Panaszkönyv | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: _tHUNder_, témanyitás ideje: 6.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Máté200306

Máté200306 Aktív író

Ritkán járok ide panaszkodni, de ez most már tényleg felháborító!
    2 napos event, épp a magyar, alig tudom kigolyózni, hogy utolsó percekre meglegyen minden növényem, minden szupertrágyát, turbót felhasználok, amit ugye, csak pénzért lehet pótolni, ha a gazdakör kimerült, erre percekkel a vége előtt nem lehet aratni, beadni meg így nincs mit, az event befejezetlen, megint kunyizhatom a felhőre az így jól megdráguló kitehetőket, és még annyi se jár, hogy az eventet meghosszabbítsák, pl...

A pénz jól jön, a játékosok meg le...va.
    Évek óta játszom, költöttem is rá, és mégis, minden egyre igazságtalanabb, egyre egyenlőtlenebb, és még a hibák is tömegével szaporodnak. Jóváírás meg semmi!
    Nem egyedül az én jelzésem érkezett meg a hiba-topikba, így:

Javaslatom: Akiknek megvolt a növény/egyéb hozzávaló, földben vagy pajtában, azok kapják meg jóváírásként a feladatokban megszerezhető titokólakat és -fákat, kitehetőket.
    Így lenne korrekt mindenkivel szemben!

A hivatalosban megjelent, hogy a napraforgózás az event lezárása után jelent meg. Ez NEM IGAZ, ugyanis többen is jelezték, hogy már 5-7 perccel előtte sem működött az aratás!

Jóváírást kérünk!!!!!

Li27, .Banános.Joe_Tsz™ és Gdominik kedveli ezt.
  2. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Szia!

Az event befejezését semmilyen technikai hiba nem hátráltatta, a megfelelő időben (14:00 óra) kapcsolták le. Nem érdemes az utolsó pillanatokra hagyni, hiszen ha a többi játékos is akkor rohanja meg a játékot, előfordulhat torlódás.

3. Máté200306

Máté200306 Aktív író

Bocsi, hogy válaszolok erre, de akinek utolsó percekben lesz meg a növény mennyisége, az bajosan tudná beadni korábban. Percekkel előtte már nem működött semmi!!!

A hiba-topikban pedig a hozzászólásainkat szinte találomra törölgetik. Negatív a tartalom, mégsem korrekt, hogy ami nem tetszik, törlik...

.Banános.Joe_Tsz™ kedveli ezt.
  4. -East17-

Szia!

Sem a központból sem a többi országból nem kaptunk ilyen visszajelzéseket. Amennyiben valóban az event vége előtt fellépett volna egy ilyen hiba, arról értesítést és panaszok tömkelegét juttatták volna el hozzánk. Nem így történt.

5. Máté200306

Máté200306 Aktív író

Akkor mi kivételes ország vagyunk, mert a hibajelentő topik tele van ilyenekkel... tömkelegével.
    Nézzetek már be oda is!

6. -East17-

Benéztünk. Kb. 5 ember jelezte, hogy szerinte az event előbb véget ért és még ugyanennyien, hogy bár bent maradt a növénye, azt nem tudja learatni az event után. Ez utóbbi jelenségről hivatalos közleményt is kaptunk és írtunk ki. A learathatatlan eventnövény hibája az event vége után jelentkezett.

Anikó1961 kedveli ezt.
  7. Máté200306

Máté200306 Aktív író

Annyit azért megérdemelnének azok a játékosok, bár többen vagyunk 5-nél, hogy jelezzék az illetékesek a másik oldal felé, hogy ez a hiba felmerült...

8. -East17-

Minden panaszt továbbítunk.

9. Máté200306

Máté200306 Aktív író

Köszönjük! Akkor várjuk a fejleményeket!

