Panaszkönyv | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: _tHUNder_, témanyitás ideje: 6.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. böbe1991

böbe1991 Fórum-zöldfülű

sziasztok.én venni szeretnék farmaranyat de sem sms-el sem telefonos hívással nem sikerül.a supportnak is írtam de nincs válasz.valaki tud segíteni?

2. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Szia!

Pontosan milyen hibajelenséggel találkozol?

3. -East17-

Szia!

Az első probléma ellenőrzéséhez pontos ID számra volna szükségünk, a második dolog kiküszöbölhető lenne egy alapos géptakarítással.

4. Pelzsu

Pelzsu Utánpótlás-írogató

A moziban hetek óta ott a 16520 sz. videó. Másodikként bejön, elkezd betölteni aztán semmi. Kilépek - belépek, megint az jön.
    Nem igaz hogy ezt nem lehet onnan kivenni! Vagy direkt van benn?

Dana64 kedveli ezt.
  5. -East17-

Szia!

A hibás videókat jelezzük a központnak, onnantól az ő kezükben van a döntés, hogy mit tesznek vele, nekünk új információink nincsenek ezzel kapcsolatosan.

6. mesti.5858

mesti.5858 Fórum-zöldfülű

Az a gond hogy a film vetítés kezdésre kattintva csak egy fekete kocka jelenik meg,és semmit sem ad.Próbáltam frissítéssel is de semmi !!

Dana64 és soramay72 kedveli ezt.
  7. -East17-

Szia!

Nem minden mozifilm működik megfelelően, ezeket jelezzük a központnak. Ennek ellenére próbálj meg másik böngészővel is mozizni, illetve ellenőrizd, hogy reklámblokkoló vagy tűzfal/vírusirtó nem akadályozza-e a film megtekintését.

8. boszi52

boszi52 Fórum biztosa

Köszi a választ.Csak azt nem tudom,hogy ide írjam az ID számot nyilvánosan mindenki láthatja,vagy máshová.Ha nem ide kérlek,hogy írd meg,hogy hová. Köszi

9. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Szia!
    Ha az user ID-t a hibajelentő hozzászólásodban már előre megadod, felgyorsítható a válaszadási folyamat, mert nem kell a moderátornak külön rákérdeznie arra, mi az User id-d. Emiatt gyorsabban kaphatsz választ, és kisebb az esélye annak is, hogy nem azt a farmot ellenőrizte a moderátor, amiben a problémát tapasztaltad.

Ha nem szeretnéd ide kiírni az ID számod kérlek, keresd fel a supportot.
    Részletesen: https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/user-id.488/

10. boszi52

boszi52 Fórum biztosa

Megint én vagyok ID 17777046 .Olvastam a többi hozzá szólásokat és látom,hogy mások is megadták.

11. Laboviti

Az arany bárány jelenleg is a pajtádban a van. A tenyészállatok címszó alatt ellenőrizheted.
    Az utolsó tenyészállat az arany bárány, melyet már nem lehet tovább tenyészteni, ezért hiába van belőle a pajtában, a tenyészterepen akkor is szürke lesz az ikonja.

12. böbe1991

böbe1991 Fórum-zöldfülű

ha sms-t írok akkor sikertelen.minimun 6-szor próbálkoztam.ha felhívom akkor ki sem csöng.

13. Laboviti

Szia!
    A support minden levélre válaszol. Kérlek a spamek és a promóciós levelek között is kutakodj a regisztrációs e-mail címeden.

14. böbe1991

böbe1991 Fórum-zöldfülű

a support visszaírt hogy nem találtak semmilyen kezdeményezést.jó hogy nem látnak ha nem küldi tovább az sms-em meg ki sem csöng a telefon.

15. Laboviti

Kérlek ne feledd, az elmúlt hetekben történtek változások a banki oldalon. Ezért minden megrendelés előtt le kell ellenőrizni a felhasználandó adatokat.

