Panaszkönyv | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: _tHUNder_, témanyitás ideje: 6.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. nyanyus32

nyanyus32 Járnitanuló

Szép napot!

Az ajándékozási lehetőség csak a szomszédokra korlátozódik a farmomon, mert nem működik a kis kék doboz a névsor tetején.

2. supermario100

supermario100 Utánpótlás-írogató

Sziasztok ! Én is azt hittem hogy a sörfesztiválhoz nem kaptam kezdő növényeket , de látom most már hogy nincs , felröppenő van aratáskor , DE már kétszer learattam mindent és 1 db fesztivál virágot se kaptam , így nehéz lesz játszani !!! :(

3. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Szia!
    Kérlek, az ajándékcsomag ikonjára ne közvetlenül a gazdaságodba belépve kattints, várj pár másodpercet.

4. Laboviti

Szia!
    Kérlek ne feledd, az említett felröppenő növények aratásából szállhat fel.
    Részletesen: https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/sörfesztivál-2015.13047/#post-334770

5. supermario100

6. Laboviti

7. supermario100

Köszönöm , elolvasom ! :)

8. cyberfly

cyberfly Járnitanuló

Jó lenne valamit kezdeni már a játékkal az üzemeltetőknek!
    Le aratok 1 területet, át akarok lépni a másikra, kidob a játék. Utána vissza akarok lépni De a betöltés 99%-on áll 5-10 perceket.
    Az egészben az a jó hogy így bukom a tojásokból kifejlődott táltos torony és házi sárkány adta bónuszokat amik ugye 20 percig tartanának az én esetemben.
    Az nem lehet hogy a gépemmel van probléma, ugyanis az event kezdete előtt minden rendben volt.
    Ahogy indult az új event jött a probléma. (amúgy a laptopon és az asztali gépen is jelentkezik ez a probléma)
    Ez így nagyon nagyon nincs jól szerintem.....

loller004 kedveli ezt.
  9. pokocska

pokocska Utánpótlás-írogató

Mi volna ha VARUM és a BP csapata elgondolkozna hogy a halas meg, ez amik szerencsén múlnak elveszik a játékosok kedvét és befejezik
    Vagy azt akarják, hogy ez is a kis tesó sorsára jusson? Akkor jó úton haladnak, vagy arra gondolnak így többet fizet a játékos akkor tévednek, mert a kilátástalan eventre a játékosok nem költenek
    Eddig szerettük ezt a játékot de már nagyon megy a kedvünk tőle el.
    Ez az event részünkről befejezett, ha a következő is ilyen szerencse játék akkor búcsúzunk
    Igaz mi 10 játékos csak egy csepp a tengerbe.
    További jó gondolkodást, hogy hogyan tovább BP csapata.

kovacstne és Farmer*54 kedveli ezt.
  10. bogisaci60

bogisaci60 Fórum bárója

Valami borzalom a lövöldözés :sleepy: Mindegy, hogy milyen böngészőt használok, mindegy, hogy milyen szerveren vagyok (több farm van a családban), az egér akadozik, szaggat. Mire odaérek a kétcsillagoshoz, már el is tűnt :mad: A farm többi területén, vagy más program esetén az egérkiválóan működik. Innentől kezdve ez a játék egy rémálom :cry:

Farmer*54 kedveli ezt.
  11. czeri03

czeri03 Utánpótlás-írogató

Szebb napokat!
    Nem szoktam panaszkodni, de most nagyon ki kívánkozik belőlem a panasz áradat.. Az eventről csak annyit, hogy az előttem hozzászóló (bogisaci60) játékostársam már leírta az általam is tapasztaltakat. Folytatnám: miért van az állandóan, hogy ha valami nem működik rendesen, akkor frissítsünk, lépjünk ki-be, takarítsuk a a gépünket, váltsunk böngészőt, stb. stb. Nem hiszem el, hogy normális körülmények között ennek így kellene működnie. Régen nem volt ennyi gond, probléma. Még egy észrevétel, hogy eventek idején nagyon lelassul a játék, nehezen tölt be, nehézkes az átlépés egyik területről a másikra, az arató-vetőgép is csak nagy késéssel teszi a dolgát!
    Megjegyzem, hogy a legújabb Mozilla Firefox-ot használom a legfrissebb flash player-rel, a gépemet naponta többször takarítom szintén a legfrissebb CC-rel és a fenti problémák mégis fennállnak! :(

12. [erika05]

[erika05] Fórumgróf

Akit érint!

Már a vezetőségre gondoltam, leírom a szívfájdalmamat. 2010. óta játszom ezt a játékot ami nagyon sokáig tényleg játék volt. De, nem tudom ki talál ki ilyen eventeket amiket képtelenség megcsinálni idő vagy pénzhiány miatt. Nagyon szeretem ezt a a játékot a 95-ös szinten vagyok a bahán 262-es szinten, de ugy érzem lassan ez a játék csak a pénzről szól. Nyugdijas vagyok már két éve, nem a betöltött korhatár hanem a nők kedvezményes nyugdija miatt, de persze mellette dolgozom. Abban a szerencsés helyzetben vagyok hogy saját magam főnöke vagyok és itthon végezhetem a munkámat, éppen ezért nagyon nagy logisztika kell ahhoz, hogy ugy tudjam beosztani a napomat, hogy munka, család, játék.
    Én még az a hagyományos háziasszony vagyok /lehet sokan megköveznek ezért/ aki mindennap főz a családnak. A lányom már férjhez ment és nem velünk lakik, a fiam itt lakik velünk külön lakásban a majdnem kismenyemmel ezért naponta több adag ételt főzök ugy hogy másnapra legyen ebédre is.
    Ezen kívül még két kutyus, mivel kertes házban lakunk az egyik udvari /nagy/ a másik /törpe uszi/ velünk van. Sajnos nem tudok egész nap a pletyi rovaton vagy a fórumon lógni, ezért nem mindig tudok felkészülni a húzós eventekre. Annyi luxust megengedek magamnak anyagilag hogy a három farmon amin játszom a munkásokat havi szinten előfizetem, mert valljuk be fentiek miatt nem igazán tudnám a kézi dolgokat elvégezni. A mostani eventnél már ide nőttem a géphez mire annyi dupla találatot tudtam elérni ami a maximum, ráadásul szerintem a növény és a fa párosítás nem szerencsés.
    Ez az event csak olyanoknak való akik anyagilag, illetve több időt tudnak megengedni maguknak , ezért arra kérem aki ebben illetékes hogy gondoljanak a többi játékosra is. Ha van olyan event amire érdemes költeni mert belefér az időbe és a pénztárcába szivesen költök rá. Már többször leírtam, hogy sok kicsi sokra megy. Több játékost kellene érdekeltté tenni abban hogy költsenek és ne menjen el a kedvük a játéktól.
    Ezt az eventet befejeztem ugy hogy kivettem ami belefért és már nem csinálom tovább.

