Panaszkönyv | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: _tHUNder_, témanyitás ideje: 6.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Szia!
    Köszönjük az észrevételt.

soramay72 kedveli ezt.
  2. rózsabimbó1

rózsabimbó1 Fórum mestere

nem voltam oda a horgász eventért.azzal indult,hogy frissítsünk,váltsunk böngészőt,amiért nem lehetett látni mit nyerünk....és lőn...mégsem a mi hibánk volt.na itt ment el a kedvem tőle.a felhősori kitehetőkön sem tudok ezek után csodálkozni....lehet,hogy később kemény aranyért pótolható lesz,amin cseppet sem csodálkoznék.igazat tudok adni az előttem szólokhoz.eddig még nem csalódtam eventben,határaimat ismerem....ahogy olvasom,"függőknek"ez nagy csalódás volt.

3. siklodiroza1968

siklodiroza1968 Utánpótlás-írogató

én is nogyon csalodott vagyok a gyerekeimtől rám maradt farmokon is játszom és egyiken se sikerült az összes felhőre valot megszerezni emlékszem volt még egy ilyen event akkor a Bp megváltoztatta a felhősor jellegét akinek megvolt bármit kirakhatott rá remélem most ismegfontolják és megvátoztatják a felhősor jelegét

4. Cicafiú70

Cicafiú70 Utánpótlás-írogató

Én is hasonlóan több farmon játszom. A felhősor mindenütt megvan. A NAGYON JÓ ÖTLET, hogy változtassák át a felhősort TEMATIKUSRÓL NEM TEMATIKUSSÁ, így legalább úgy érezhetjük, hogy érdemes volt horgászni.

Luca-baba, Tigrislady, bettykati83 és 4 más kedveli ezt.
  5. twmmy58

twmmy58 Járnitanuló

Szeretné, ha a farmerama átalakulna szerencsejátékká? Ezt a kérdést a játékról szóló kérdőivben egyszer sem találtam még. Válaszom: NEM. Soha többé nem fogok olyan eventbe belemenni, amiben szerencsefaktor van. Sajnálom a beáldozott pénzemet, de jobban a ráfordított időmet. Kérem, tegyék lehetővé, hogy a semmire nem jó felhősort törölhessem a paszulyról.

6. evakarma

evakarma Fórumszaki

Ez a játék már nem az a játék,ami pár éve volt. Szó szerint szerencsejátékká változtatták. A játék jó,nem véletlenül játsszák több 10 millióan,és a többség komoly pénzeket áldoz rá. Sajnos,tipikus példája annak,hogy ahol sok pénz van,oda még több kell. Már nem számit,hogy a játékos jól érezze magát,a szorgalmas munkájáért megkapja a jutalmát. Csak akkor kapja meg,ha fizet. Sokat. Hogy vannak elégedetlenkedők? Tesznek rájuk magasról. Néhány ember abbahagyja a játékot? Tesznek rá magasról. Marad még több 10 millió,aki veszi a farmaranyat . Ott fent elszaladt a ló. Azokba rúgnak bele,akik eltartják őket. Túl nagy lett a gőg,az önteltség,a hatalomvágy. Túl jól megy a szekér. Talán még jókat röhögnek is a sok elégedetlenkedőn. Nem tudták kinyitni a kókuszokat? Úgy kell nekik! Nem tudták kihalászni a kitehetőt? Úgy kell nekik! Valaki ott fent istent játszik. Pedig többre mennének,ha folytonos büntetés,kicseszés helyett ösztönöznék a játékosokat. De ez újabban nem megy. Mindegy. Egy játékosnak nem lehet igaza. Csak játsszon,fizessen,és kussoljon. Mindent meg lehet magyarázni. Ha nem tudják,akkor max törölnek,zárolnak.. A hozzászólást,a farmot,mindegy. Sejtem,mi lesz ennek az irásnak is a sorsa. De én akkor is igy látom. Ha az emberek beleadnak mindent,akkor joggal várják el,hogy meglegyen a fáradozásuk gyümölcse. Mindamellett,hogy ez "csak egy játék",mégis komolyan vesszük. Csak minket nem vesznek komolyan. Ez van. A moderátorokat csodálom a türelmükért.

7. Magdusnéne

Magdusnéne Junior szaki

Nem lehet, hogy reklámblokkoló van nálad bekapcsolva ?
    Nálam az volt a hibás. A filmet megtudtam nézni, de pontot nem adott. Mióta a blokkolót kikapcsoltam azóta adja a pontot.

benedekbobe63 kedveli ezt.
  8. LongNight

LongNight Fórumgróf

Sziasztok!

Én kivételesen dicsérni jöttem a halas eventet.:) Sok, és kitartó játékkal arany és forint ráfordítása nélkül rengeteg komoly, hasznos ajándékot is lehetett nyerni. Remélem időnként elő fog bukkanni hasonló event.xD
    A szerencsejáték jelleg miatt szólóknak: a titokfa? titokól? tenyésztés? kerek kerék?....:p

