Panaszkönyv | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: _tHUNder_, témanyitás ideje: 6.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. tracsy1

tracsy1 Fórum-zöldfülű

Szia, köszi hogy megnézted. Lehet így volt, bár én 3-at láttam a raktárban, annyinak is készítettem helyet, ezek szerint elnéztem. Már csak azt nem tudom a mekong honnan jött?

2. soramay72

soramay72 Fórum hercege

Megnéztem és megosztottam mozipont nuku, mit csináljak még kidoboljam :mad::mad::mad:, egyébként sehol nem írta semmi, hogy mit kell csinálni csak a szokásos nézd meg és kattints az x-re sáv van ott :eek:

3. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

4. Laboviti

Szia!
    Esetleg használsz reklámblokkolót?

soramay72 kedveli ezt.
  5. SenMor

SenMor Fórum-zöldfülű

Sziasztok!

Alapvetően nekem is nagyon tetszett az event, bár úgy tűnik a munka mellett nem tudtam elég időt a játékkal tölteni. Csupán az nem tetszik, hogy a kitehetőket nem sikerült mind megszerezni. Ha már azt meg lehetett oldani, hogy a matrica és a felhősor elsőre összejöjjön, akkor szerintem 1x a kitehetőkkel is működhetett volna ez. Így most kicsit felemás érzéseim vannak az eventtel kapcsolatban, mert tök örülök az ajándékoknak :), de hiányos a felhősorom :(. A másik lehetőség valóban az, hogy ilyen eventhez ne tegyenek be tematikus felhősort.
    Ráadásul nekem még a csereberénél sem volt szerencsém sosem, megvenni nem lehet a kitehetőket, már most nyugodtan keresztet vethetek erre a dologra. De ha már megvenni nem lehet a felhőre a hiányzó dolgokat, legalább a felhősort adhatnám el, vagy törölhetném ki. Így csak bosszant, mert lezárni nem tudom.

Rozi472 kedveli ezt.
  6. soramay72

soramay72 Fórum hercege

hát a böngésző az használja, nem szokott a mozinál ez gond lenni, de ezek szerint ennél igen, holnap megnézem és ha igen akkor előre is bocsánatot kérek, mea culpa :sleepy:

7. Blasio86

Blasio86 Junior szaki

Sziasztok

Kicsit sokallom ezt az ól meg fa bombázást ami mostanában van.
    Minek ennyi? Ha meg annyira kell, miért nincs a magasabb szinteken semmi új elérhető ól/fa? Miért nem lehet a már meglévőket fejleszteni? Pl.: rózsa kivifészek, rózsa kakacsőrű.. van akinek még alap kivi sincs, nem hogy kacsacsőrű erre meg már nyomatják az új madarat. Teljesen felesleges! Remélem kitalálnak valamit és abbahagyják ezt az állatdömpinget, vagy majd átírjuk Zoorama-ra a nevét "eddig" méltán viselő játékot!

Fentiekkel ellentétben az új eventek tetszenek, vannak benne újítások, végre nem olyan monoton, mint volt.

8. juliannakoczkas

juliannakoczkas Fórum hercege

Sziasztok!
    Sajnos panaszkodni jöttem a Kókuszdiós event miatt. Nem magamért, de egy nagyon kedves szomszédom bukta el az eventet 1 feltöretlen dió miatt. 130-as szinten van, többszörös TOP-os gazda, költött is a játékra, de most úgy döntött, hogy számára ez volt az utolsó csepp a pohárban és befejezi a farmozást.
    Nem értem miért jó ez, miért kellett elvenni a FA-ért való nyitási lehetőséget!
    Köszönöm.

9. Jucusfalva

Jucusfalva Fórum hercege

Sziasztok! :)
    Én is dicsérni jöttem. Nagyon jó, hogy a felhőknél percre lehet látni a hátralévő időt.
    Eddig ha nullát írt ki, az lehetett egy perc, de 59 is.
    Köszönjük a fejlesztőknek. :D
    Jóéjszakát! :sleepy:

10. csigamaj

csigamaj Utánpótlás-írogató

szia.........én érdeklődnék,hogy a fizetési mód miért váltott át ma reggelre dollárra.?Nem vagyok hajlandó csak ft-ban fizetni.Más pályákon maradt a forint,itt miért változott?Ha nem állítjátok vissza,soha nem rendelek semmit,pedig elég sokat ölök a játékba.

11. Laboviti

Szia!
    Kérlek, ezzel a kérdéssel keresd fel a supportot.

12. BaloghFarm

BaloghFarm Fórum-zöldfülű

Sziasztok!
    Szeretnék hozzá szólni a Halfogócska eventhez. Sajnos nekem sem sikerült befejeznem a játékot, egy kitehető lemaradt. Jó lenne ha ezt a hiányzó elemet lehetne utólagosan pótolni, megvásárolni Farm aranyért. Régen volt ilyen a felhősoron, emlékszem.

(Erzsébet) kedveli ezt.
  13. Farmer*54

Farmer*54 Fórum admirálisa

Ha már Közvélemény kutatást tart a Moziban a Bigpoint, akkor valahogy nem értem miért nem adja meg a pontot, ha valaki nem Hozsannázik a működésük a hozzáállásuk a játékosokhoz és a játékhoz miatt. Több újságíró ismerősöm barátom volt sajnos jó részük elhunyt aki azt mondta, hogy épülni a vélemények alapján lehet. Önök nem épülnek, hanem leépítenek.

