Panaszkönyv | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: _tHUNder_, témanyitás ideje: 6.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. kocsisteri

kocsisteri Junior szaki

Remény hal meg utólsónak bízzunk a fentiek döntésében

ZitaGAZDA03, 19Pancsa67 és sumi1974 kedveli ezt.
  2. Bettina7676

Bettina7676 Fórum biztosa

Sziasztok! Szeretnék köszönetet mondani amiért próbáljátok szinesíteni változatossá tenni a játékot! Mindenkinek nem lehet kedvére tenni! Igen tetszenek az eventhez illő hátterek és a grafikák! A kitehetők is nagyon látványosak! További eredményes munkát játékot mindenkinek akinek köszönhetem ezt a kellemes kikapcsolódást! Ha nem jó helyre írtam elnézéseteket kérem!

moszor kedveli ezt.
  3. Linacska43

Linacska43 Fórum-zöldfülű

Sziasztok!!Minden nap bejöttem és tegnap is csak épp elfelejtettem kókuszt törni szeretném utólag feltörni és megkapni az ajándékot nyomon követheti aki ezt ellenőrzi hogy tegnap is bent jártam!! Köszönöm!! Linacska43 ID:
    51157793
    © Bigpoint · Minden jog fenntartva · Általános Üzleti Szabályzat · [​IMG] · A

sumi1974 és verda kedveli ezt.
  4. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Szia!
    Az ellenőrző panel adatai azt mutatják, hogy a megadott accounton tegnap a 28. kókuszdió feltörésére nem került sor.

Sajnálom, hogy a válaszom nem kedvező.

5. lonax

lonax Fórum-zöldfülű

Tulajdonképpen, az hogy a BP a játékosok könyörgése, kuncsorgása, reménykedése ellenére sem hajlandó lehetővé tenni a kókuszok utólagos felnyitását, egy valamire jó: Remélhetőleg mindenki számára világossá válik, mennyire játékosbarát a BP, mennyire érdekli a játékosok véleménye és megelégedettsége. Legalább eloszlatta az illúzióinkat.

kovacstne, evakarma, Főfarmer és 4 más kedveli ezt.
  6. Jucusfalva

Jucusfalva Fórum hercege

Vettem is a legnagyobb kosarat, hogy majd most! Nem érte meg. Még mindig csak EGY kitevőm van. :(
    Eredményem lesz, mert soha többé nem vásárolok kosarat. :p
    Sok sikert!
    :D

cycza kedveli ezt.
  7. Csipkebokor

Csipkebokor Fórum-zöldfülű

Sziasztok!
    Remek ötlet a nyári nyereményözön, kellemes meglepetés volt, nekem sajnos mégis gondom van vele. Minden nap bent vagyok a farmon, és sajnos egyszer kimaradt a kókusz "leszedése". Nincs is ezzel semmi gondom, én felejtettem el, büntet is érte a rendszer, meg is érdemlem. Csak azt tartom túlzásnak, hogy egyetlen kihagyott napért háromszor leszek büntetve (nem kapom meg az adott nap ajándékát, az adott hétét és majd az egész végén az összesét). Ez nagyon igazságtalan!
    Szomorú vagyok.

Ryttka, Főfarmer, ZitaGAZDA03 és 3 más kedveli ezt.
  8. zoltanfarm

zoltanfarm Utánpótlás-írogató

:eek: KÖNYÖRGÜNK :eek:

hogy megessen
    a játék készítőinek szíve
    egyszerű ki földi halandó Gazdákon

:cry: KÖNYÖRGÜNK :cry:

zigus46, Főfarmer, ZitaGAZDA03 és 5 más kedveli ezt.
  9. mimi

mimi Fórum elő legendája

Nagyon tetszik ez az event, függetlenül attól, hogy kétharmados hiány mutatkozik a felhőn. Köszönjük BP!

A kókusznyitás is CSAK rajtam múlik. Adott a lehetőség, hogy az ajándékot megkapjam. Ha aranyért lenne, biztos sokan nyafognának, hogy milyen ajándék az, amiért pénzt kell adni! Vannak, akiknek semmi se jó.

10. Bolgár80

Bolgár80 Fórum ismerője

Üdvözletem!

Elsőként maximálisan egyetértek veled!

Amiért írok:

Szeretnék köszönetet mondani az Adminoknak, ugyanis mind a Nyári nyereményözönnél és mind a Halfogócska eventnél is maximálisan állták a sarat és hihetetlen mértékű türelemről és segítőkészségről tettek újra tanúbizonyságot. Úgy gondolom, hogy egy külön köszönetet mindenképpen megérdemelnek (és itt persze nem csak a saját nevemben beszélek, hanem azokéban is, akik így gondolják), úgy gondolom az online játékok világában példaértékű a magyar farmfórum Adminjainak tevékenysége.