kovacstne és Farmer*54 kedveli ezt.
  13. torpiro81

torpiro81 Fórum-zöldfülű

Szisztok eltunt a premium labda csomagom fel szereettem volna hasznalni es nem talaalom el nem jatszottam

14. CateW

CateW Fórumlakó

Szia! Az, hogy az event csevegőjében jelzitek, nem sokat segít. Szerintem rajtam kívül is elég sokan vannak, akik nem feltétlenül olvassák a csevegőt, pláne nem hétköznap munkaidőben.
    Most láttam olyan hozzászólásokat, amely szerint mások még ma sem tudtak a változásról.

15. Laboviti

16. Pusztavacs

Pusztavacs Utánpótlás-írogató

Kedves BP!
    Nem keveset költök a játékra, (több farmon csinálom, hosszú ideje minden eventet megcsinálok, minden új fám, ólam megvan, stb.).
    Ma az első prémium csomagot baj nélkül ellőttem, a másodiknál a labdák fogytával a kijelző szerint 377 csillagom volt. A függöny nem csapódott össze, a bábuk tovább jöttek, a megszerzett csillagokat viszont levonták, így már csak 365 maradt. Jeleztem a hibát (ahogy olvasom a többieket, nem csak én jártam így) - válasz: menjek a ....panasz rovatba.....
    Miért rontjátok a kedvünket azzal, hogy ha jelzünk egy problémát, a válasz csak a lepattintás? Miért nem veszi észre a nagy pénzhajhászatban a BP, hogy ha "rászabadítják" Valdemárt egy eventre, akkor hatványozódnak a problémák?
    Mégis miből gondolják, hogy két diplomával, felnőtt fejjel, sok pénzt a játékra költve 12 db. csillagért nem a valós helyzetet adom elő? Már régen elsősorban nem a gyerekek játéka ez, hogyan gondolhatjátok, hogy felnőtt emberek nem veszik észre, hogy (szinte minden eventnél, különösen, ha Renzo is "rásegít") a játékkal van valami gond, nem elegáns dolog ilyenkor mindenkinek frissítést, böngésző vagy akár gépcserét, vírusírtást és efféléket javasolni?
    Szeretem ezt a játékot, de nem könnyítitek meg......

17. valovics

valovics Fórum-zöldfülű

Sziasztok
    Reggel 6 órától nem enged be a sörfesztiválba.
    Se az event óránál se a híreknél se a főtérnél.
    Nézzetek utána légyszíves.
    Köszönöm
    Felhasználó:valovics
    ID:1722747

18. Laboviti

Szia!
    Feltehetően az ideiglenes internetfájlok "megterhelik" a számítógépedet.

Érdemes a következő lépéseket, akár naponta többször is elvégezni: https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/böngésző-és-a-flashplayer.6732/#post-21604

19. Doddi88

Doddi88 Utánpótlás-írogató

Üdv!

Napok óta nem kapok aktív csibét! Amit igazából már megszoktam, de a napokban nagyon nagy trend lett, hogy mikor megkapom az új csibéket, azok még csak be sincsenek jelentkezve! Egyik sem! Régebben ez azért nem így volt, és be-becsusszant egy zöld hőmérőjű egyén. Most meg egyfolytában ez van. Könyörgöm, legalább a BP arra ügyeljen, hogy mikor megkapom a kis pirosakat, akkor legyenek bejelentkezve.

U.í. Most kapásból kértem három új csibét. Mind piros, bejelentkezve egyik sincs. :(

Farmer*54 kedveli ezt.
  20. Zsémbes-banya

Zsémbes-banya Fórum elő legendája

Csibeügyben jöttem panaszkodni én is.
    Hosszú éveket vártam míg végre tegnap mentor lettem. Talán gyermekes, de nagyon örültem neki, egészen addig míg nem szembesültem azzal, hogy három teljesen inaktív csibét kaptam, a legkisebb szinten lévő 6-oson villogott pirosan!
    Ma elküldtem őket, és kértem három másikat. Az arány még rosszabb. Egy 3., egy 4. és egy 9. szinten lévőt osztott a rendszer, mindhárom kiesőben. Önmagában az, hogy a lekéréskor nem voltak éppen játékban, egy dolog, de az, hogy szemmel láthatóan soha többet nem lesznek játékban, az nem járja! Így nem látom az egésznek semmi értelmét.
    Szeretném kérni, hogy csak aktív játékos csibéket adjon a rendszer, és lehetőleg olyanokat akik éppen játékban is vannak a kiosztáskor!
    További szép napot mindenkinek!:)

Magdusnéne, Kacsmacs és .Emama. kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.