Panaszkönyv | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: _tHUNder_, témanyitás ideje: 6.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. NagyG1950

NagyG1950 Fórumlakó

Köszönöm a segítséget.
    Ebből is látszik, hogy milyen változatos a játék, van dolgunk bőven és hamar feledésbe kerül az előző feladat.
    Köszönöm! Szép napot kívánok!

2. -csillag37-

-csillag37- Utánpótlás-írogató

Sziasztok!

Egy kissé elkeserítőnek tartom, hogy lassan két éve bevezettétek a csibeszobát és 87-es szinten, lassan 88 nekem még egy darab csibém se volt. Azóta is azt nézegethetem,hogy köszönjük a jelentkezésedet, várjál türelemmel. Értem én, hogy türelem, de évekig? Most komolyan van egy játékelem, amit egyesek már gyakorolhatnak réges-régen, míg mások türelmesen várnak. Elfogyott a türelmem. Ha ennyire egyenlőtlen helyzetbe hozza a játékosokat egy játék elem, akkor szüntessétek meg, vagy kapjunk végre lehetőséget mi is. Számos előnnyel, ajándékkal jár a csibepontok beváltása, de nekünk, akik még csibét se kaptak ezek az előnyök elérhetetlenek. Azt kell mondjam ez így nem korrekt. Azt pedig még véletlenül se írjátok, hogy legyek türelemmel, mert az már több mint felháborító lenne. Köszönöm a megtisztelő figyelmeteket.

Farmer*54 és Lotterena kedveli ezt.
  3. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Szia!
    Megértem a problémádat.
    Ám gondolom tudod, vannak olyan magasabb szinten játszó játékosok is, akik még nem mentorok. Ők túl a 90. szinten is várakozni kényszerülnek.

4. adri893

adri893 Haladó

Sokan írjátok hogy sok a hód a pajtába. Hozzáteszem nekem is. Majd jól jön a állatos gőzösnél. Persze ha ideér végre! Várjuk várjuk nagyon :)

5. -csillag37-

Hát elég szomorú. Ez így szerintetek jól van? Nem lett egy kicsit elrontva ez a csibeszoba buli? Szerintem ez nem fair, hogy a játékosok egy részének kedveztek, amíg mások csak várakozhatnak, akkor nem így kellett volna elindítani, vagy lehet el se kellett volna és akkor nem kéne azt nézegetnünk, hogy miről maradunk le...

Lotterena, Clauriel és boldika88 kedveli ezt.
  6. adri893

adri893 Haladó

Én a 92. szinten vagyok, ugyanez a bajom. Mikor bevezették a csibeszobát, már aznap jelentkeztem. Azóta semmi.
    Az egyik hírlevélben benne volt h átalakítják, de így se történik semmi.
    Szal várjunk kedves gazdatársak >:(:wuerg:

Lotterena, -csillag37- és boldika88 kedveli ezt.
  7. -gyöngy13-

-gyöngy13- Fórum-zöldfülű

Sziasztok!
    Nekem is a mumusom a csibeszoba.84-es szintű vagyok,3 éve játszom rendszeresen annak ellenére,hogy gimibe járok és van napi 7-8 órám,majd még tanulok is utána. Csibére várok már a kezdetek óta. Meguntam a várakozást és egy nap készítettem egy új farmot,majd jelentkeztem csibének. Azt gondoltam,ha már mentor nem lehetek,kipróbálom a csibeszoba másik oldalát....De sajnos nem jött össze,vártam,vártam és felnőtt a farmom úgy,hogy nem volt csibe. Újabb hiba a rendszerben? Állítólag kevés a csibe , de ha van akkor meg nem kell? Biztos vagyok benne,hogy sokan örülnének,ha kapnának egy csibét. Ez a téma nem csak arról szól,hogy ajándékokban részesülünk,hanem arról,hogy mindenki élvezheti a játék örömét egyenlően!