További kellemes játékot!
    Bolgár

kekmaci75, 19Pancsa67, mimi és 8 más kedveli ezt.
  11. Molgan

Molgan Fórum-zöldfülű

Sziasztok!

nem sokat írok a fórumra... de most én is kérem, amit már sokan előttem: lehessen nyitni utólag a kókuszt... bármilyen formában.. FA, csp, tp, termény, állat, növény beadással, vagy megvásárlással.. mindegy..
    1 db kókusz maradt ki, egy konferencia miatt... emiatt bukom az egészet.. kérem... nem lehetne, hogy mégis megkapjuk a felhőt?

Filonka56, Főfarmer, ZitaGAZDA03 és 4 más kedveli ezt.
  12. kemyke

kemyke Fórum-zöldfülű

Kókusz = vasárnapi boltzár
    Mindenkit idegesít, de nem lesz változás ::mad::mad::mad:

13. Tigrislady

Tigrislady Fórum admirálisa

Sziasztok!

Most keseredtem el végleg.. eddig csak bántotta a szemem..:oops:
    kinyitottam az utolsó kókuszt, a sor végi dobozt... de ugye az 1 nyamvadt kókuszom miatt, amit nem nyitottam ki, a fődoboz zárva maradt... nem kérem a kókusz és a sor végi ajándékot.. csak a felhősort szeretném... nem lehetne, hogy megkapjuk???:sleepy:

Filonka56, Molgan, Főfarmer és 7 más kedveli ezt.
  14. kocsisne.ter

kocsisne.ter Aktív író

Marad a keserű szájíz mivel net hiány miatt buktam egyetlen kókuszon.Csak az a szomorú benne,hogy a játék közben felmerülő problémákat mi vigyorogva és megértéssel viseljük el de a mi problémánk már nemérdekes.tudom,hogy ez csak játék de akkor is bosszantó egyetlen napi nyitás miatt oda az öröm azért köszönöm.

15. 19gabika99

19gabika99 Fórum-zöldfülű

A tegnapi kókuszt biztos,hogy feltörtem,és most azt mutatja,hogy nincs feltörve.Remélem,hogy kijavítjátok a hibát,mert így semmi kedvem tovább játszani.
    ID:18692553
    Köszönöm!

16. zoltanfarm

zoltanfarm Utánpótlás-írogató

:eek: AJJAJ GAZDATÁRSAIM :eek:

Tiszta szívemből sajnálom, hogy a játék készítőinek nem esett meg a szíve [ha egyáltalán van nekik] rajtunk játékosokon. Végül is igazuk van, belőlünk is élnek, amit teljesen elfogadok, mert maga a játék nagyon tetszik. Kicsi lehetőséget a megoldásra mégis vártam volna, legalább így az utolsó napra ... titkon reméltem is !

Nagyon elszomorított az a "megoldás" amit a BIGPOINT alkalmazott.

Köszönünk mindent amit értünk megpróbáltatok kedves Adminok !

:cry: KÖNYÖRGÜNK :cry:

Filonka56, kovacstne, Főfarmer és 6 más kedveli ezt.
  17. *Mónika*74

*Mónika*74 Fórum-zöldfülű

Nagyon szomorú vagyok.A problémám a következő.
    Tegnap 1000 % hogy kinyitottam a kókuszt,ma belépek és ,mit látok??? Nincs kinyitva.
    Más játékos társam is panaszkodik ilyen problémáról.
    Remélem kijavítják,mert így semmi értelme a játéknak.Legalábbis számomra.
    A játékosok minden hibát tudomásul vesznekjavítás után vagy van valami engesztelés,vagy nincs,nem szólunk.
    De ezt a mostanit nem hagyhatom szó nélkül,mert nagyon bánt.
    ID20806272

.Banános.Joe_Tsz™ és sumi1974 kedveli ezt.
  18. joli63

joli63 Utánpótlás-írogató

Lehet,hogy nem ide tartozik,de köszönöm a BP nek ezt a jó nyereményeket,nem voltak szűkmarkuak.
    Sajnos nem tudtam az összeset ki nyitni.Nyár van az ember megy ide oda,nem jut gépközelbe.
    Hagyhattak volna egy lehetőséget.

Filonka56, Főfarmer és sumi1974 kedveli ezt.
  19. domimaster11

domimaster11 Járnitanuló

Ma kinyitottam az utolso kokuszt de a két ajándék nem nyilik ki mi az oka,
    ?

20. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Szia!
    Az ellenőrző panel adatai azt mutatják, hogy a megadott accounton tegnap a 29. kókuszdió feltörésére nem került sor.

Sajnálom, hogy a válaszom nem kedvező.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.