Panaszkönyv | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: _tHUNder_, témanyitás ideje: 6.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

2. Pimiliv

Pimiliv Járnitanuló

A "Tanyaházi vásárlók" miatt lenne panaszom. Újítottak, és az eddig és most is egyetlen vásárlóm Bari-Mari aki BTP-vel fizet és szigetes növényt állatot kért most újabban terményt is, papagájtolltól kezdve pálcikáig mindent. És sajnos mindegyik ablakban! Eddig is válogattam hogy mit adjak el és mit ne (pl. állatot a legritkább esetben, csak növényt és fatermést). Ezek után a többi betérő vásárlót miért váltsam ki súlyos aranybanánokért, ha már ez a vásárló is "mindenevő"? Egyébként se fogok eladni olyankor, ha terményt is kér! Ez nem volt jó újítás!

3. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Szia!

Amint azt az alábbi linken is olvashatod (szigetes megrendelők ismertetője), Bari Mari eddig is kérhetett terményeket, ez nem újonnan bevezetett dolog:

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/gazdakör-megrendelők.10904/#post-36096

4. Pimiliv

Pimiliv Járnitanuló

Köszönöm a választ. Csak eddig egyáltalán nem kért terményt az utóbbi egy évben... Azt hiszem kiváltom a következő eladót és BariMarit mellőzöm.

5. Vyca-cica

Vyca-cica Fórum hercege

Sziasztok!
    Nem tudom érdemes-e ide is írnom , mert tegnap leírtam az észrevételem az ötletelések fórumba s reagálás minden nélkül törölve lett a hozzászólásom!
    :(
    Nekem a problémám ami ötleteket is adhatna a Felhősorral van kapcsolatban!
    Igen régóta játszok a farmmal de sajnos nem sikerül mindent eventet maradéktalanul befejeznem! Vannak sok -sok szürkén tátongó felhősoraim amire szerintem még az unokáim sem fogják megszerezni a rá kitehető tárgyakat, hisz azokat csak egyetlen egyszer lehetett volna megszerezni! A kereskedelmi event erre a célra megfelelő lehetne de jelezném akinek pl.: 3/2-es arányban megvan egy adott felhősora nem hinném hogy a 2 meglévő tárgytól szeretne megszabadulni, hanem az egy hiányzót szeretné beszerezni. Így a cserelehetőség nem igen fog neki létrejönni! Ebből a szempontból a halászós event számomra pozitív élményt adott mert volt cserealapom a felhősori kitehető tárgyra! Szeretném kérni a fejlesztőket, hogy ha lehet adjanak esélyt azoknak a játékosoknak is a felhősori tárgyak megszerzésére akinek nem volt lehetőségük a régi eventek maradéktalan elvégzésére!
    Köszönöm! S szép napot Mindenkinek!

6. _ribizli_

_ribizli_ Fórum-zöldfülű

Sziasztok.
    A tegnapi nap folyamán a nublonoktól kaptam egy tapsi szomszédot 10:51-kor.:)
    Sem tegnap sem a mai nap folyamán nem jelezte felugró ablak az ajándékot.(A gazdanaplóban sem találtam róla semmit)
    Utána tudnátok nézni,hogy miért nem látom a tájékoztatást illetve,hogy mi volt a 2 ajándék?
    Segítségeteket előre is köszönöm :)

7. tpetya12

tpetya12 Junior szaki

Sziasztok!
    Ha valahol én maradtam le, akkor bocs! Mindenesetre jól jönne valami infó a TOP1000-es nyereményekről, mivel számomra egy vasárnapi hír az utolsó, mi szerint majd holnap. Csak azóta volt pár holnap... :)
    Üdv! Péter

8. franyo121

franyo121 Fórum admirálisa

Szervusz!
    A farmod bal oldali menüjében az órára kattintva a megjelenő ikonok között megtalálhatod a "Cicakáosz - TOP1000" listáját, ahol 405 db beadott cicajátékkal található az 1000. játékos. És ha nem találnak benne csalót, akkor már nem is fog változni a lista.

