Panaszkönyv | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: _tHUNder_, témanyitás ideje: 6.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Szia!
    A játékkal kapcsolatos ötleteidet, javaslataidat ide várjuk: https://board-hu.farmerama.com/index.php?forums/továbbfejlesztési-és-egyéb-ötletek.290/

2. evakarma

evakarma Fórumszaki

Természetesen angol zászló,és fontban kellene fizetni. Ha tudnék..

3. Laboviti

Külföldről magyar fizetési eszközzel (sms) nem tudsz játékpénzt rendelni.

teklagyöngy kedveli ezt.
  4. Farmer*54

Farmer*54 Fórum admirálisa

Tiszteletem! Én ritkán jövök ide örömködni. De ma a Payment Supportnak szeretném megköszönni, a gyors közremüködésüket és a jóváírt összeget. További eredményes munkát kívánok! ID: 35012223

5. evakarma

evakarma Fórumszaki

Olvass már vissza légyszives,hogy mit irtam. Egy szóval sem mondtam,hogy Angliában magyar fizetési eszközzel akarok fizetni.. Ennyire ne nézz már ostobának. Azt irtam,nem tudok sms-el fizetni. (2 font 65 FA.) A telefonom angol,angol számmal. Eddig sosem volt ezzel problémám,csak most,az utóbbi kb két hétben. Rengeteg sms-t el tudtam küldeni,de most valamiért nem. Na ez a problémám.

6. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Szia!

Ezt a problémát az ottani supporttal javaslom megbeszélni, hiszen az angol szolgáltatót kellene ellenőrizni, azt pedig csak az ottani kollégák tudják megtenni.

sziszi1965 kedveli ezt.
  7. Segítő9

Segítő9 Fórum-zöldfülű

Hurrá! Nagyon jó dolgom van. Kaptam mentort, aki nem tud magyarul. A baj ebben csak az, hogy én meg angolul nem értek. Én veszem a fáradtságot, hogy használjam a google fordítót, ő nem.
    Csibepont kell neki. Csak azt nem értem, hogy van több magyar játékos ismerősöm, aki elejétől vár csibére. Most tőlük kapok segítséget, de nem lehetek a csibéjük! Miért ilyen ez a rendszer?

Segítő10 és _Ilona49_ kedveli ezt.
  8. Almakiralylany

Almakiralylany Utánpótlás-írogató

kiváltottam a pandatenyésztést 200 farmaranyért,mert hiába kerestem,hogyan lehetne bébipandám,ami kellene a feladatsoromhoz de sajnos nem találtam ott sem,most már nem tudom,hogyan lehel bébipandám és mit kaptam a pandatenyésztés kiváltásával

az ID 8747462 a számom

Hsz. összevonás /Laboviti/

Moderátor által utoljára szerkesztve: 3.12.15
  9. Laboviti

Szia!
    Képes, részletes ismertetőt az alábbi linket megnyitva találsz: https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/fekete-és-fehér-pandák-a-porondon.10777/

10. Almakiralylany

Almakiralylany Utánpótlás-írogató

11. libuskafarm

libuskafarm Fórum admirálisa

Sziasztok! Mostanában az eventek előzetes leírása és a konkrét megvalósulása közötti eltérések több, mint dühítőek. Persze ismét a játékos kárára. A mai eventben a felröppenőkről beszélek. Ha ezt tudom időben, a szigeteken learattam volna reggel. Valaki hunyót játszik, az új vezetés pedig nem a játékosok érdekeit szolgálja. Biztosan várnak a helyükre többen, mindenhol sorban állnak a dolgozni vágyók. Köszönöm bp.

_Ilona49_ kedveli ezt.
  12. .kutty.

.kutty. Fórumlakó

Mióta is van "játékban" a hattyú? És meddig tart, míg korrigál egy rossz döntést a BP?

13. -East17-

Szia!

A Panaszkönyvben nincs mód csevegésre. Talán az alábbi helyet javasolnám:

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/fejlődési-taktika.11014/

14. FireFarm22

FireFarm22 Fórum-zöldfülű

15. Edit197474

Edit197474 Fórum-zöldfülű

Sziasztok. A bahamán haladok lassan felfelé.Egyszer csak arra lettem figyelmes,hogy az Aranybanán előtt minusz előjel van. Hiába lépek szintet.Még mindig az az előjel van ott.Így nem tudom felhasználni az Aranybanánjaimat semmire. Mondjátok meg miért került oda az a minusz jel nekem??Köszönöm.

16. -East17-

Szia!

A hivatalos értesítőt itt olvashatod:

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/rossz-aranybanán-kijelzés.13332/

sziszi1965 kedveli ezt.
  17. sasvár

sasvár Junior szaki

Adj' Isten Gazdák! Üdvözlet Farmerek!

Értesítünk benneteket a központ döntése alapján az alábbiakról:

Amennyiben véletlenül egy alap ólat megetetünk, miközben a fejlesztését még nem helyeztük rá, nem kell újabb tápot "beáldozni", ha az érintett ólra a fejlesztés rákerül.
    Érdemes ellenőrizni a tápkészletet, majd megvárni amíg a szervertől visszaérkeznek az adatok.
    Azért ez igencsak 1 érdekes bejegyzés!!!!! Eddig talán még nem jöttetek rá, hogy ez így van, így történik az állatok etetése!!!!! Magyarul, hogy mindenkinek világos legyen dupla tápot használtunk el feleslegesen ( már aki nem figyelt eléggé oda )!!!!! DE ehhez most jöttetek rá!!!

18. -East17-

Szia!

Valószínűleg rajtad kívül mindenki észrevette etetéskor ha ilyen dologba futott bele. Az pedig, hogy most került sor a javításra, nem jelenti azt, hogy most jöttek rá.

zameva56 és sziszi1965 kedveli ezt.
  19. mutyika028

mutyika028 Fórum-zöldfülű

ID52336782 mutyika028 Az lenne a problémám h. a teleholdas farmomrol eltüntek a 2db. polipfáim

20. Laboviti

Szia!
    Hol jutottál hozzá a polipfákhoz?

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.