Panaszkönyv | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: _tHUNder_, témanyitás ideje: 6.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Szia!
    Az ellenőrző panel adatai szerint a megadott accounton tegnap 19:30 órakor 1 darab "Uele" talányos fát vásároltál 5 farmarany ellenében. Majd 3 farmaranyat költöttél az azonnali kinyitásra és egy XL birsalmafával gyarapodtál.

2. Pocok70

Pocok70 Aktív író

sziasztok! Panaszom lenne...
    kiváltottam a szigetet, ki szerettem volna pakolni az óljaimat,de nem találom az xxl-es anakondámat! Pedig VOLT!
    hová tehettem? Tuti nem cseréltem el! AA vonattal el nem küldtem! Akkor hová lett? Utána néznétek?
    Köszönöm!

3. Laboviti

Szia!
    Segíts, hogy segíthessünk!
    Pontos ID számra, farmnévre van szükségünk a probléma kivizsgálásához, a kérdés megválaszolásához.

4. Pocok70

Pocok70 Aktív író

Köszönöm!
    1548309

5. Laboviti

Az ellenőrző panel adatai szerint a megadott accounton Retró + anakondalakkal rendelkeztél. Nincs nyoma Retró++ változatnak.

6. Pocok70

Pocok70 Aktív író

kös
    Köszönöm,hogy utána néztél, csak azért érdekes ,mert én azt sem látom, hiába rendelkezem vele! :(

7. Laboviti

A Retró + anakondalak május 15-én 20:58 órakor a farmexpressz rakományává vált.

Anikó1961 kedveli ezt.
  8. Tigrislady

Tigrislady Fórum admirálisa

Szia Laboviti!

Köszönöm a válaszod, szép hétvégét neked. :)

agromen kedveli ezt.
  9. franyo121

franyo121 Fórum admirálisa

Szervusztok!
    A dinamikus piaccal kapcsolatban lenne egy észrevételem. Sikerült "Fekete fűz barkát" termelnem, és szeretném eladni a piacon, mivel még ott nem kapható. Az a bökkenő, hogy a felajánlott közép ár (167,87 Csp), és a maximalizált 282,87 Csp is nevetségesen alacsony a már kapható "Amherstia virág" 2104,59 Csp-s átlag árához képest. Nekem az az érzésem, hogy a régi rendszerű piac sokkal jobb volt ebből a tekintetből. Én szeretném a régi piacot visszakapni.

Koppi, kikike02, LimLom és még 1 ember kedveli ezt.
  10. Anikó1961

Anikó1961 Törekvő

Sziasztok!
    szerintem nagyon jó a dinamikus piac, remélem, a játék nem fog visszafelé "fejlődni"!

11. Farmer*54

Farmer*54 Fórum admirálisa

Jó Napot! Első: Miért nem lehet a piacról kitiltani az olyan szemtelen gazdákat akik 1 azaz egy fillérrel raknak be olcsóbban árut. Pontyosabban, hogy megértsék ott künn a távoli nyugaton: Berakok egy Kacsacsőrű emlőst 10000 csengőpengőért, jön a nagy arcú gazda és ő ugyanezt berakja 9999,99 csengőpengőért és miután ő prémiumos, 20db-ot rak be. Én ilyen árnál általában 200-300 csengőpengővel megyek alá, tudom dinamikus piac. De az ilyen hozzáállás becstelen. Második: Urak & Hölgyek, miért kellett a Macit és a Hódot keresztezni és így csinálni egy új ikont belőlük Hód néven? Az új Hód úgy néz ki mintha a Macit kölyök korában az anyja nem vitte volna el az állatorvoshoz (Dr. Bubo) és nem kezelték volna fogszabályzóval?!! A gyerek sírva szaladt ki a gép elől mikor meglátta. Önök nem láttak még Hódot? A Yellowstone Nemzeti Park tele van vele, és szerintem ott kint is fogható az Animal Planet televizio csatorna. Miért nem nézik ha már állatokat terveznek.

Moderátor által utoljára szerkesztve: 1.9.15
    Fatther, Koppi, zsuzsa-mama és 2 más kedveli ezt.
  12. agromen

agromen Utánpótlás-írogató

Sziasztok!

nem tudom hol kérdezhetném meg... a kalózok barlangjában szoktam ritkán vásárolni.. emlékeim szerint 3 -szor lehet ugyanazt a FA-ért kitett cuccot megvenni ugyanabból az ajánlatból... van bőven FA-nyam, mégis csak kétszer engedett vásárolni, harmadszorra kiszürkült...

változott valami esetleg?

Gazda: agromen ID: 2287694

13. Laboviti

Szia!
    Az ajánlatokat 24 órán belül csak egy alkalommal tudjátok megvenni. Ha esetleg 24 óra elteltével ugyan az az akció jönne be, természetesen újra meg tudjátok venni.

Amennyiben igazán szerencsések vagytok, a kincsesláda kinyílik, és lehetőségetek van megvásárolni újra ugyan azt az ajánlatot. A szerencsét némi csillogás is jelzi a nyitott kincsesládánál.
    Részletesen: https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/kalózok-barlangja.496/

Farmer*54 kedveli ezt.
  14. agromen

agromen Utánpótlás-írogató

Köszönöm szépen. További szép napot!

