Panaszkönyv | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: _tHUNder_, témanyitás ideje: 6.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. soresne

soresne Fórumfelvigyázó

:oops:Szia!
    Miért lett a hsz törölve?

2. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Szia!

Mert a topik nem csevegő. Konkrét panaszt ha megfogalmazol, az megmarad, az "egyetértek" és hasonló jellegű hozzászólások eltávolításra kerülnek. Olvad át a Panaszkönyv első hozzászólásában lefektetett szabályokat.

3. soresne

soresne Fórumfelvigyázó

Nagyon sajnálom pedig panasznak szántam:(

4. Nikolett2013

Nikolett2013 Fórum-zöldfülű

5. Enci67

Enci67 Járnitanuló

Sziasztok! 24. piros denevér! Lenendulaleki, alap barkács. Most ment el a kedvem. Az az egy darab virág meg sehol. Nem biztos, hogy veszek még egyszer party pörit.

soresne és Almyna0 kedveli ezt.
  6. roberthangman

roberthangman Járnitanuló

Hát nekem sajna nem lesz kész a verseny event nagyon sok biolina kell hozzá ez képtelenség ....

7. Babzsu

Babzsu Fórum-zöldfülű

Nekem sem sikerült az a szerencsétlen betöltővirág. :( 70 pörgetésből összesen 4 alkalommal jelent meg a keréken... Többet nem próbálkozok, elég volt :(

Almyna0 kedveli ezt.
  8. Varcsa

Varcsa Fórum-zöldfülű

Sziasztok!
    Keresem a Vörösen izzó traktoromat. Mind a négy sor teljesítve az ötödiknél a Felhő sor is kész és nincs a 4.-ik traktor.
    Remélem jó helyen járok, mert még sohasem írtam sehová. Köszönöm, ha utána néztek.
    ID 25296732
    Varcsa

9. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Szia!
    A keresett dekorációs elemet a Kerge kertedben a Büfébódé tárgy mellett találod.

10. Varcsa

Varcsa Fórum-zöldfülű

Bocsánat, nem emlékeztem rá, hogy kiraktam.
    Nagyon szépen köszönöm a gyors segítséget.
    Varcsa

11. reginarozi9

reginarozi9 Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    Tudja valaki hogy a Főnix tenyészetben mi volt az új állat,persze ha volt?
    Köszi!

12. Laboviti

13. reginarozi9

reginarozi9 Utánpótlás-írogató

14. Thage

Thage Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    Panaszom van, méghozzá a bónuszt adó répás-almás csatnival kapcsolatban. Ma 7:25-kor tettem be egyet, + pinkie pie. Ez ugye több, mint 23 óráig kellene, hogy működjön. Volt még maradék tegnapról, több mint 2 óra. Ezután így néz ki a dolog: bónusz idő: 20:21.
    Kérdésem, hogyan számol a játék? Ha többet pakolok be, kevesebb ideig műxik????
    Lehet, már volt hasonló téma valahol, és válasz is, de nem tudom kiolvasni az egész fórumot.
    Köszi, ha foglalkoztok vele. Thage vagyok, ID: 1872325.

15. Laboviti

Szia!

Pinkie Pie tulajdonságai:

• Minden aktív bónuszod hatóidejét meghosszabbítja 30%-kal
    • Elfogyasztásakor nem igényel bónusz rekeszt!
    • A Piacon kereskedhetünk vele
    A bónusz hatását az aktív termékeknél egy kis póni jelzi:

• Minden bónuszt csak 1 alkalommal van lehetőség meghosszabbítani!
    • Amennyiben a rekeszben nincs olyan termék, ahol nem aktív a Pinkie pie süti hatása, nem is lehetséges újabb termék elfogyasztása.
    • Ha újabb bónuszt helyezünk valamelyik rekeszbe, ugyan lehetőségünk van újabb Pinkie pie süti elfogyasztására, DE ez esetben csak arra a bónuszra lesz hatással, amelyik még nem lett meghosszabbítva. Amelyik bónusz már egyszer hosszabbítva lett, arra nem hat újra.
    • Minden aktív bónusz idejét meghosszabbítja 30%-kal. Nem csak a hátralévő időre vonatkozik, hanem az egészre. Egy példa: ha elfogyasztott valaki 10 darab répás-almás csatnit, és a lejárat előtt egy órával elfogyaszt egy Pinkie Pie sütit, akkor a 10*18 óra lesz 30%-kal meghosszabbítva, és az 1 óra hátralévő idő 55 órára fog változni.

Részletesen: https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/pékség-avagy-a-pékszakma-rejtelmei.2109/#post-5725

Dana64 kedveli ezt.
  16. Borostyán

Borostyán Törekvő

Szép napot! Kérdés: mit lehet csinálni a madárijesztőkkel, éneklő tulipánokkal, stb. Jóval kevesebb tp-t ad, mint más kitehető, amit már megszereztem. Ilyen még a piros denevér! Jó lenne lecserélni a kerekkeréken, mert már nem fér!!!! A cserenapon sem ugrálnak utána, ha ötöt ajánlok is fel!

17. Laboviti

18. evakarma

evakarma Fórumszaki

Sziasztok. Mi a jó ég van az sms küldéssel? Majd két hete nap mint nap próbálkozom vele,és nem sikerül. Nem küldi el az sms-t. Megjegyzem,minden más sms-t elküld a telefonom,és az eddigi farmarany vásárlásoknál is mindig sikerült. Most viszont már csomó mindenről lemaradok,mert nem tudok másképp venni. Angliából játszom egyébként. Köszönöm.

19. Laboviti

Szia!
    Kérlek, ellenőrizd a megrendelési oldaladon milyen zászló jelenik meg.

20. MocsáriLili

MocsáriLili Fórum-zöldfülű

Sziasztok!
    Egy kis "vérfrissítés" nem ártana a játék egyes területein: Példának a Tojástojó területet hoznám fel:
    19 óránál is több az érési ideje, kér egy tyúkot ami jelenleg a legolcsóbb nálam a piacon 410 Csp, kell tyúktáp ami most néztem 47 Csp….ez összesen 457 Csp….az egy szem tojás pedig amit ad ez a meglehetősen hosszú kihordású ól…279 Csp….:( …és ez csak egy tétel a sok közül…:(itt az ideje kicsit átnézni pár dolgot ami a játékosok érdekét is szolgálná nem csak a fejlesztőkét.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.