Panaszkönyv | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: _tHUNder_, témanyitás ideje: 6.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. *Rózsalány*

*Rózsalány* Törekvő

Csatlakozom hozzád !
    Legalább este 10-ig/22 óráig/ meghosszabbíthatnák, az előző cserenap is 22 óráig tartott !!
    Így is kevés lenne a 2 nap, jó lett volna szombat-vasárnapi zárással !!!
    Szép estét mindenkinek !

.....................

Idézet eltávolítása. /-East17-/

2. Flowerfield

Flowerfield Törekvő

Értem én, hogy sok embernek nincs meg valamilye, de mikor sorra olvasom a szánjon meg valaki egy rózsa terményessel, meg fölös legújabb titokól/titokfával, az már zavaró. Eltekintve attól, hogy ezt lehet nagyon rossz szájízzel is olvasni, csak egy csomó felesleges olvasnivalót generál. Ha ennyi kéregető van, akkor csináljatok nekik külön topicot és ott lehet kéregetni, aki meg akar, az adakozhat ingyen, de ne zavarjanak be a normál cserékbe, így is pörög az rendesen. Ha már a léghajós csere használhatatlan, ne ezzel menjen el az idő itt is.

3. sanka56

sanka56 Utánpótlás-írogató

Sziasztok. Ez a probléma nálam is. Eltűnik a farmarany csak úgy, a szemem láttára. Nem kapom meg az event ajándékot. Én már írtam, pontos adatok megadásával, és az volt a válasz biztosan véletlenül elköltöttem. Hát nem.

................

Idézet eltávolítása. /-East17-/

4. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Szia!

Amikor valami eltűnik és pontosan megadod az ID számot, a kollégák valamelyike ellenőrzi a farmodat és az ott található adatok alapján ad pontos választ, és nem azt, hogy "biztosan elköltötted véletlenül". Bármennyire is tiltakozol, pl. a farmarany sem tűnik el csak úgy magától.

5. kisvirag47

kisvirag47 Fórum-zöldfülű

NEM KAPTAM MEG A FARMARANYAT MÁR TEGNAP ÓTA

6. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Szia!

Először is szeretnélek megkérni, hogy ne írj csupa nagybetűvel, mert az kiabálásnak számít, és mint ilyen, a fórumon nem illendő.

Az ebből nem derül ki, hogy milyen módon nem kaptad meg, így pedig semmit sem tudunk mondani. Konkrét részletest panaszt fogalmazz meg.

7. klaramagyar

klaramagyar Rutinos

Szia, jó reggelt! mentor vagyok, egy ideig nagyon jól működött a dolog, de sajnos megint csak olyan csibéket kapok akik mérője piros, nem tudom miért nem lehet úgy beállítani, hogy csak olyan csibéket adjon akik be vannak jelentkezve, jó darabig az volt, működött is a dolog rendesen, mert azok a csibék játszottak, de amiket most kapok azok megint hátrahagyott farmok.

8. szigor40

szigor40 Fórum-zöldfülű

Sziasztok! Végeztem a legutolsó kutyás eventtel. Mindent kitenyésztettem, beadtam de a hölgy és a trambulint nem kaptam meg, így nem tudom használni a felhősoromat. Megkapom még vajon? kösz Szigor

9. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

10. juliska70

juliska70 Fórum nagymestere

Sziasztok!
    Nem panaszkodni akarok,csupán szeretném,ha továbbítanátok észrevételemet.Csere napon léghajóról cseréltem 1 Hapci kitehetőt.Ekkor vettem észre ,hogy 2 kitehető van jelenleg a játékban Hapci néven.
    Az egyik a 2012 Karácsonyi event nyereménye.Amit ad 6 óránként 265 Tp.
    A másik a Tour de Farm II gazdaköri feladat nyereménye.Amit ad 1350 Tp,vagy BTp.
    Mint látni óriási a különbség a két elem között,és biztos,hogy nem adtam volna 265Tp-és kitehetőért majomkenyérfát.

Marisoli és Pharmer500#2 kedveli ezt.
  11. -gadget-

-gadget- Fórumfelvigyázó

Hello! Építőmester :wuerg:
    Volt egy változás és becsúszott egy kis építőmester hiba vagy mondjuk úgy "leesett a szépségpötty az orcáról". A jobb fentről elkezdett kirakási mechanizmus átváltott bal fentre és az addig szépen maximálisan "hézag" nélkül kirakott 2x2-es területek hézagosak és kevesebb dbszámúak lettek. Erre jött ígéret (sokszor) ami nem hetek vagy hónapokkal ezelőtt volt, hanem már évek...
    Mindig jött a kifogás "nem működést befolyásoló ezért alacsonyabb a javítási prioritása". Nokéremszépen a paszulyleszedőjómunkás be lett vezetve (ami inverzen működik, mert amit leszedni akarok géppel azt kell "kedvencezni" mert különben minden leszed) de ez valahogy nem lett megjavítva. Akinek van az sem tudja megfelelően kihasználni, mert ugyanúgy kézzel kell utána rendezgetni. Értem én vannak fontosabb, sürgősebb dolgok, de játékos megelégedettség érdekében esetleg valamikor a közeljövőben (mert már szó sincs róla egy ideje) nem-e lehetne-e netalántán ismételten jó irányba terelni az építőmester munkásságát?