10. Gdominik

Gdominik Fórumprofi

Szia

Épp ez a probléma, ezért írtam én is ide a panaszom, hogy 1 órán keresztül nem tudtam belépni, mert csak szaladgáltak a birkák. Érdekes módon most fél 4-kor egy perc alatt betöltődött a játék. Ezen kellene a "Tisztelt" BP-nek változtatni, hogy az eventek is zökkenőmentesen kezdődjenek és fejeződjenek be. Én már el sem kezdem csak jó félórával az indulás után,mert tudom, hogy csak a gutacsapkod, hogy nem tudok belépni. Jó lenne ha a technikai részt is már fejlesztenék egy kicsit, mert ez a probléma már több mint 1 éve fennáll. Régebben ilyen probléma soha nem volt, beléptem játszottam, jól szórakoztam, eventeztem, most már tehernek érzem az egészet, pedig a játéknak szórakoztatnia kellene és nem dührohamot kapni, hogy valamit nem lehet befejezni.

loller001, Keselyüstök, lusta76 és 2 más kedveli ezt.
  11. ahomaly

ahomaly Utánpótlás-írogató

Pontosan ugyanezt tapasztaltam én is. Már leírtam a Hibák észlelése topikban. Sajnos még hiányzott csipkebogyó, így egy kört szupertrágyával vetettem 11-kor, 1 óra 44 perc múlva kész volt elvileg, azonban 13 órától 15 óra 54 percig vagy nem tudtam belépni, vagy napraforgók voltak. Szóval nem az utolsó percre lett hagyva, azért a kezdetektől játszom, nem vagyok béna. Eleve rendkívül kevés volt az idő, így tudni lehetett, hogy az utolsó órára is marad még tennivaló. Erre annak kéne gondolni, aki megszabja az event hosszát. 2 napnál illene legalább este 8-ig hagyni a befejezést. Persze lehet, hogy nem az a cél, hogy játszunk, hanem valami más, amit mi játékosok nem tudunk. Minden esetre buktam 200 szupertrágyát.

OJani, loller001, Sauvage és 4 más kedveli ezt.
  12. verebmail

verebmail Fórum-zöldfülű

Én sem tudtam learatni a növényeket időben, mert csak pörögtek a virágok. Szerintem sem csak a lekapcsolás jelentette a hibát, előtte rosszlett. Most sikerült learatnom, de feleslegesen szórtam el egy csomó szupertrágyát a befejezés miatt. Kész lettem, csak nem tudtam beszedni. Ilyen rövid idős eventnél fel kellet volna készülni az utolsó pillanatos nagy rohamra is, vagy adni egyel több napot. Ez így csak bosszankodás forrása és nem felhőtlen szórakozás. Semmi értelme sincs.

loller001, Sauvage, Li27 és 3 más kedveli ezt.
  13. Gizus1976

Gizus1976 Utánpótlás-írogató

Én is így jártam, ezért az eventet nem tudtam befejezni......

Sauvage és lusta76 kedveli ezt.
  14. csjuditka

csjuditka Utánpótlás-írogató

Sajnos én is csatlakoznék az előttem szólókhoz! Idejét nem tudom, mikor volt olyan, hogy nem tudtam befejezni egy eventet.... Ez most sajnos befejezetlen maradt. Rengeted szupertrágya stb... lett oda. Nem tudtam learatni és nem tudtam épp ezért beadni a dolgokat sem. Nem vagyok kezdő játékos, és panaszkodni sem szoktam.... De ez most rosszul esett nekem is. :( Az egyetlen felhősor (tudomásom szerint) ami évekig nem lesz meg...Csak majd ha meg lehet venni... Tartok tőle (jobb esetben!) Kapunk valami tedd ide, tedd oda dolgot kompenzációként.... De nekem régi törzsjátékosként az semmit sem ér! Büszke voltam magamra, hogy minden eventet végig vittem, mindegy volt mi az ajándék. 104-es szinteten az már semmit nem számit! ... Dühöngök tovább... magamba! :(

OJani, Sauvage, Gdominik és 3 más kedveli ezt.
  15. lusta76

lusta76 Fórum-zöldfülű

Nem hiszem , h. 5 ember jelzett vissza. Ez a mostani magyar event nagy beégés. Le kell venni az ingyenes játék feliratot a reklámnál. Sajnálom , hogy még a magyar zászlót sem tudtam megszerezni, viszont megkaptam a 15.hódot a titokólból. Elfogyhatnának már. A játék célja akkor érhető el , ha a játékszabályok fair módon működnek. Most nem volt fair semmi.Képtelenség 11 ezer növényt 48 óra alatt előállítani.Amit kiválasztottam , azt sem tudtam telj. , mert már órákkal előtte csak a napraforgók forgását tapasztaltam Nagyon lassította a játékot, hogy állandóan felugrott egy BEÉPÜLŐ MODUL felirat, majd ledobott a hálóról.Eddig nem volt ilyen.Leadni a megtermelteket sem tudtam.Itt maradt egy csomó a nyakamon , miközben elhasználtam rengeteg szupert. NEM az én hibámból. Ezt kaptuk mi magyarok a magyar event alkalmával. Kicsit rosszul érzem magam.

