Panaszkönyv | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: _tHUNder_, témanyitás ideje: 6.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. szeva123

szeva123 Junior szaki

Sok szó esik most itt a csibékről. Én legalább 1 éve bejelentkeztem, de azóta sem kaptam semmilyen csibét.
    De legalább megint van egy csomó dolog, amit játék nélkül, csak pénzért meg lehet venni. Jó szórakozást!

2. Galadriel

Galadriel Fórum császára

Szép napot!

Panaszom van. Hosszú, mint Tiborcnak. Természetesen egyik sem rátok vonatkozik kedves modik. Arra kérlek benneteket, hogy szokásotokhoz híven továbbítsátok panaszaimat, hátha meghallgatást nyernek.
    1. Csibeszoba. Megértenénk, ha közölnék velünk, hogy pl. kiveszik a játékból ezt a játékelemet, mert nem tudták mindenki számára elérhetővé tenni, vagy akármiért. Így most kifuttatják a még aktív csibéket, és ezek után nem kap a mentor új, nevlhető aprójószágot, hogy le tudják zárni a folyamatot. De nem. Nem kapunk információt, csak nyeljük a mérget a sok, 12 órás döglött csirkével. Egy kis odafigyeléssel sok méregtől megkímélhetnének bennünket.
    2. A lövöldözős event. Nem tudok rájönni, hogy miért ilyenre sikerült. Borzasztó unalmas volt hosszú percekig várni a lelövendő bábukra. Az elérhető pontszám limitálva volt, így szerintem nem sok értelme volt az idegeinken táncolni.
    3. Titokakármik. Nem tudom hányszor tettem már szóvá, hogy valamit kellene csinálni a kiosztó algoritmussal, hogy a nagyobb szintű gazdáknak is élvezetes legyen ez az event. Már régóta nem veszek titokólakat, mert semmi értelme. Most a négy megnyerhető ólból 3 sárga terményes (birkanyíró, kecsketej, tehéntej) ól lett, és egy farkas. Hurrá. A fák esetében legalább a kapott xxl-nek örülhettem, bár újak persze ezek között sem voltak, még véletlenül sem.
    4. Már több, mint egy éve nem volt Boldog fanap. Ha kivették a játékból miért nem teszik közzé? Tulajdonképpen, ha már nem létezik, akkor nem sok értelme van a prémium előfizetésnek.
    5. Szépségrangsor. Erről már többet nem is írok. Hitegettek bennünket, aztán valahogy mindig elfelejtőtött.

Dícséretes viszont, hogy
    1. a szemléletmód előnyére változott kissé. Nem érzem már azt a hatalmas "fizess" nyomást, ami sokunkat kergetett vissza a csigaházba.
    2. Az új ólak, fák szépek, bár a régebbiek javítása, érett-éretlen látványos elkülönítése nem történt meg.
    3. Az új event mechanikák és grafikák is tetszetősek, kivéve ez utolsó lövöldözős játék.

További szép napot kívánok

-Anyu- és Neni60 kedveli ezt.
  3. h.lajosvilmos

h.lajosvilmos Fórum veteránja

Üdvözletem mindenkinek. Csatlakoznék az előttem szólóhoz! Nem korrekt az az eljárás,hogy aki anno küzdött a felhősorért becsülettel,csak esetleg nem sikerült egy két kütyüt megszerezni hozzá,az most nem kap esélyt a pótlásra,de akinek nincs semmi hozzá,az megveheti. Át kellene gondolni ezt még egyszer.... Annak idején az "Órás" felhőt megvettem,most jóval az eredeti ár alatt adják,kompletten,de ez egy dolog,szabad piac van...de a többi felhősor ezekkel a feltételekkel nem méltányolja a "rendesen dolgozó" gazdák erőfeszítéseit. Köszönettel várom ez irányú kedvező válaszotokat. További jó játékot:)

Samborg és Edythke kedveli ezt.
  4. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Szia!
    A Játékóra felhősor hiányzó elemeinek egyenkénti megvásárlására egy ígéret látszik körvonalazódni, miszerint egy más alkalommal külön-külön is elérhetők lesznek.

