Panaszkönyv | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: _tHUNder_, témanyitás ideje: 6.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Szia!

A moderátori tevékenységekkel kapcsolatos észrevételeidet a supporton kezelik. Velük vedd fel a kapcsolatot.

2. lalika67

lalika67 Járnitanuló

sziasztok.lenne egy pár észrevételem:a mozi már 13 perces filmet "erőltet rám,és ha nem nézem végig, akkor nem ad mást,vagy kíírja ,hogy nincs elérhető film a számomra.A baby boom. sajnos csak baby ,mert a boom rendszeresen el marad.ad egy következő szintü állatot és 4-6 sima állatot. hónapok óta ez megy.elég sokat invesztálok a játékba,de egyre egyóldalúbb.Remélem azokra is gondolnak a játék készítői,akik nem tudnak több száz eurót költeni havonta.Bocs az őszinteségért. lalika67 ID:45074245

3. evakarma

evakarma Fórumszaki

Sziasztok. Én már nem mérgelődök a kókuszdiók miatt. Viszont olvastam,hogy azért nem lehet farmaranyért sem feltörni,mivel az adventi ajándékok kapcsán pénzéhesnek nevezték a Bigpointot. Ezen az indokláson hasamat fogtam volna a nevetéstől,ha vicces lett volna. Most csak egy példát mondok,itt vannak a titokfák: Régebben ugye vehettünk a bahamára,és a főfarmra titokfákat,és lett belőle,ami lett. Most vehetünk csomagokat,210 farmaranyért 30 fát,a két területre tehát 420 farmaranyat kell elkölteni,amiért tutira kapunk egy(!) darab új fát.. Már azt sem értem,miért kell 60 farmaranyat,a két területre ugye 120 farmaranyat fizetni pluszban 1-1 új fáért? Nem beszélve a titokólakról,ahol lebontották ilyen-olyan nevű csomagokra,amikben különböző ólak fejlődtek ki. Ha én pályáztam három ólra,ami három különböző csomagban fejlődött ki,akkor mindháromból vennem kellett,hogy hozzájussak,illetve ez egyáltalán nem volt biztos. Sorolhatnám még a sok farmaranyas fizetnivalót,de minek. Amit ki akartam hozni ebből: A Bigpoint tényleg nem pénzéhes... Tényleg...

4. -East17-

Szia!

A fa csomagokhoz: egy-egy XXL fafejlesztés ára 200-500 farmarany. Ehhez képest a csomagban 60 farmaranyért biztosan hozzájutsz egy másképp meg nem szerezhető fához. Ezt kell szem előtt tartani amikor valamit beárazol.

Az ólak: azért van nevük, mert egyre újabb állatok kerülnek be, mások meg eltűnnek a játékból, így valamiképpen be kell tudni azonosítani nekünk és a játékosoknak is, hogy miből mi fejlődhet ki. Amíg valamit ki nem vesznek az ólak közül, addig bármennyi új jön, amellett a régi is kifejlődhet ugyanabból, nincs akadálya.

