen nagy lelkűek, akkor miért jó nekik, hogy sok embernek ez bosszúság, és pl. nyaraláskor minden nap ész nélkül keresnek valahol egy könyvtárat, vagy akármit, hogy nyitogassák minden nap a kókuszokat.
    Ha ajándék, akkor miért nem működik mint ajándék mindenkinek?

Kedves Nildia, én nem várok választ erre a levélre, a választ már tudjuk.
    És lassan elmúlik a várakozás is a kedvező válaszra.

12. hablaty

hablaty Junior szaki

Szia,azért írtam,hogy ez 1 probléma:)Megint leírom."Gratulálunk megnyerted a főnyereményt!Boldog liliom.Ezt írta ki pörgetés után.Nem hiszem,hogy az 1200 baha tp főnyeremény:)Nem azt kérem,hogy adjátok nekem a liliomot,mert tudom,hogy te nem tehetsz róla,de jelezd a problémát a készítők felé.Én így jártam:)de nem lenne jó,ha más is így járna.Más,talán nem lesz ilyen nyugodt,ha nyer:)üdv

13. Nildia

Nildia Fórum elő legendája

Szia hablaty!

Megjelenítési problémával találkozhattál.
    A nyeremény minden esetben az, ami a megszerzett nyereményeknél olvasható, illetve az ellenőrző panelen tárolt nyeremény.
    Hogy a jövőben elkerüld az ehhez hasonló eseteket, rendszeres időközönként ( ajánlott a napi egyszeri ) takarítanod kell a számítógépedet, így elkerülheted, hogy egy gépeden beragadt esetlegesen rossz sütikészlet bekavarjon, és nem megfelelő képet mutasson.

Futtass le egy gyors takarítást a CCleanerrel. Erről minden hasznos információ és letöltési lehetőség az alábbi linken :

http://hu.bigpoint.com/farmerama/bo...tik-cookies-törlése-ccleaner.6733/#post-21613

Valamint a Flash Playerben is töröld a sütiket az alábbi link segítségével, ez kifejezetten fontos :

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/böngésző-és-a-flashplayer.6732/#post-21600

14. !witch33!

!witch33! Fórum-zöldfülű

Sziasztok..segítsetek már abban,hogy én tegnapelőtt írtam a Labovitinek,tegnap a panaszkönyvbe,de csak nekem nem válaszolt senki :( olvasgatva a többieket,mindenkinél látom a válaszreakciókat,vagy én nem jól csinálok valamit?..nem igazán szoktam fórumba írni,de nekem semmi válasz..köszönöm

15. szinusz

szinusz Haladó

mikor lesz megint belül mozi?

16. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Szia!

Kifejezett kérésünkre az informatikusok ellenőrizték a rendszert és nem találtak olyan hibát ami a kókuszok visszazáródását okozhatná, ezt a lehetőséget kategorikusan kizárták a ki nem nyitott kókuszok esetében. Vagyis nem lehetett olyan környezetet produkálni a játékban, hogy az egyik kinyitott kókusz később bezárult volna.

17. -East17-

Szia!

Ezt nem tudjuk. A moziban a reklámokat a szponzorok biztosítják. Mikor az adott keret elfogy, sajnos nincs mit néznünk a filmszínházban.

18. hablaty

hablaty Junior szaki

Szia!!Köszönöm a válaszod:)Most akkor az van,hogy ha tenyésztek és kiírja,hogy arany tyúkot kevertem,akkor ne örüljek mert lehet,hogy csak barna tyúk?:)Kicsit fura:)Szia

19. Farmer*54

Farmer*54 Fórum admirálisa

Jó Nap, nincs! Moderátor, egy programozó a háttérben mindent meg tud csinálni, még azt is, hogy a bájitalt berakom a jószágnak 4db-ot, visszatérek pár perc múlva és csak egyik tenyésztelep van kész a másikban nincs bájital. Hát higgye el néköm lehet, hogy öregszek, de Hülye Nem Vagyok! Tiszta a gép mert, a TMK a háttérben dolgozik

20. -East17-

Üdvözlöm!

Az ön által végzett tevékenység adatai nem jutottak el a szerverhez, mielőtt kilépett volna vagy területet váltott volna. Az okát meghatározni nem tudjuk. Lehet kapcsolati hiba vagy pillanatnyi túlterheltség.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.