5. mandlog

mandlog Járnitanuló

Én is csatlakozom az előttem szólóhoz Egy órát nyertem valahol és azóta sajna venni sem tudok, hogy a felhőm ne legyen szürke.
    Most akkor minket büntetnek?, hogy azóta se volt újbóli akció és mióta nézzem azt a szürkeséget amit nem én idéztem elő.
    Az ígéret, hogy jön akció??!! Sajna a BP. néha túl sokat ígér. És bünteti a normális játékosokat.

.Banános.Joe_Tsz™ kedveli ezt.
  6. -Anyu-

-Anyu- Fórumőrült

Szép napot! Panaszom van...
    Van nekem 1 felhősorom, és tudom már írtam ez miatt, de megteszem még egyszer.
    Az a bizonyos Fraggle rock felhősor! És egyedül a Red Fraggle hiányzik róla, és nézem a szürke helyét kb. 1 éve... Szeretném pótolni, vagy ha nem megoldható, legalább csere napon engedélyezzék a cseréjét! Kedves Laboviti! Tudom, hogy mindig "közvetítve" vagyunk,
    de ezt már nagyon régóta szeretném!
    Nem beszélve a be nem takarított bónuszról amit 8 óránként aktiválhatnék...
    Köszönöm.
    -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    Más! Azt szeretném kérdezni, ha a paszulyon a gesztenyés felhősoron kívül mindent szeretnék aratni, azt hogy tudom beállítani, vagy be lehet egyáltalán úgy állítani az aratót?!

Utoljára szerkesztett: 24.9.15
    Galadriel kedveli ezt.
  7. zsuzsa-mama

zsuzsa-mama Fórum admirálisa

Szép estét !

Az esti aratáskor több felhősort nem tudtam learatni, és van több amelyiknél nem mutatja az időt, hogy mennyi van hátra, Ezek 12 órásak, vagy ennél kevesebbek .
    Valentinnapi
    Minden paszulyszint
    Sajtöltők Társasága
    Ifju rodeósok
    Húsvét 2015
    A cseh rokon
    Farmfirka
    Nyári nyereményjáték
    Nyári fogócska
    "Ravaszdi"
    Neonfényes ólak

Ez bizony nagyon sok TP-t jelent. Nem tudom, hogy másnál is probláma ez. Szeretném a korrigálást kérni !

ID: 3894802

Köszönöm !

mamszi5107 kedveli ezt.
  8. h.lajosvilmos

Nagyon köszönöm a választ,de ez érezhetően nem konkrétum. Kérdésem továbbra is,hogy ez a koncepció (nevezzük szépen) a többi felhősorra is igaz? Vagy ezt a részt még nem vették fontolóra...?

9. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Szia!

A kolléga ellenőrizte nálad a felhők működését. Az egyik Nyári-t le is zárta, emellett nem talált hibára utaló jelenséget. Kérlek végezz el egy alapos géptakarítást és próbáld meg újra.

10. zsuzsa-mama

40 perc késéssel ezek is beértek, de így most 1-szer nem tudom majd learatni és a fák TP-ét sem tudtam növelni. Most még maradt 1 felhősor, amelyre ha rákattintok, akkor sem tudom learatni. Remélem a leírt hibákat rövidesen javítják.

Köszönöm a választ ! Időközben beértek. Nagyon régi játékos vagyok, és én már csak akkor írok, ha túl vagyok a géptakarításon.

Érdekes mert a nyári még mindig ott van, amit emlitettem és nem lehet lezárni !

Farmer*54 kedveli ezt.
  11. -East17-

Szia!

A Játékóra kitehetőinek megvásárlási lehetőségére ígéretet kaptunk, a többi játékelemről nem tudjuk, hogy terveznek-e hasonlót velük a jövőben.