16. _Cygnus_

_Cygnus_ Fórum elő legendája

Sziasztok!

Panaszkodni szeretnék: a Gazdakörben és a Malomban látható zöld"+" jel nagyon hasznos újításnak tűnt, mindegy hogy véletlenül vagy szándékosan került a játékba. Nem értem, miért kell kivenni?
    Annyi felesleges kattintás és felesleges gomb van a játékban, ami miatt nagyon sok régi játékos úgy érzi, hogy már túlnőtt a játék rajta - a kezdők többsége még csibekorban megunja a percekig tartó napraforgó nézést - erre kiveszik az egyetlen gombot, ami 2 virágpörgéstől és 10-15 lapozástól megkímélt bennünket.
    Nem veszik észre, hány évek óta játszó játékos távozik? Akinek munkája, családja van, már nem tud több felesleges percet a játékra áldozni - felesleges percről beszélek: talicskázás, napraforgónézés, lefagyások, ki-be lépések, a piacon a megszaporodott növények, állatok közti lapozások...

17. apamaci51

apamaci51 Junior szaki

Üdv! A gépem rendesen működik minden más területen csak a farmeraman nem! Tudom, hogy ez a Flash Player működési hibája, de ezt Ti is tudjátok Modik! Azzal, hogy erre hivatkozik valaki, az nem megoldás! A fejlesztők is tudnak róla! Akkor miért nem intézkednek, hogy ez a probléma megszűnjön? Ismét négyszer kellett a gépet újra indítani, mert ahogy a játékra kattintok, feljön kéretlenül a vásárlási ablak és onnan nem lehet tovább lépni, csak a gép újra indításával! Lehet, hogy ez panasz, de a hiba, az akkor is hiba marad, ha törlitek! Megoldás kéne!:mad:>:(xD

18. Laboviti

Szia!
    A Panaszkönyv topic nem csevegő, nem beszélgető fórumterület, ezért a hozzászólásodat töröltem.
    Az általad hozott információ az idézetemben továbbra is olvasható.

Farmer*54 kedveli ezt.
  19. simi1955

simi1955 Haladó

Panaszaim:
    - mentor lettem kb 2 hete, csupa piros csibék, 1 szorgalmas, lelkes csibém is lett, de sem a pontokat nem tudta elküldeni, sem a csibeszobán keresztül nem tudunk kommunikálni, ezért ő is lelépett,
    - az új hírek felület bekerülése óta, nem tudok a játékba belépni,
    - mozizni már nem merek megpróbálni, mert abban a pillanatban lefagy a játék,
    - a piacom használhatatlan, mert a margarétázástól, már izzad a tenyerem
    nem folytatom, de szinte minden funkció akadozik.
    Műszaki analfabéta vagyok, de egy játék miatt új gépet vettem és számítógépes szakembernek fizetek a gép karbantartásáért,
    ami egyébként mindenütt tökéletesen működik - kivéve ezt a játékot
    Az itt felajánlott tisztító programokat megtanultam kezelni, játszani mégsem tudok.
    Számomra érthetetlen, elvárások vannak a játékosokkal szemben, amiért cserébe nem játékot adnak.
    Folyamatosan azt közvetítik felém, hogy milyen "szerencsétlen" vagyok, hogy még egy játékot sem tudok kezelni.

Utoljára szerkesztett: 13.10.15
    Dana64, .Rozmaring. és viharsziv99 kedveli ezt.
  20. -ElisaP-

-ElisaP- Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    Nem kérhetnénk esetleg közkívánatra, hogy a kivitáp összetétele is megváltozzon?
    Gondoljatok csak bele, hogy hány 96. szinttől kisebb farm van a Farmerámában, akik nem tudnak kivitápot előállítani, mert nincs babérjuk. A sok kiviólat már nem is használják legtöbben, mert a piacon egy táp 5-6 ezer csengőpengő, egy kivimadár meg 4800 csegőpengő körül van. Ez szerintetek logikus?

gyesike kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.