9. tpetya12

tpetya12 Junior szaki

Köszi a gyors választ! Ezt már tudtam, csak arról nincs infó, mikorra várható, hogy megkapjuk. Türelmes vagyok, csak tudni akartam, hogy várjak még, vagy csak én nem kaptam meg. :)

10. Nildia

Nildia Fórum elő legendája

Szia _ribizli_!

Hogy lásd a továbbiakban mit is fogsz kapni a Szuperszomszédtól, kapcsold be a beállításoknál az ajándékok mutatása felugró ablakban opciót!

Az eddigi nyereményeidet pontos farmnév és ID szám megadása után tudjuk ellenőrizni!

11. Nildia

Szia tpetya12!

Hivatalos végeredmény még nem született.
    Amint megvan a végleges lista, hivatalos értesítés is lesz a közlemények között, azt érdemes figyelni.

12. _ribizli_

_ribizli_ Fórum-zöldfülű

Szia Nildia :)
    Köszönöm szépen,már meg is történt.Nézelődtem én a beállításoknál de az ablakanimációkig jutottam,ami be volt kapcsolva és nem is néztem tovább a lehetőségeket.:music:
    Az ID számom:37878619

13. Nildia

Szia _ribizli_!

Eddigi nyereményeid :
    12.08.2015, 10:52:34-kor 10 db Zselécukor
    13.08.2015, 15:57:39-kor 2580 TP

_ribizli_ kedveli ezt.
  14. _ribizli_

_ribizli_ Fórum-zöldfülű

Nagyon szépen köszönöm a segítséget. :)
    További szép estét.

15. mosa70

mosa70 Utánpótlás-írogató

Sziasztok mosa70 vagyok! Az event első napján kaptam egy szuperszomszédot, de azóta sem látom, hogy kaptam volna tőle ajándékot. Meg lehetne nézni? ID 6348127
    A segítséget előre is köszönöm.

16. Kata7555

Kata7555 Haladó

Sziasztok ! Nekem is hasonló a problémám én sem látom, hogy kaptam volna ajándékot. A felugró ablakanimáció be van kapcsolva, de ami középen van ablak az ajándék küldések és aratáskor kapott ajándék ott semmi nem látszik. ID 5408618 Köszönöm a segítséget.

17. Dana64

Dana64 Haladó

Sziasztok !
    Nekem is hasonló a problémám annyi külömbséggel,hogy 2db szuperszomszéd ajándékait nem látom sehol (animáció be van kapcsolva)
    frissítettem is takarítottam is ......semmi ???? ID 7773773 Előre is köszi :)

18. -East17-

Szia!

A Beállítások menüben be kell kapcsolnod az Ajándékok mutatása - opciót.

19. -East17-

Sziasztok!

A szuperszomszéd minden nap ugyanakkor hozza a jutalmat, ez az időpont pedig az eventben történt megnyerésének pillanata. Példaképpen: ha tegnap 11:25-kor nyerted, akkor mindjárt kaptál egy ajándékot, és onnantól minden nap 11:25-kor fogja hozni, tehát ablak csak ez után az időpont után jelenhet meg. Ezt figyelembe kell venni.

A másik oka az elmaradó ablaknak lehet böngésző probléma is. Kérlek benneteket, ha Chrome-ot használtok, akkor a következő alkalommal próbáljátok meg a játékot Firefox-al.

20. daffos0

daffos0 Fórum-zöldfülű

Sziasztok!
    Az utolsó eventnél teljesítettem a feladatot és nem kaptam meg az aktiválási lehetőséget az égigérő paszulynál,pedig mind 100 cicajátékot leadtam.
    Az előző eventnél pedig Ti nem adtatok nekem annyi varázsitalt ami kellett volna,pedig ott is meg volt mindenem,ez így nem igazságos,szerintem mindenkinek azonos varázsitalt,vagy bármilyen felröppenőt kellene adni.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.