12. h.lajosvilmos

Köszönöm a gyors és leginkább korrekt válaszodat:)

13. mamszi5107

mamszi5107 Fórum nagymestere

Sziasztok!
    Az új felhősor egy nagy kaland csak, mivel ha nem frissítek akkor nem lehet aratni.
    Ez a változtatás a fejlesztők részéről nem hogy segítség, hanem egy nagy bosszúság.
    Amit nyerünk az aratóval, azt elveszítjük azzal, hogy ki-be kell lépkedni, hogy lehessen aratni.
    Ezt a jelenséget most este már másodszor tapasztalom.
    Gratula fejlesztők!!!>:(>:(:mad::mad:

Szia!
    Nekem is van több felhősorom, amit nem tudok leszedni, csak akkor, ha ki-belépek.
    A felhő lejáratakor nem indul újra el az óra.
    A kollégád hiába ellenőrzi, akkor már jó, mert az egy új belépésnek számít és úgy beindul az óra.
    Hiába lépkedek egyik területről a másikra a jelenség csak akkor múlik el, ha ki-belépek, de akkor mire volt az újítás és a karbantartás?>:(

Moderátor által utoljára szerkesztve: 24.9.15
    Farmer*54, h.lajosvilmos és zsuzsa-mama kedveli ezt.
  14. zsuzsa-mama

Csatlakozom cca. 1 órába telt mire a felhősort letudtam aratni.:(8)-.-:mad:

Farmer*54 kedveli ezt.
  15. h.lajosvilmos

Nem szoktam lázongani,de ettől ledobtam az ékszíjat,elnézést ha túllőttem a célon. Közel 5 éve játszom,megengedhetem magamnak a vásárlásokat is,de ezt nem tartottam korrektnek a többiekkel szemben. Értem én,hogy nem mennek a fejlesztések ingyen,de lehet ezt átgondoltabban is csinálni szerintem. "Ha túl sok virágot szedsz le a kertedben,csak a gaz fog maradni"

16. -East17-

Szia!

Jelenleg azokról a felhőkről beszélsz amik a farmra belépésed után értek be. Ott valóban létezik ez a jelenség, de nem kell kilépned, elég a böngésződ frissítés-gombját használni (nem az F5).

mamszi5107 kedveli ezt.
  17. h.lajosvilmos

Nem mindig sikerülnek a dolgok úgy ahogy szeretnénk,de ha az összes sorra váltasz,akkor ugyanúgy működik a felhősor mint régen. Majd kijavítgatják egyszercsak...;)

18. mamszi5107

mamszi5107 Fórum nagymestere

Szia!
    Igen tudom és a böngészőn keresztül szoktam frissíteni, de eddig erre nem volt szükség. Amikor beért egy felhő, frissítés nélkül is
    le lehetett aratni, nem kellett hozzá külön procedúra.
    Ezt a jelenséget jó lenne megszüntetni, mert ez bosszantó, már csak azért is, mert sokszor nem is olyan egyszerű a játékba bejutni.
    A frissítés is megfelel egy ki-belépésnek, nem beszélve arról, hogy ha egy felhő X időig zárolva van, annak már 1 mp után nyitni kell. Akkor hogy lehet egy felhősort időben aratni?

_Cygnus_ kedveli ezt.
  19. _Cygnus_

_Cygnus_ Fórum elő legendája

Szia East!

Csak egy baj van ezzel, minden frissítés után visszadob a sor végére. Kétszer próbáltam meg leszedni a felhőket, de nem sikerült. Végül felhők nélkül arattam le én is.

mamszi5107 kedveli ezt.
  20. benedekbobe63

benedekbobe63 Aktív író

Szia!
    Megvettem a szárnyas ovi felhősort 100 FA-ért, de nem jelenik meg a paszulyon. Utánanéznél légyszi. Frissítettem ki-be léptem, de semmi. benedekbobe63 ID: 12026219
    Köszi.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.