5. Mag-Anya

Mag-Anya Fórumprofi

Sziasztok!
    Ismételten azt kell, hogy megállapítsam: a játék nagyobb fokozaton pörög, mint ami élvezhető lenne. Persze a magam nevében tudok csak beszélni, de nem hinném, hogy egyedül lennék ezzel. Minden alkalommal új titokfa jön, persze bahára is, farmra is. Előtte alig volt bahás akció, na az is egy másik véglet. Kökényből és tamarinduszból nagy sajnálatomra eddig alig sikerült beszereznem párat, látom, máris kifutó fajták. Ebben az őrült tempóban valóban csak úgy lehet elegendő számú fához jutni, ha sokszor sok FA-at költünk a játékra. Ha meg nem akarunk/tudunk, akkor meg marad a piac, ahol mostanában az új gazdakörik erősen felnyomják az új fák terméseinek az árát. Nyilván, mert kevés van belőlük. Sőt, ólak esetében a régiekét is. De tudom, nem kell mindent megcsinálni, meg senki nem kényszerít arra, hogy vásároljak, sőt régen épp a kevés lehetőség miatt ment a rinya, most meg a sok lehetőség nem tetszik, nekünk tényleg semmi nem jó... Értem én azt is, hogy nem lehet olyant kínálni, ami egy kezdő 25-ös, egy kényelmes 70-80-as, és egy gőzgép 182-es szintű gazdának egyformán jó, meg hogy kellenek újdonságok, de most már - nekem legalábbis - lassan nagyobb felüdülés nem foglalkozni a játékkal, mint játszani. Stresszelek csak az eventek teljesíthetőségén... Az újdonságok csak úgy váltják egymást, új fa, új feladatsor, új ól, új feladatsor, új igények, új eventműködés, új tojás, új csomag... eventek egymás hegyén-hátán, sokszor párhuzamosan futva... És épp mostanában szembesültem az új nyári event leendő kihívásaival is.
    A lényeg, hogy eszeveszett tempót diktál a játék, és sok időt, figyelmet és pénzt visz, ha kicsit komolyabban akarom játszani. Rég nem kikapcsolódás már a számomra, sokszor eszembe jut mostanában, mennyire nyugodtabbak lennének a mindennapjaim a farmeramás felpörgetettség nélkül. Ez a kókuszos sztori is hasonló: jó ötlet, szuperek az ajándékok, el vagyunk kényeztetve, komolyan, kellemes meglepi volt nekem a meghirdetése, csak épp napi aktivitással kell értük fizetni, ami nyáron nem mindig megy. Persze lehet úgy venni, hogy a napi aktivitásért cserébe kapunk valamit, mint Rackónál, és akkor így jártam, ha nem tudom megfizetni ezt az árat. És persze amiért fizetek, az jóformán csak a játékelemek használata, hiszen semmit nem tarthatok meg, ha abbahagyom a játékot. Egyre inkább úgy vagyok vele: jobban járnék néhány új könyvvel (és még több antikvárral...). Sajnálom, pedig egy jó kis játék, és bizonyos keretek között áldoztam is rá időmből, pénzemből. Ezek a keretek viszont egyre szűkösebbeknek, elégtelennek bizonyulnak, úgy általában a játékhoz, és nem biztos, hogy tudom/akarom tágítani őket.
    Csendben jegyzem meg, nemrég hagytam abba a héjdéjt; szerettem, egy darabig kikapcsolódást jelentett, aztán jöttek az újítások, egyre több (de messze nem annyi, mint itt), és szó szerint is lóversennyé váltak a napjaim, muszáj volt naponta többször is belépnem, nehogy lemaradjak, kimaradjak. Ehhez a játékhoz nagyobb a kötődés, mivel 3-4 éve része a napjaimnak, de hasonlóan alulértékelődik, szemben a nyugodtabb és ("játék" szempontjából) kevésbé kötött hétköznapokkal, és hétvégékkel, és nyarakkal, és ünnepekkel...
    Kérem, senki ne nézzen ki ebből személyeskedést vagy játékosok elleni támadást, mert az pont nincs benne...

kekmaci75, Tigrislady, ourshe és 13 más kedveli ezt.
  6. friderika78

friderika78 Fórum-zöldfülű

Már csakazért se!!!!!Még jó,hogy ez egy játék!Na én se költök többet semmire itt,csak játszom,ami van van...ami meg nincs,azt nem veszek.Lassan már térdenállva könyörögnek a játékosok,hogy valamilyen lehetőséget kínáljanak.....hihetetlen!Remélem sokan kellőképp csalódnak a Farmeramaban,