Sauvage, Li27, Keselyüstök és 3 más kedveli ezt.
  16. -CIcuska60-

-CIcuska60- Utánpótlás-írogató

2 hód++ és 3 egér az öt ólból. Sokszor megfogadtam, hogy nem csinálom, de bíztam a BP-ben és újra csak csalódás. A következő eventben van tíz ól és a legvégén. Mennyi hódért és sárga ólakért gürizzek, amivel már tele a raktár, semmirevaló? A "magyar" event katasztrófa volt, kár volt feltenni.

Sauvage, Li27 és .Banános.Joe_Tsz™ kedveli ezt.
  17. KáplárHanna

KáplárHanna Fórum-zöldfülű

Sziasztok!
    Régi játékos vagyok de ez a "szivassuk meg a magyarokat event" nagyon kiverte nálam a biztositékot.
    Évek óta minden eventet meg tudtam csinálni úgy,hogy csak a kezdő magoknál használtam Super gyorsítót.De most elszórtam vagy 500-at és igy sem tudtam befejezni, jelzem dolgozom rendes és elég szigorú meló helyen.
    Nem érdekelnek az ajándékok mert ez e felhősor is elég gyenge cuccokat adott volne de nem is ezért
    játszom.
    Tehát Szeretném ha 1. vagy újra indulna az event rendes teljesíthető idővel.
    2.Ott lehetne folytatni ahol abbahagytuk és mondjuk lenne egy 2. része az eventnek.
    Nem kell kompenzáció rendes és átgondolt játékot szeretnék nem ilyet.

OJani, loller001, Sauvage és 3 más kedveli ezt.
  18. *Rózsalány*

*Rózsalány* Törekvő

Sziasztok !
    Nagyon sajnálok mindenkit, aki nem tudta ezt a "gyönyörű", mindent felülmúló "Magyarnak csúfolt" eventet befejezni :(
    Remélem nem fog elárasztani minket a nagyérdemű BP. 2 napos eventekkel és főleg NEM tele, műszaki hibákkal :(

Én már a következő, beharangozott eventre panaszkodnék ! Miért kell egy játékban 240 állatot/nyulat/ kérni??? Nem sok ez egy kicsit ??? Még annak ellenére is kérdezem ezt, hogy tudom, a nyulak gyorsan szaporodnak!!
    Nem lett volna elég, mondjuk 100-120 db ????

Köszönöm, hogy elolvastátok ezen sirámom !

adri893, loller001, zigus46 és 2 más kedveli ezt.
  19. zalika03

zalika03 Fórum-zöldfülű

Nos ez a terület már semmire se elég, ideje volna plusz területeket a játékba vinni!
    Én például személy szerint a bölcs tölgynél állatokat tenyésztek és nem fogom állandóan leszedegetni őket egy egy ilyen gyenge event kedvéért.
    4-5 évvel ezelőtt a játék nem a pénz lehúzásról szólt én már sokkalom ezt a rengeteg felesleges állatot és ólat és a millió ilyen -olyan fát.
    A játék játszhatósága a műszaki problémák miatt egyre rosszabb, lassabb törölgethetek előzményeket frissiíhetem a flashplayert semmi értelme.

loller001, zigus46 és Sauvage kedveli ezt.
  20. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Sauvage:
    Szia!
    Kérlek, a panaszod megfogalmazásához ne kerekíts mesét. A Te gondolatmeneted félreérthető lehet az olvasók számára.
    Nem jár be senki a farmodra, főleg nem a fejlesztők. Egy szkript végzi az eventnövények átváltását.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.