(Erzsébet) és KihaénNemaJancsika kedveli ezt.
  14. Laboviti

Szia!
    A kérdőívet oldalanként pontról pontra "minősíteni" kell.
    Előfordul, hogy a mozipontok később érkeznek.

15. PityuGeri

PityuGeri Fórummogul

Sziasztok!
    Ismét ideje dühöngenem...

A halacskás event úgy volt szerencsejáték, ahogy volt!
    1. Lutri a felröppenők száma (hol volt, hol nem volt, mint a mesében)
    2. Lutri a kifogott hal, lévén nem számított, hogy hol kattintottam, nagyon ritkán adott pisztrángot, az esetek nagyjából negyedében (szivárványos+arany összesen)
    3. Lutri a nyeremény, amit a kifogott halakért kapunk
    4. Megkapjuk az első aranyhallal a felhősort... és mi van, ha aztán kapok egy díszből kettőt, a másik kettőből meg egyet sem? Legalább működne úgy, hogy akkor lehessen rá 3 bármilyen az eventből nyerhető díszt rakni, nem mindből 1-1-et, mert így csak a szerencséseknek áll a világ. Aztán cserenapon a gatyám megy majd rá a felhősor kiegészítésére...
    Még egy téma : ludak és a piac
    Tenyészthetek bármit, ha az ára a béka feneke alatt van! Épp arra várok, hogy a két vándor és az egy házőrző ludaim eladhassam, de egy éjszaka alatt is alig emelkedtek az árak 10-20%-kal, ami még mindig a nullához konvergál! A nyári lúd, ami a második szintű tenyésztett lúd, a SIMA lúd árával vetekszik! Jó ez így?! Ha nem akarja senki eladni annyiért a lúdját, amennyiért kitehető?

http://kephost.com/images/2015/07/09/piac.png
    http://i.imgur.com/SPUmFJM.png
    http://i.imgur.com/5W2OtAN.png
    http://i.imgur.com/3oOhB5d.png

Komolyan, vicc kategória...

Köszönöm, hogy helyet kaphattam felszólalásra, további jó játékot és aranyludakat kívánok mindenkinek! :)

A képek linkre cserélése /Laboviti/

franyo121 kedveli ezt.
  16. Farmer*54

Köszönöm válaszát, Moderátor. De egy hónapig gondolkoznak, hogy adjunk ne adjunk? Mikor szépeket írtam, előfordult, megadták 3 perc alatt.

17. Laboviti

Magad sem gondolhatod komolyan ezt a kijelentést amit leírtál.:)
    Nem a kritikád nyilvánosságra hozatala szerint érkeznek a mozipontok.

18. Farmer*54

Pedig Modi, nem egyszer előfordult az elmúlt időszakban, hogy utána se pont se szó a kemény kritika után. Pedig azt nem ís reagáltam le nekik, hogy amit bemutattak új sziget képet, hogy milyen fárasztó és kemény melóval csinálta meg a grafikus, én a painttal fél óra alatt megcsinálom. Talán nem kellene annyi nagy szó, hanem inkább most már a tettek mezejére kéne lépni, hogy felmutatni is tudjanak valamit. Nem új állatban kéne gondolkodni ott a lepke aminek a terményese 3db-ot kér és a gazdaköribe is kell.Fejlesztése pedig nincs tenyésztésre, mit csinálhatok?-5db ólat rakok ki. Szóval ez van .:sleepy:

19. Zatini

Zatini Fórumszaki

Sziasztok!
    Kicsit panaszkodnék a növénynemesítés miatt. A halfogós event alatt elkezdtem nemesíteni az articsókát a szupertrágya imádat megszerzéséért. Folyamatos nemesítés mellett sem ad már semmit! Vicc az egész!!! Vagyis inkább már bosszantó!!
    Ha bánják már, hogy ilyen jó bónuszt tettek be, akkor inkább vegyék ki! Inkább, mint hogy hülyére vegyenek!!

Farmer*54 kedveli ezt.
  20. nemethpgabi

nemethpgabi Fórumelemző

Sziasztok!
    Igazából nem panasz, amit leírok, inkább kérés, amit ha továbbítotok, megköszönném:
    Tegnap de. indult és ma de. lett vége két akciónak: a munkásokénak és a turbómalomnak. Mindkettőről lemaradtam, lévén este értem haza és bár feljöttem a farmra, de egyéb teendőim miatt elnapoltam a vásárlást reggelre. Kár volt, mert reggel is közbejöttek dolgok, ami miatt még a szg-t sem volt időm bekapcsolni, mert mennem kellett dolgozni.
    Kérésem: Ha lehetne, kétnaposak legyenek ezek a vásárláshoz kötött akciók, vagy esetleg azért nem lehet, mert túlzott előnyhöz jut, aki időben észreveszi és vásárol malmot, vagy munkásokat?
    Elnézéseteket kérem, ha rossz helyre írok, és ennek a kérésnek/óhajnak lenne egy megfelelőbb topik.
    Köszönöm, szép estét! :)

Farmer*54 kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.