Panaszkönyv | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: _tHUNder_, témanyitás ideje: 6.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Szia!

Próbáljuk pontokba szedni

A csibe kommunikáció azért fulladhatott kudarcba, mert a csibéd farmneve már szerepelt a játékban, így valószínűleg a neki szánt üzeneteket valaki más kapta meg (akár egy elhagyott farmra is befuthattak ezek).

Hírek felület, mozi, napraforgók. Ezen jelenségek mind a Flash Player és a böngésző összeakadására vezethetők vissza. Ezért javasolnám, hogy a most használt böngésző helyett próbálj ki egy másikat, remélhetőleg nagyobb sikerrel jársz (lehetőségek: Firefox, Chrome, Maxthon).

A játékosokkal szemben mindössze a napi rendszeres géptakarítás és a használt programok valamint az operációs rendszer frissen tartása az elvárás, ez is csak azért, mert az említett programok frissítései általában hibajavításokat is tartalmaznak, ami a megfelelő működésükhöz nélkülözhetetlen. Mivel egy-egy frissítés után az előző verziók hagynak szemetet maguk után, így a takarítás ebben az esetben is fontos. Nem a játék igényli, hanem a használt grafikus és egyéb megjelenítő programcsoportok.

2. -East17-

Szia!

A kutyatáp változtatása egy később bekerülő játékelem közeledtével történik meg, így a kivimadár tápjának átalakítása nem várható.

3. Sonche

Sonche Fórumelemző

Hello,
    Nagyszerű, hogy a kutyatáp összetétele meg lett változtatva, szerintem feleslegesen, mert legalább ez mindenki számára elérhető,( igaz, hogy korlátozva van, mivel csak teliholdas éjkor lehet termeszteni), míg a kivitáp még mindig csak a babérlevél termesztésével állítható elő, így 82-es szinten ez számomra még mindig problémát okoz, mint ismeretes ez a növény 95-ös szinttől válik elérhetővé. Van olyan, hogy a kivi olcsóbb, mint maga táp hozzá, jelenleg 1000 csengőpengő a különbség, de ha hozzáveszem azt, hogy mennyi idő a kivi tenyésztése, így lefoglalja arra az időre a területet, kissé röhejes számomra. Van 4 kiviólam, de minek?

viharsziv99 kedveli ezt.
  4. viharsziv99

viharsziv99 Járnitanuló

Köszönöm válaszod.
    Megértettem, jo lehet hogy csak 3 éve pontossan nem tudom én nem tudok utánna nézni te igen:) Azt megtanultam a válaszaitokból, hogy nekünk csak tudomásul kell venni a fejlesztök fejlesztéseit,bármik is azok. Annyi mindent kértünk, de hogy annyi ajándákot tudjunk küldeni ahány szomszédunk van azt már sok lenne teljesiteni ugye? A kutya, az szerintem kutya,és nem vérfarkas, vajon miért csak teliholdkor lehet a tápját megcsinálni? Igen panaszkodunk mert nekünk minden békát lekell nyelni amit kitalálnak? És csak itt tudunk panaszkodni:) Ja még csak annyit, a szerszám ajándék amit tudunk küldeni csak szög, meg még egy valami, ugye sok kiadás lenne a fejlesztöknek hogy mindenki meg kapja aki szomszéd? Én többet nem irok, sajnálom hogy igy elszurták ezt a játékot.
    Tisztelettel xxy

5. simi1955

simi1955 Haladó

Szia!

Köszönöm szépen a válaszod!

Szerintem önmagáért beszél,- leírtam, hogy rendszeresen (naponta többször) futtatom a tisztítóprogramot, törlöm a sütiket.

Ennyi takarítás az én egészségemre már ártalmas!

További szépeket!

6. -East17-

Szia!

A kutyatáp összetevői hamarosan megváltoznak:

https://board-hu.farmerama.com/index.php?posts/354411/

7. -East17-

Válaszomban szándékosan nem csak és kizárólag a takarításról szóltam, bár te csak erre reagáltál. Kérlek vedd figyelembe a többit is. Köszönöm.

simi1955 kedveli ezt.
  8. komlosia

komlosia Fórum-zöldfülű

Sziasztok meg csinálom a gazdakör fő farmban a feladatott és nem kapom meg érte a farmaranyat komlosiaID: 16287890

9. -East17-

Szia!

Pontosan írd meg, melyik feladat melyik szintjét teljesítetted.

10. soramay72

soramay72 Fórum hercege

A moziról van valami plusz infó mert napok óta csak a fekete vászon nézhető :cry:

Dana64 és gazoskert kedveli ezt.
  11. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Szia!
    Amennyiben bármilyen új információ érkezik az üggyel kapcsolatban, azt megosztjuk Veletek.

soramay72 kedveli ezt.
  12. -Tabimami-

-Tabimami- Fórum-zöldfülű

Sziasztok!
    Ne haragudjatok, hogy egy ismerősömön keresztül kereslek meg benneteket, de a saját farmomra képtelen vagyok bejutni.
    Már a figyelem felhívó táblát sem tudom becsukni, lefagy a játék. 5 különböző gépről próbáltam, mindegyiken ugyan az a helyzet.
    Mindegyik szemét mentesített, rendesen karbantartott gép. ID13633477. A barátaim farmja simán működik. Nagyon sajnálnám ha 5-6 év után tönkre menne a farmom. Most léptem szintet. Naponta több alkalommal tudtam vetni-aratni, Úgy egy hete kezdődött a gubanc.
    Előre is köszönöm a segítséget.

Pandapoc♥ kedveli ezt.
  13. Laboviti

Szia!
    Többen tapasztalták ezt a problémát. Van akinél a Flash Player újratelepítése hozott eredményt, másnál a böngésző cseréje.

14. -Tabimami-

Próbáltam azt is, de csak az ID13633477 farm nem működik, ha véletlen igen, lassú, és akadozik. Ennek szeretnék utánajárni. Milyen extra van vele, ami akadályozza a normális működést? Más szerverről megy, mint a többi?

15. Laboviti

Milyen böngészőkkel próbáltad megnyitni a játékot?

16. -Tabimami-

google, de nem győzöm ismételni, a többi farm fut.

17. Laboviti

18. -Tabimami-

Köszönöm, elszórakozok vele, majd írok mire jutottam, de már biztosan elgazosodtam, és ez nagyon bosszant. Na mindegy, mostanában mindig a filkót húztam a pakliból. :(

19. Kikki-s

Kikki-s Fórum-zöldfülű

Sziasztok. 2 kérdésem lenne.
    1. Van kaméleon ólam, de tápot nem tudok keverni mert licsi kell hozzá... nem tudok venni olyan fát sehol de még csak a piacon sincs hogy vegyek..
    2. a képregény olvasásnál a 2. lépregénynél van hogy fotót kér.. azt honnan tudek szzerezni? E
    Előre is nagyon szépen köszönöm a válaszokat!:) :)

20. -East17-

Szia!

A licsifa és termése a bahama szigethez tartozik, ott kell kiváltani a jogosultság szobrát. Ezután vásárolható a fa és a termése is.

A fotó a Képregénygyűjteményben nyerhető Film-ből állítható elő a malomban.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.