LBetti, apamaci51, Gio és 5 más kedveli ezt.
  9. Botmanager

Botmanager Utánpótlás-írogató

Nem vitázni szeretnék, de sok játékkal, arany és forint ráfordítása mellett is megkaptam egy kitehetőt kétszer és ennyi. Igaz, voltak még nyeremények. De a felhősor így használhatatlan. Már az X-edik felhősor használhatatlan.
    Pontosan ugyanennyire véletlenszerű volt a Farmaranyfa megszerzésének a lehetősége is. Ott is költöttem a valódi, munkával megkeresett pénzemből. Nem is keveset. Ott sem lett Farmaranyfám. Van, akinek kettő is lett.
    Ezek miatt eddig nem panaszkodtam. De most ezzel az eventtel teleszaladt a reprodukciós berendezésem akkor is, ha ez a hozzászólásom törölve lesz.
    Igen, a titokfa, a titokól, a kerék és a Baby boom tenyésztésben is vannak véletlenszerű elemek. Viszont ezek nem egy alkalommal megszerezhető nyeremények. És a felhősor, illetve a kitehetők hiányát külön bosszantóvá teszi, hogy minden alkalommal, amikor csak végigzongorázom, szembe vigyorog velem egy újabb "jól ki....... veled, hiába költöttél rá"-típusú használhatatlan, semmirevaló sor. De legalább ne látnám...
    Úgyhogy bocsánat, de személy szerint ilyen körülmények között akkor lássak újabb ilyesmit, mikor húsvágó bárddal simogatják a torkomat.

zigus46, franyo121, Glanthor és 8 más kedveli ezt.
  10. Anikó1961

Anikó1961 Törekvő

Nekem is nagyon tetszett ez az event, bárki is állítja az ellenkezőjét.
    Végig lehetett izgulni majd egy hetet, nem egy végtelenül unalmas, több tízezer, ültess, arass event volt, ahol már a kezdetekkor lehetett tudni a végeredményt. Rengeteg ajándékot, jutalmat lehetett bezsebelni, nem csak a felhősort, és kitehetőit és mindezt valós pénz ráfordítása nélkül!!!
    Szívesen látnék máskor is, minél gyakrabban ilyen színvonalas, érdekfeszítő eventet,akár meglesz a felhősorom, akár nem.
    Köszi BP. csak így tovább!

Gio, Dyny és LongNight kedveli ezt.
  11. elsolking

elsolking Fórummogul

szia ! én már két napja szédülök a repülős reklámtól, én se kaptam semmi mozipontot

12. Laboviti

Szia!
    Az általad említett videó 3 részre tagolódik.
    A felső sávban az alábbi szakaszok láthatók.
    1. Watch
    2. Like
    3. Reward
    - A feladat a mozipontokért végignézni a reklámot.
    - A like-hoz két út vezet: közösségi oldal (ez nehézkes), másik lehetőség a kép jobb oldalán Skip felirat kattintása= átugorjuk a közösségi oldalakat.
    - Várni a megszokott feliratokat: "Get your reward" ---> " Success" rákattintani ha bezöldülnek.

benedekbobe63 kedveli ezt.
  13. elsolking

elsolking Fórummogul

oda csak ennyi van írva: Nézd végig a filmet, majd kattints az X-re jobbra fent, hogy megkapd a jutalmadat.
    hát ez a szemecske meg mi?

Bigi2276 kedveli ezt.
  14. Laboviti

15. elsolking

elsolking Fórummogul

16. Dyny

Dyny Fórumgróf

Sziasztok,

LongNight-hoz hasonlóan szintén dicsérni jöttem, bár ez a Panaszkönyv:)

Én megköszönöm ezt az eventet a BP-nek, és nagyon szeretném még viszont látni. Hogy miért is? Egyrészt, kellemes változatosság az eventnövényes, termesztős eventek mellett, másrészt viszont szerintem nagyon is jó ajándékokat adott, még akkor is ha volt benne szerencse faktor.

Kitehetőktől, felhőtől eltekintek, ezt előre mondom. Én biztos valami nagy szerencse fia vagyok (pfff, meg a túrót, de erről most ne beszéljünk), de én 1 millió felett kaptam TP, BTP, és CSP-t, kaptam 400 FA értékben titokólat/titokfát, meg a többi termék, stb.

Nem igazán hasonlitható össze semelyik kényszerültetős eventtel, és akkor arról már nem is beszéltem, hogy az állatok, amiket az ólakkal letermeltem, a pajtában kötöttek ki, és nem pedig egy virtuális beöntőben, ahol ugye az eventnövények landolnak.

Úgyhogy én bizony már most várom a következő ilyet, bár látva a töménytelen mennyiségű kritikát, hiú remény.

A mostanit ettől függetlenül nagyon élveztem, úgyhogy ismét itt egy pozitiv visszajelzés BP-nek, és pacsi tőlem.

P.S: Opcionális megoldás lehet, hogy legközelebb ilyen tipusú eventre nem tesznek be felhőt, és akkor nem lesz hiányérzet a szürke felhősort nézegetve.

Utoljára szerkesztett: 6.7.15
    anami1980, Fatther, apamaci51 és 8 más kedveli ezt.
  17. tracsy1

tracsy1 Fórum-zöldfülű

Kedves moderátor, ránéznél kérlek a farmomra? Volt 3 rió talányos titok fám és 1 mekong. Amikor ki akartam rakni a rióból csak kettőt tett ki, a harmadik eltűnt. Sem a földön, sem a raktárban. ID 23293239. Köszönet.

18. Nildia

Nildia Fórum elő legendája

Szia tracsy1!

Hol szerezted a titokcsemetét, amit hiányolsz? Mikor szerezted?

19. tracsy1

tracsy1 Fórum-zöldfülű

Szia, kaptam a halfogócskán, de csak most tudtam kitenni. A két rió és a mekong még ott van kikeletlenül a főfarmon.

20. Nildia

Nildia Fórum elő legendája

Szia tracsy1!

A Halfogócska eventen 2 db Szumátra Bahamás titokcsemetét nyertél 2015-07-05 07:47:11-kor.
    Illetve 2 db Rió talányos fát 2015-07-01 11:25:47-kor.
    Más titokcsemete nyereményed ebben az eventben nem volt.
    Mind a 4 titokcsemete rendben meg is található Nálad : 2 a Bahamádon, 2 pedig a főfarmodon.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.