7. bonita333

bonita333 Rutinos

Már régen írtam, mert nem sok értelmét láttam, de most kénytelen voltam ismét tollat ragadni.
    Az első problémám a trágya! Gondolom ezt már többször kivesézték a gazdák, de a szívem szakad meg a rengeteg elfolyt trágyáért. A piacon nem lehet eladni egyszerre csak 100 egységet és 20 ajánlatom lehet összesen. A trágyadombomat már a legnagyobbra növeltem 600 egység, de amikor az állatállományomat szeretném felfejleszteni, rengeteg trágya megy pocsékba. Erre mindenképp találni kellene megoldást, mert a pocsékolás a valós életben is felelőtlenség.
    A másik problémám - eddig nem igen figyeltem fel rá - a barkácskészlet. Nem olcsó, nekem volt belőle 542. Miután kibontottam, mindössze 2 db gépalkatrész volt az 542 barkácskészletben, de ami most reggel kiverte nálam a biztosítékot, volt ismét 15 db-om, lelkesen kibontottam és mit találtam: 2 db téglát, 2 db deszkát, 2 db cserepet és 8 db szöget! Kérdezem! Akkor egy-egy barkácskészletben mi lehetett??? Mindegyikben csupán egy-egy db valami volt ???? Azért ez egy kissé drága mulatság! Egy db szögért 5 FA ha pl. ajándékba küldöm és elfogyott az ingyenes ajándékozási lehetőségem.
    Köszönöm, hogy meghallgattatok!
    További szép napot minden Gazdatársnak!

verda kedveli ezt.
  8. st.georg48

st.georg48 Fórum-zöldfülű

Szép estét! Szeretném tudni ha lehetséges, milyen szabályokat, és hogyan sértettem meg tegnap, minek következményeként ki lettem tiltva innen.
    Köszönöm.

9. Nildia

Nildia Fórum elő legendája

Szia st.georg48!

Ebben az ügyben a Supporttól kérhetsz felvilágosítást :

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/a-support.6729/

A kapcsolatfelvételi leveled minimum 140 karaktert tartalmazzon, különben nem tudod azt elküldeni.
    A válasz a regisztrációkor megadott email címedre fog érkezni. A mail fiók minden mappáját, a spam mappát is ellenőrizd.

10. cipoka

cipoka Fórum-zöldfülű

Sziasztok ! Kezdo vagyok csibe olvastam ha megerositem az email cimemet akkor kapok egy kis ajandekot , megerositettem es nem kaptam meg , segitseget koszonom .

11. Nildia

Szia cipoka!

Amennyiben a megerősítést nemrég végezted el, légy egy kis türelemmel, az ajándékok megérkezése némi időbe telhet.
    Legközelebb ha kérdésed van, azt a segítségkérő topikokban tedd fel, köszönöm.
    Itt találod őket :

https://board-hu.farmerama.com/index.php#segitseg.275

12. st.georg48

st.georg48 Fórum-zöldfülű

Köszönöm szépen.

13. Byke

Byke Utánpótlás-írogató

Szóval itt üzenem, az én pénzemre a továbbiakban ne számítson a játék! Ennyit elértek a kókusszal , s habár tudom ez nem jelent nagy veszteséget, de remélem követőkre találok és akkor már nem lesz mindegy a játék szempontjából. Ennyit a korrektségről!

bakati54 és verda kedveli ezt.
  14. pekeraa

pekeraa Utánpótlás-írogató

Csatlakozom az előttem szólóhoz, eddig sem vettem túl sokat, de ezután még annyit sem, nem szeretem az ilyen húzásokat. Bocsi.

bakati54 és verda kedveli ezt.
  15. macsek.

macsek. Törekvő

Szia!
    Tegnap első körben vettem 10 db Tortuga talányos tikifát és amit kaptam belőle: csavarpálma xxl, pitomba xl, pisztácia xxl, szentjánoskenyér, gránátalma xl, gránátalma, gránátalma xl, gránátalma és még 2 db xl-es, már nem emlékszem. Ezt tegnap nyitás után beírtam az event csevegőbe is (238. hsz.). Most ahogy olvasgattam a többiek szerencsésebbek voltak-e nálam, láttam, hogy gránátalmafát senki nem kapott rajtam kívül. Utána néztem az archivumban és ezt találtam:
    Az akció kezdete várhatóan: 2014. december 27. (szombat) 10:00 óra
    Az akció vége várhatóan: 2014. december 29. (hétfő) 11 óra óra