15. Zsémbes-banya

Zsémbes-banya Fórum elő legendája

Sziasztok!:)
    Igyekszem megfelelő hangnemben megfogalmazni a mondandómat, de most tényleg mérges vagyok, és panaszlom a trágyaügyet.
    A piacon összesen két tétel trágyát találtam 2 x 1 db-ot(!). Event idején:oops:
    Valóban azt akarják a fejlesztők, hogy ez így maradjon?
    Hol ebben a logika, és ha van, az kinek a logikája, és kinek jó?
    Nem jó az eladónak, nem jó a vásárlónak, gyanítom, hogy nem jó a BP-nek sem.
    Vásárolni nem lehet, betárolni nem lehet...., miért is van ez így? Hónapok óta így van, miközben újra és újra kinyilvánítják a játékosok, hogy nem örülnek neki, ésszerűtlennek tartják, bosszantja őket....
    Ezen azért el kellene már gondolkodni!:eek: Kérlek benneteket - bár gondolom már megtettétek ez előtt is - újfent jelezzétek az igényt, az ez előtti állapot visszaállítására!

iboly54, Fatther, loller006 és 4 más kedveli ezt.
  16. yokas

yokas Törzsjátékos

Szevasztok.
    Miért nincs egy bizonyos plafon a piacon?
    Megint megy át gusztustalanba a trágya ára, ha korlátozva van a mennyiség vásárlása és az eladás, akkor kellene egy "korrekt" árszabályozás is..

loller006, Neni60 és Farmer*54 kedveli ezt.
  17. Farmer*54

Farmer*54 Fórum admirálisa

Jó Napot! Moderátor, egy másik topikból küldtek ide miután törölték a hsz-om. Tisztelt Urak & Hölgyek, önök akik Fejlesztők és Programozók! Az eventek egymást érintve jönnek sorban, miközben a rendszerük már olyan romos és annyi a hiba, hogy annak is örülnek sokan ha a farmra betudnak lépni nemhogy a fórumot is erőltessék. A jelenlegi eventnek 09.07.-én vége majd 09.09.-én kezdődik egy tenyésztős event. Miért nem lehetne 1 azaz egy nappal elcsúsztatni a másik eseményt, és 48 órára lezárni a farmot amiről minket értesítenek, és neki állnak szerver átvizsgálás program hibák keresése, és miden rendszert átnézhetnek, hiszen senki sincs a szerverükön csak önök. Tudom kevés az idő, de a nagyobb hibákat úgy tudják kijavítani, hogy nem kell kapkodniuk mert a játékosok sorban küldik az üziket a Moderátoroknak, hogy itt-ott hiba van. Mindezt azok után írom, hogy az elmúlt napokban befagyott a farmom aratás közben, és ha nem is új a gépem, ha harci szimulátorral nevetve elmegy akkor ezt a játékot is vinni kell.
    A másik, én speciel Megköszönöm, hogy trágya ügyben keményen a sarkukra tudtak állni és nem engedtek semmilyen ráhatásnak, hiszen így elértem a Virágkötészet mesterfokozatát és végre megkaptam azt a két receptet amit még 2012.-ben nyertem egy event során. Ha mégis meggondolnák magukat, arra kérném Önöket, hogy 10 x100 db vs. 20 x 100 db trágyánál többet ne lehessen piacra dobni, mert az ami volt, hogy 5-600 db-os tételben dobták a piacra a trágyát és ha kellett 100 db akkor sokszor 10 oszlopot is átlapoztunk érte mire találtunk. Sajnos ez mellett az ára is most is gusztustalanul magas. Köszönöm ha elolvassák és továbbítsák.

apcimama, Sauvage, franyo121 és 2 más kedveli ezt.
  18. Gdominik

Gdominik Fórumprofi

Sziasztok
    FA problémám van: Idáig tudtam venni SMS-ért 50-et. Most ezt a lehetőséget elvették. Jó lenne, ha ezt visszaraknák, mert a majdnem 800 Ft-os fizetést nem engedhetem meg magamnak. Gondolom nem vagyok egyedül ezzel a problémáva. A tisztelt BP gondolhatna azokra is, akiknek ez a kifizetés nem megengedhető és nem csak azokra a játékosokra, akik több 100, 1000 FA-t tudnak vásárolni. Én is játékos vagyok már több mint öt éve. Mivel a Skrillt, volt Moneybokerst is megszüntették, teljesen el vagyok vágva attól, hogy FA-t tudjak venni. Más fizetési eszközzel nem rendelkezem. Az 50 Fa-s rendelést is csak ritkán engedhettem meg magamnak.

apcimama, Farmer*54 és loller006 kedveli ezt.
  19. Panaszkodom!
    Van ahonnan törölték kérdésemet, így ide vetek le egy gondolatot!
    Elég régóta játszom bizony a Vigyori Csillag meglepően sosem jön össze!:mad:
    Minden alkalommal figyelem, hogy mikor dobja fel a Party.-.-
    Bizony több hónapja csak 2* volt próbálkoztam vagy 50 pörgetéssel, de semmi!:cry:
    Valaki megmondaná, hogy a cseréknél van-e esélyem és a meglévő más virágokból tudok-e egy vigyorit szerezni!>:(
    Előre is köszönöm!

apcimama kedveli ezt.
  20. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Szia!

Ha tudnánk, megmondanánk. Ám nem rendelkezünk ezzel az információval, a ki tudja mikor elérkező cserenappal kapcsolatosan.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.