Panaszkönyv | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: _tHUNder_, témanyitás ideje: 6.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. DCveréb

DCveréb Fórum biztosa

Kedves Laboviti és -East17- !!!

Nem tudom , hová írjam, kérem, majd töröljék, de Nagy Köszönöm-el tartozom a Support csapat
    Zoltán nevű munkatársának, többször megnéztem, de valóban átállt a a vásárlásom euróról forintra, amit már alig hittem, hogy megtörténik !! Köszönöm !! Az eventen meg szétröhögöm magam, mert direkt megvárom, amíg a maci elküld csaliért, és megígéri, hogy megvár !! :D

2. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

A köszöneted továbbítom a kollégának.

3. pinterine

pinterine Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    Az lenne a problémám, hogy vásároltam 150 FA-ért 100 db gumigilisztát de 1 prémium csali kikeverése után csak 1 db gumigilisztám maradt. Frissítettem, kiléptem-beléptem, de sajnos nem változott.
    Szeretném kérni a gilisztákat, vagy arányosan az FA-t.
    Köszönöm!
    pinterineID: 19411971

4. Laboviti

Szia!
    A megadott accounton ma 16:59 órakor csalitollakat vásároltál farmarany ellenében.

5. pinterine

pinterine Utánpótlás-írogató

Bocsi!
    Mellénéztem.
    Köszönöm!

6. Főnix-

Főnix- Utánpótlás-írogató

Üdv . csatlakozom tényleg nagyon rendesek a support " kollégák" is .
    Viszont, néha nem igazán működik a térkép gomb .nem lép a térképre, állandóan frissítenem kell az egész játékot.

7. Csocsoovb

Csocsoovb Fórum elő legendája

Szia!

Ez olyan jellegű probléma, ami a gépednél található, nem a játékban.

Töröld a sütiket, ürítsd a böngészési előzményeket. Ehhez egy kis segítség:
    https://board-hu.farmerama.com/inde...rítése-a-sütik-cookies-törlése-ccleaner.6733/
    Ezt attól függetlenül érdemes végrehajtanod, mikor végezted el utoljára.

8. Főnix-

Főnix- Utánpótlás-írogató

Köszönöm szépen én is mint sokan azt a CCleaner takarító programot használom.

9. Csocsoovb

Önmagában a CCleaner használata minden problémát nem old meg sajnos.

Próbálj állítani a FlashPlayer beállításain, töltsd le a
    FlashPlayer újabb változatát, segítség itt:
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/böngésző-és-a-flashplayer.6732/

Az itt található "FlashPlayer elmentett adatainak törlése"
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/böngésző-és-a-flashplayer.6732/#post-21601
    és a FlashPlayer sütijeinek (Flash cookies) ürítése rész pedig különösen fontos:
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/böngésző-és-a-flashplayer.6732/#post-21600

Érdemes lehet egy másik internetes böngészőben megnyitni a játékot, például: Firefox, Google Chrome, Opera, Maxthon, stb.

10. picur627

picur627 Utánpótlás-írogató

szia eltűntek a mormota ólaim légy szíves nézz utána köszönöm

11. Csocsoovb

12. apuci30

apuci30 Fórumőrült

Sziasztok!

fél éve játszok de ide első hozzászuólásomat írom de nem lehetne a központ felé jelezni hogy állítsanak a az ólas felröpik arányán mert szerintem nonszensz hogy most is két rózsa kecskeólból ami lássuk be nem tyúkól 1 db felröpi jön ki így sokaknak elfog menni a kedve és remélem állítanak és nem fogják az ebet a karóhoz kötni mint a kókuszoknál!

13. vm68

vm68 Rutinos

Sziasztok!
    Nagyon el vagyok keseredve. 5 éve játszom, munka, kert, állatok, gyerek mellett. Fáradt vagyok, nem emlékszem hogy vasárnap mit alkottam a farmon.
    A kókuszdióm nincs feltörve a mamutokat nem turbóztam. Volt valami akadás aratás közben, de nem volt erőm újra indítani a játékot hogy minden rendben van-e. Ajándékokat is elküldtem. Nem tartom igazságosnak hogy egy fárasztó nap után az legyen a jutalmam hogy elvesztem az egész havi munkáért járó jutalmat.

missuzy_53 kedveli ezt.
  14. -ElisaP-

-ElisaP- Utánpótlás-írogató

Azt megértettem, hogy véletlenszerűen adja a rendszer a halakat. De azt azért elvárnánk, hogy legalább nagyjából közelítsen a teljesítményünkhöz. Hiába kattintgatunk 100%-ot teljesítve, ha úgyis azt a halat adja amit akar. Ez nagyon elveszi a játékkedvet. Szinte már nevetséges, hogy mennyire melléfog a halak kisorsolásánál.Részemről már nem is kísérletezek prémium csali előállításával, mert teljesen feleslegesnek tartom. Csak a felröppenőket zabálja és az is általában a leghitványabb halat adja. Még érthető lenne ha nagyon mellékattintgatnék.

kovacstne és Clauriel kedveli ezt.
  15. Laboviti

Szia!
    Az event ismertetőjében is olvashatjuk:

16. toth.kamil

toth.kamil Utánpótlás-írogató

Az a hiba a pecátam és jutalom nincs sehol?

17. Laboviti

Szia!
    Segíts, hogy segíthessünk!
    Pontos ID számra, farmnévre van szükségünk a probléma kivizsgálásához, a kérdés megválaszolásához.

18. toth.kamil

Id:26875920 szirványos pisztráng hal.

19. Laboviti

20. toth.kamil

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.