Panaszkönyv | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: _tHUNder_, témanyitás ideje: 6.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Szia!

A hibát jeleztük a központnak, várjuk a javítást.

2. dudeeca

dudeeca Fórum-zöldfülű

Köszönöm!

3. kicsikécske70

kicsikécske70 Járnitanuló

Ez a titokzatos csemete akcio most mar tobb mint arcatlansag! Megvettem 40-40 darabot mindkettobol az uj fak remenyeben de egyetlen ujat se kaptam! Megegyszer mondom 80 darabbol egy se! Es nem tudom elfogadni azt a valaszt,h miert nem vettem meg azt a csomagot amiben garantaltan volt egy uj fa, egyszeru matek! Befejeztem ezt a jatekot azt hiszem, nem vagyok hajlando tobb penzt beleolni a semmiert!

zigus kedveli ezt.
  4. csabinho1976

csabinho1976 Utánpótlás-írogató

köszi!

5. zsjudit

zsjudit Fórum veteránja

köszönöm a gyors választ!

6. Maddita

Maddita Utánpótlás-írogató

Nem szoktam írni, de most kiakadtam kicsit. Vettem 210 Fa értű Bahamára titok fa csomagot (30 darab). Persze értem hogy nincs ígéret, és elolvastam hogy az új fa a citrancs vagy a Cédrát fejlesztései lesznek benne ha csomagot veszek.
    De azért az arcpirító hogy egyetlen egy új fa sem lett, ellenben 6 darab Cédrát fejlesztés.
    93-as szinten vagyok, szeretem a játékot. Párszor költöttem valóságos pénzt.... de ezt meg kell gondolnom hogy ilyen feltételek mellett van-e értelme támogatnom. Nem jó ez a így és nem tartom igazságosnak. Sok egyforma lett. Például 7 darab Csillaggyümölcs XXL, vagy Tűzvirág XL 4 darab.

zigus kedveli ezt.
  7. MadameRose

MadameRose Fórum ezredese

Szia!
    1 db citrancs fának mindenképpen lennie kell, az garantált. Vásárláskor egyenesen a menüdbe kerül, az nem kifejlődik.

Farmer*54 és Maddita kedveli ezt.
  8. Maddita

Maddita Utánpótlás-írogató

Szia, De jó hogy írtál :) Köszönöm. Tényleg ott volt.

9. TeamLaurel

TeamLaurel Törekvő

Olyankor hova tudok még fordulni, amikor az összes létező helyen panaszkodtam, hogy mostanra egy hónap után sem kaptam meg a megrendelésemért járó munkásaimat, miközben bármely supporthoz fordulok, sehonnan sem érkezik segítség?

Mindenhonnan ugyanaz az illető válaszol, sablonlevelekkel, ráadásul sokszor nem is a tárgyhoz tartozóan, folyamatosan átirányít a pénzügyi supporthoz, ahonnan ugyanő meg a Paypalhoz irányít, hogy ott a gond. Ezzel csak az a bibi, hogy ott láthatóan ki van fizetve, már a vásárláskor, csak a BP-től nem kaptam meg a termékemet!

Egyszer ugyan kértek (09-23-n) 1-2 munkanap türelmet, hogy megvizsgálhassák a dolgot, és tudjanak érdemben válaszolni, azonban azt azóta is hiába várom!

Hogyan tovább? Hisz a pénzem náluk, termék nuku,

.....................

Nem megfelelő szövegezés eltávolítása. /-East17-/

10. -East17-

Szia!

A supporttól megkaptad a választ a problémára, kérlek azt tartsd szem előtt, mi nem tudunk ebben az ügyben újat vagy mást mondani, amit ők írtak/intéztek az a hivatalos. Amennyiben a PayPalhoz irányítottak, akkor tedd meg ezt a lépést.

11. -East17-

Kérlek, hogy olvasd át újra a supporttől kapott leveleidet. Benne van, hogy mit kapott meg a BP a PayPaltól és mi lenne a teendőd. Ennél többet itt a fórumon nem tudunk tenni.

12. -East17-

Megírtam: itt a fórum keretein belül nem tudunk többet mondani. A supporttal leveleztél (sima és payment egyaránt), az tekintendő a végleges és hivatalos álláspontnak.

Anikó1961 kedveli ezt.
  13. ditkefarm

ditkefarm Járnitanuló

Még soha nem írtam ide. Amikor bejött a mentorrendszer, elsők között jelentkeztem ( talán 2 éve is van, de 1 biztos). Azóta várok és várok. Egy-két hete beléptem oda, és meglepődve láttam, hogy újra jelentkezési oldal fogad. Az általános topikban meg is jegyeztem, mire azt a választ kaptam, azóta többször frissült a csibeszoba, és a jelentkezésem biztosan eltűnt. Miért? Hogyan? Azért ez bosszantó, hogy mások hosszú ideje kipróbálhatták ezt az elemet, én pedig még meg se tapasztaltam. Tehát a 92. szinten talán megérdemelném, hogy kapjak csibéket, akiknek átadhatom a tapasztalatom.
    Köszönöm

zigus kedveli ezt.
  14. drmartin456

drmartin456 Utánpótlás-írogató

az xl-xxl fakat hova lehet kiultetni????????????koszi

15. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

16. Laboviti

Szia!
    Segíts, hogy segíthessünk!
    Pontos ID számra, farmnévre van szükségünk a probléma kivizsgálásához, a kérdés megválaszolásához.

17. ditkefarm

ditkefarm Járnitanuló

Semmi reagálás?

18. Laboviti

A keresett dekorációs elemet az Esőerdőben találod. A kávéfőző tárgy takarásában.

19. Laboviti

Szia!
    Kérlek, figyelmesen olvasd el a topicot nyitó hozzászólást.

20. csigamaj

csigamaj Utánpótlás-írogató

Kedves Laboviti....Nagyon szépen köszönöm a gyors válaszodat,és a segítségedet

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.