Panaszkönyv | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: _tHUNder_, témanyitás ideje: 6.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. fortuna50

fortuna50 Fórum-zöldfülű

A farmon lévő szamár ólat( nem a tenyésztés) nem tudom fejleszteni hiába van meg 1-es 2-es 3-as szamár ólam. ID:1353954

2. Nildia

Nildia Fórum elő legendája

Szia fortuna50!

A színes szamár ólakat minden esetben egy alap állatos ólra kell rátenni.
    Tehát tedd ki az alap ólat először, majd erre tedd rá a kiválasztott fejlesztést.
    Amennyiben ezt nem tudod megtenni, akkor végezz el egy farodról való ki be lépést, és ez után próbáld meg ismét.

3. Köszönöm válaszod!
    Kicsit elkeseredtemxD

4. zozsa

zozsa Utánpótlás-írogató

Sziasztok!Most szedtem le az Istennő ajándékai event növényt és nem adta meg !!! Zozsa ID:1877428 . Választ előre is köszönöm!

5. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Szia!
    Kérlek lépjél ki-, majd ismételten be a játékba és ellenőrizd a vetőtáblát.

6. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Szia!

Mivel ez a dolog teljes egészében a support hatáskörébe tartozik, így itt nem tudunk neked segíteni. Viszont a supporttal folytatott levelezés részletezése és tárgyalása nem történhet a fórumon, ezért töröltem a hozzászólásodat.

Kérlek, hogy újabb levélben próbáld velük tisztázni a félreértést.

7. -Loque-

-Loque- Fórum-zöldfülű

Üdv mindenkinek! :);)
    A legutolsó event alkalmával, az istennő ajándékai eventen sikerült szereznem 5 titokzatos ólat is többek között. Az egyikből egy kakasülő fejlődött ki. Miután mind az 5 ólat töröltem, csak 4 ól került be a többi ól közé. A kakasülő nem került bele a többi ól közé. -.- Ez történt ma reggel. Frissítettem, de utána se történt semmi. Délután megint beléptem, és még mindig nem találom a többi ól között. Utána néztem, hogy hányas szinttől lehet használni, az enciklopédiában, az állattenyésztésben, és a 2-es szintet láttam kiírva. A szintlépéseknél is nézelődtem, de a kakas szót sehol nem találtam. Így a kettes szintél leragadtam.
    Mi a teendő ilyenkor? :(

Gazda: -Loque- ID: 32649523

8. -East17-

Szia!

Kakas nem lett a titokólakból, ezért nem találod.

• egér
    • narancs ló
    • teknős
    • mosómedve
    • vakond

9. -Loque-

-Loque- Fórum-zöldfülű

Köszönöm szépen a gyors választ! Az utolsó 4-re emlékeztem, az egér helyett a kakasülőre emlékeztem, de ezek szerint én tévedtem. :D :oops: Még egyszer köszönöm a gyors választ! További szép napot!

10. loller006

loller006 Fórum-zöldfülű

Hol lehet kilőni ezt a borzadályos reklámot???
    Nem hiszem hogy kíváncsi lenne valaki rá, hogy kéretlenül a képébe nyomják, főleg ha "fizet" is az "elvileg" ingyenes játékért, bosszantó...
    A másik meg az, hogy megveszem a vizet réges rég tele a tartály, le is vonja az összeget, erre mi ugrik be?, na mi?
    Üres a tartályod, vegyél vizet!
    Remélem tudják, hogy ilyenkor miért csuklanak?!...

monster_02 kedveli ezt.
  11. -East17-

Szia!

Egyelőre a Hírek felület sajnos nem csak belépéskor jelenik meg mint eddig, hanem frissítéskor is. Az oka jelenleg nem ismert előttünk. Kikapcsolni továbbra sem lehet, eddig sem tehettük.

A víztartály esetében vásárlás után várd meg, amíg a munkásoknál a víz ikonban is megváltozik a darabszám. Ez néhány másodpercet vesz igénybe.