Farmer*54, -Mayacska85- és Pharmer500#2 kedveli ezt.
  12. Farmer*54

Farmer*54 Fórum admirálisa

Jó Napot! Én is a Paszuly "Patrónus" ügyében szeretnék szólni, mivel ez a készítmény nem védőszent a felhő felett, inkább egy buldózer, avagy aratógép. Kérdem én, nem lehetne beépíteni az aratógépbe, és ugyanúgy lehetne több órára adni mint most? Hiszen az sem tud többet mint ez a védőre keresztelt mihaszna ami ledúr mindent szó nélkül. Örülnék ha a panaszom vs. kérésem méltó elbírálásra ítéltetne, és elgondolkodnának kissé jobban a fejlesztők. Bár tudom ránk gondoltak mikor kapkodva létrehozták ezt a kis takarítógépet. Előre is Köszönöm

bercy58 kedveli ezt.
  13. MadameRose

MadameRose Fórum ezredese

Szia!
    A panaszaitokat természetesen továbbítjuk, de azért szeretném megosztani veletek a saját tapasztalataimat.
    Én nagyon szeretem a paszulypatrónust. Mindent beteszek a kedvencekbe, kivéve 7 felhősort: gesztenyés, tenyésztés rövidítő, teleholdas 2db, több tp titokfákból és ólakból, a madárijesztős és a virágos felhősor. Naponta egyszer szedem le a kedvenceket (csak egy kattintás), a maradék hetet meg csak akkor ha szükség van rá. Természetesen, mindenkinek másképp alakul, hogy mikor és hányszor arat-vet naponta. Ha az érésgyorsítókat és a tp növelőket hagyod ki a kedvencekből, akkor is csak a töredékét kell kézzel leszedni, a többinek mehet a "buldózer". :) Hát, nekem nem sok kedvem van 38 oldalnyi felhőt kézzel leszedegetni. Persze amíg nem volt arató hozzá, megtettem, de csak egyszer. Naponta többször átbogarászni, nem igazán volt kedvem.
    Mint írtam, ez csak az én tapasztalatom.

Lady*Sif és Lindus1226 kedveli ezt.
  14. juliska70

juliska70 Fórum nagymestere

Szia!
    Ezzel amit írtál egyet értek,de nekem van 1 kisebb farmom és oda nem veszek arató gépet.Ott is le tudnám kézzel gyorsan szedni,ha nem ugrana fel minden alkalommal a lepedő méretű információs ablak.Az én kérésem az információs ablak kicsinyítése,ha lehetséges.

15. Laboviti

Szia!
    A hozzászólásodat a topic első hozzászólása alapján töröltem.
    Köszönöm a megértésed!

16. Farmer*54

Farmer*54 Fórum admirálisa

Kedves Moderátor! Amíg tudok venni aratógépet, addig játszom, mert amikor már arra nem telik, akkor én kézzel nem szedem le az irdatlan sok fát és egyebeket, hanem szépen hagyom Rackót sírdogálni és csendben nyugalomba megyek. Ezért szeretném én és valószínű nagyon sok játékos társ ezt a megoldást. Köszönöm egyébként amit írt megértem de ezt csak én így tudom elképzelni.

17. Dana64

Dana64 Haladó

Sziasztok !

Tényleg nem lehetne megoldani,hogy a trópusi malomban is lehessen szupertápot keverni? Ott 7-azaz hét féle tápot lehet előállítani + az eventes dolgok,szemben a normál malommal ahol több mint 50 féle tápra van lehetőség + event + szupertáp ami elég időigényes ! Ahogy pikk-pakk meg lehet oldani az eventes "táp"keverést ugyan úgy meg lehetne oldani a szupertáp keverést is szerintem ! Arról nem is szólva ,hogy a bahama-ra is kellene szupertáp bőven..... vagy legalább másféle összetételű bahamaszupertáp lehetne ami ,ott állítódik elő és csak ott használható !
    Köszi ! :p :D

18. SZERENCSELOVAG

SZERENCSELOVAG Fórum admirálisa

.olcsika. és Tündi100149 kedveli ezt.
  19. Hrudinszki

Hrudinszki Fórum-zöldfülű

Sziasztok! Hrudinszki gazda vagyok ID:5123677 Az a problémám.hogy a Bahamán aranybanánért megvettem a csavarpálmát és a szőlősóskafát és nem kaptam meg.De a banánt elvette a gép.Légyszíves nézzetek utána.Köszönöm.

20. Laboviti

Szia!
    A Maja majmok szentélyében az érintett szobrok kiváltása után a piros kosár alól vásárolhatjuk meg ólakat, fákat.
    A képen látható hogyan jutsz el a szigeti gazdaraktárba.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.