• Négy fa most utoljára fog szerepelni a kínálatban:
      • Gránátalmafa
      • Pisztáciafa
      • Csillaggyümölcsfa
      • Brazil diófa
    Az akció kezdete várhatóan: 2015. április 10. (péntek) 14:00 óra
    Az akció vége várhatóan: 2015. április 12. (vasárnap) 22:00 óra

Az akció keretében most utoljára fejlődhetnek ki az alábbi fák:

- Gránátalmafa XL és XXL
    - Cédrátcitrom fa

Kérdésem az, hogy hogyan lehetséges, hogy én gránátalma, gránátalma xl, gránátalma, gránátalma xl fákat kaptam? Tudom, hogy nagyon szeretnek engem a gránátalmák, volt már 65 db belőle, de én nem szeretem őket és ha kikerültek a kínálatból legalább már ilyenkor ne üldözzenek engem!
    Biztos vagyok benne, hogy csak azok a fák voltak a pajtámban amiket vettem és amikor rákattintottam láttam, hogy Tortuga fákat pakoltam ki.
    Nagyon szeretném, ha ezeket a számomra tüzifákat kicserélnék nekem valóban Tortuga fára.
    Kérlek nézz utána, ID számom: Gazda: macsek.ID: 38099755
    Köszönöm.

16. -East17-

Szia!

Vegyesen tettél ki régebbi és most vásárolt titokcsemetéket.

A most vett Tortuga fákból nem lett gránátalma. Összesen 16 darabot vettél, az eddigi kifejlődések:

• acai XL
    • pisztácia XL (2 db)
    • tamarindusz (3 db)
    • avokádó XXL
    • kamkvat XL
    • kókusz XXL
    • mandarin XXL
    • pisztácia XXL
    • tűzvirág XXL
    • brazil dió XL

macsek. kedveli ezt.
  17. macsek.

macsek. Törekvő

Elnézésedet kérem, gondolkodtam és valóban pár nappal ezelőtt a homokművészet gazdaköriből kaptam 10 db borneó tikifát amit elfelejtettem kirakni, abból lehetett a sok gránátalma. Köszönöm, hogy utána néztél. További szép napot!

18. napsileanyka

napsileanyka Utánpótlás-írogató

Szervusztok Kedves Modik
    A közelgő pecázós eventre készülvén én is kifejlesztettem a megfelelő nemesített tök rúnát, de nyilván elsősorban a saját, meglévő barkácscuccomra szeretnék alapozni, nem bízván a dolgokat a véletlenre. Az egyéb kategóriában 710 f.kerekem van, 1.475 barkács csomagocska + 1db XXL-es pedig a váza alatt. Meg tudom-e oldani azt, hogy az 1475-ből csak mondjuk a felét kinyitni a "használom" jelszóval, vagy ha "használom", akkor mindig automatikusan az összeset kibontja? Eddig igen. Ugyanis tartalékolni akarnám egy részét a liba terményesére, ha lehet. Bizonyára a csomagban való tartalékolás lehetőségével valamilyen célt irányoztak elő a játék készítői, ezért ha már eldönthetjük ez által, hogy mikor bontjuk fel, akkor jó lenne, ha meg lehetne határozni azt is, hogy a meglévőből alkalomadtán mennyit szeretnénk. (Mint ahogy mindenben van mennyiségi választás lehetőség.)
    Amennyiben ez most a jelenlegi játék beállításokkal nem lehetséges, kérem átrakni fejlesztési javaslatok beadására vonatkozó topikba.
    Előre is köszönöm szíves válaszotokat. További szép napot. :)

19. Nildia

Szia napsileanyka!

Ha a "Használom" gombra kattintasz, mindet kinyitod, nem választhatod meg a mennyiséget.
    Ötletedet pedig pár sorban megfogalmazhatod az erre szolgáló topikok egyikében.

20. -East17-

Szia!

Másodszor is farmos titokcsemetéket vásároltál.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.