Lotterena és -csillag37- kedveli ezt.
  8. -csillag37-

Na ez egyre szebb. Nem értem miért kellett az utolsó hozzászólásomat törölni. Ez itt a panaszkönyv és én panaszkodok, mert sajnos van miért. Elvileg szabad vélemény nyilvánítás van, amíg az nem sérti mások jó érzését. Semmi olyat nem írtam, ami ne lenne igaz, vagy nyomda festéket nem tűrne. Attól, hogy a problémákat a szőnyeg alá söpritek, még nem oldódnak meg. Igenis próbálkoztam én is új farmmal, hátha legalább csibe lehetek és felnőtt úgy több farmom is, hogy mentort még hírből sem ismert. Igenis felmerül a kérdés, hogy miért vannak parlagon heverő csibék, miközben számos mentor várakozik rájuk? Igenis joggal feltételezem, hogy valami komoly hiba van a gépezetben. Tudom, könnyebb egy kompromittáló hozzászólást törölni, mint a hibát kijavítani. Maradok tisztelettel abban a reményben, hogy ezt a hozzászólást, lévén demokrácia van és nem állítok benne sértőt, vagy valótlant, nem törlitek.

zigus46 és Lotterena kedveli ezt.
  9. Laboviti

A panaszkönyv szabályzatát a topic első hozzászólásában olvashatod. A topic nem használható csevegő jelleggel.
    A csibeszoba működéséről a 2014. augusztusi hírlevélben jelzett információknál többet nem tudunk.
    A problémákat nem söpörjük a szőnyeg alá, ne állíts be ellenségnek, mert az igaztalan vád.

Anikó1961 kedveli ezt.
  10. Laboviti

-csillag37-:
    A munkámmal kapcsoltban a supporton tehetsz észrevételt.

11. -Anyu-

-Anyu- Fórumőrült

Szép napot! Sziasztok!
    Kedves! Látom te írtál utoljára...:)
    Szeretném kérdezni, hogy a felhősoromon van 1 csinos kis paszuly ág, amit nem tudok használni, mert hiányzik róla a redfraggle... Minden más "testvére" megvan, csak az az egy kódorog még valahol...:eek::D Viccet félrerakva, a cserenapon miért nem tudom beszerezni, vagy esetleg van más megoldás, hogy megvásároljam, vagy le kell mondjak arról, hogy valaha aktiválni tudjam a felhősoromat...:cry:

adrienn0209 kedveli ezt.
  12. Laboviti

Szia!
    Sajnos 2014. augusztus végén az említett dekorációs elemek kikerültek a játékból.

Részletesen: https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/Új-felhősor-akció-a-paszulyon.11012/

-Anyu- kedveli ezt.
  13. -Anyu-

-Anyu- Fórumőrült

14. Laboviti

Az eddigi mini eventek során nem volt az ajándékozhatók és cserélhetők listájában.

adrienn0209 és -Anyu- kedveli ezt.
  15. -Anyu-

-Anyu- Fórumőrült

Igen... Tudom.. Köszönöm. :)

16. moszor

moszor Járnitanuló

Sziasztok,
    a múltkori üzlet és ajándék eventnél arról volt szó, hogy x napja bevezetett elemeket nem lehet, azóta ez az x nap, nem tudom, talán 30 nap, biztosan letelt, mégsem találom a keresendő tárgyak közt a csillámporos barkácsolt ólat!

17. Laboviti

Szia!
    Ez volt a fejlesztők döntése.

18. -CIcuska60-

-CIcuska60- Utánpótlás-írogató

Szia! Ez érdekes, mert a mostani eventnek még nincs is vége, de bent vannak a cserelistában a kitehetők. Van aki végig gürizi, hogy meglegyenek, közben a cserénél simán meg lehet szerezni. Fura egy szabályzat!
    Meglett az ezredik felesleges ól is! Már unalmas a játék, semmi ösztönzés nincs benne. Felesleges csinálni talányos tenyészeteket, hiszen csak kidobni valók vannak benne. Ezen nem ártana változtatni.

moszor, Lotterena és rekucya kedveli ezt.
  19. NagyG1950

NagyG1950 Fórumlakó

Sziasztok!
    Érdekelne, hogy a produceri hírlevél másfél éves (akkor is akadozó) pályafutása véget ért?
    Szerintem lenne mit közölni havonta a játékosokkal, meg aztán átnézve a korábbi hírleveleket, a beígértek meg nem történtét is meg kellene magyarázni. Pláne a kókuszos és a pecás eventek alatt kapott hozzászólásokat is ki kellene értékelni, esetleg átgondolni. Sok fórumon vannak hozzászólások, de tudjuk: sok a kaland az erdőben, igen távol az igazság. Szóval lenne mi érdeleje a játékosokat, de lehet hogy csak én vagyok túl igényes és információ éhes.
    Jó farmozást, szép napot, aki nyaral jó időt!

Lotterena kedveli ezt.
  20. Laboviti

Szia!
    Sok negatív kritikát kaptak a produceri hírlevelek információ-kötegei. Ezért egy ideig nélkülöznünk kell.
    Ha érkezik új tervezett hírcsokor, közzé tesszük azt.

pormacska1 és NagyG1950 kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.