12. klaramagyar

klaramagyar Rutinos

Szia, nem igazán értem miért kell a jól bejáratott dolgokat megváltoztatni, felháborító, hogy belépek és máris az orrom alá van dugva, hogy vásárolja, most már azért sem fogok, ennyit az ingyenes játékról.

monster_02 és loller002 kedveli ezt.
  13. -East17-

Szia!

A Hírek menüablak eddig is megjelent. Ugyanezekkel a hírekkel. Annyi változás történt (ami szerintem pozitív), hogy azonnal jön, nem több perces késéssel, esetleg pont aratás közben. Negatív dolog, hogy minden oldalfrissítéskor megjelenik, erről tájékoztattuk a központot, kértük, hogy ezt szüntessék meg, esetleg tegyék kikapcsolhatóvá az egész Hírek-megjelenést. Várjuk a választ.

Még annyit: az ingyenes játékot a fizetős játékosok teszik lehetővé. Nélkülük bevétel híján nem lenne játék sem.

14. .kutty.

.kutty. Fórumlakó

Szia!
    Magam is csatlakozom a "hírek" nevű rettenetesen fölösleges és bosszantó jelenség miatti felháborodók táborához!
    Nem csak arról van szó, amit már nagyon sokan és sokszor megírtak, hogy elképesztően felesleges dolog - különösen, miután egyetlen kattintással elérhetővé tették! -, hanem arról is, hogy hogyan lehet ennyire semmibe venni a játékosok véleményét? Ahelyett, hogy azon dolgoznának, hogy miként lehet megszabadulni ettől az idegesítő fölöslegtől, inkább arra fordítanak időt, energiát - és nyilván pénzt is -, hogy egyfelől ízléstelenül kicsicsázzák, másfelől kiszedjék belőle az egyetlen használható funkciót, az ajándékküldést.
    Tényleg felháborító, ez az értelmetlen, illogikus makacsság.
    Kérlek, továbbítsátok nekik egyrészt a felháborodást, másrészt azt a kérést, hogy legalább opcionálisan ki lehessen kapcsolni!
    Köszönöm!

15. yoobogyókavisszatér

yoobogyókavisszatér Utánpótlás-írogató

sziasztok!
    Engem már a hírek ablak is bosszantott,de az, hogy ajándékot küldeni nem tudok úgy mint rég... na az felháborít...
    nem fogom egyesével kikeresni a szomszédokat az oldalsó oszlopból...
    3 farmból kettőn nem nyílik meg a kis ajándék dobozka,hogy a megszokott módon küldhessem...
    Miért kell mindent lenyomni a torkunkon,amire idáig nem volt panasz?
    a hírek ablakra volt panasz,és mi lett? Rosszabb mint volt...
    de az ajándékküldést miért nem lehetett ott hagyni abban a menüben?
    ááááá annyira bosszantó már ez az egész... reggel fél 4-kor be sem lehetett lépni...
    ez sem volt előre jelezve... de már ki is csodálkozik ennyi hibán? Lassan senki...

monster_02 és loller001 kedveli ezt.
  16. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia!

Az ajándék küldés lehetősége a hírek menüből átkerült vissza jobb fent ?! ikon alá, majd balsó ikon. Ott megnyílik a top gazdák névsora és bal fent kis nyillal áttudsz váltani a régi ajándék küldési lehetőségre.
    Az alábbiakban találsz hozzá egy kis videós segítséget is.

Postán / barátok / bal alul ajándékozás gomb segítségével ugyanez a felület elérhető számunkra.

17. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Sziasztok. Jövök panaszkodni. Már 3 hete nem működik rendesen a fórum. Nem lehet idézni, nem lehet tetszikelni.Szeretném ha továbbítanátok a panaszt, mert már kezd elfogyni a türelem. Köszönjük.

18. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Szia!
    Az általad is jelzett "nehézségeket", már hetekkel ezelőtt jeleztük a központba. Mi is várjuk a javítást.

hóóvirág kedveli ezt.
  19. Editanya51

Editanya51 Aktív író

Sziasztok!
    Kénytelen voltam "tollat" ragadni, és elmondani, hogy mennyire fölháborított a tegnapi újabb, állítólagos "jó tett".
    A hódüzemet ennyire elrondítani már művészeti kategória. Kerestem a farmon, mert tudtam, hogy kitettem, de sehol nem találtam, míg kurzor segítségével rájöttem. Borzalmas. Nem is tudom hogy mért nem csinálnak egy ólat, és csak a nevét kéne változtatni, így is egy kaptafára épül az egész, valaki már felfigyelt erre.

Az pedig, hogy nagy nehézség árán tudtam ajándékot küldeni, ugyanis nem találtam, és ezer bocs, de időm nem volt a fórumra feljönni. Sajnálatomra még mindig nem igazán tudok tájékozódni a fórumok között, mit hol is találok, kivétel az event csevegő.

Eleve felháborított, hogy eltették máshova, jobb oldalról, balra, sosem találtam egyből rá, még mindig nem szoktam meg az új helyét, erre tegnap még ott sem volt, de az orrom alá nyomták, hogy mire is költsem a pénzem. Itt most nem arról szólok, "hogy megint csak annak lehet megcsinálni az eventet, aki költ rá", mert azzal tisztában vagyok, hogy mindenki pénzből él, hanem arról a gusztustalanságról, ahogyan csinálják ezt a "figyelem felhívást", ha és amennyiben eddig nem tudtad volna, a napi rendszerességgel megjelenő, orrod alá nyomuló hírekből, hogy vásárolj, akkor kapsz még nagyobbat, még undorítobbat. Talán ekkora a baj a Bp.-nél? Csőd széle? Játék életben tartása a tét? Undorító dolgokat a végső elkeseredés tájékán szoktak elkövetni.
    Mit csináltak ebből a kis aranyos, szórakoztató, örömöt adó játékból. Lehet, ha választani lehetne én visszakérném, a 0,36/db csp-be kerülő eperszezont, igaz nagyon régen volt, de volt, természetesen a vele együtt járó nyűgöket is.
    Köszönöm, ha elolvastátok, ha nem kerül törlésre, és nem jár érte szankció!

zsuzsa-mama, loller003, monster_02 és 2 más kedveli ezt.
  20. malakazar86

malakazar86 Fórum-zöldfülű

Sziasztok!
    Egy gondom van csak a mostani eventtel, a szorgos hódokkal.
    Az odáig oké, hogy közösségi, de kikkel? Számomra nem egyértelmű, hogy ki azok a gazdák, akikkel együtt összejön a mennyiség. A szomszédaimmal? Mindegyikkel, ha nem minddel, akkor kivel? Vagy nincs is, csak átverés? adogassam le minden hódom? És hogy jön össze a közös pontszám? Mennyi hód kell a 21.125.000.000 összegyűjtött közös pontszámhoz?
    (Vagy Ez is csak arról szól, hogy vegyünk minél több szupertápot. Farmerama, ezt szegény ember ne játssza. De ez csak amolyan gondolat) De csatlakozom az előttem felszólalóhoz,miszerint ez már rég nem szórakoztat. Voltak régen ennél jóval könnyebb eventek. de mára valahogy FA nélkül nem megy.
    Előre is bocsánat, hogy ide írok, de már jó ideje böngészek, és pontosan nem tudom, hogy event szerint hova is írjak. Nem szoktam sűrűn hozzá szólni. Kérdések, amikhez nem találtál topicot rész lenne-e esetlegesen. Bár bevallom, azt nézném meg utoljára. Mért nem lehet csak szimplán kérdések az eventekhez? Az célra vezetőbb lehetne.
    Bocs a zavarásért. :) ja és:
    "Köszönöm, ha elolvastátok, ha nem kerül törlésre, és nem jár érte szankció! "
    üdv

friendsheep és Farmer*54 kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.