Panaszkönyv | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: _tHUNder_, témanyitás ideje: 6.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Blasio86

Blasio86 Junior szaki

Sziasztok

Nagyon jó dolognak tartom, hogy a mostani event alkalmával lehetőség van egy két régebbi kütyü megszerzésére, pl.: gömbös karácsonyfa, hógömb stb. Ez kiváló alkalom az új játékosoknak, hogy ne csak cserenapon szerezhessék meg az itemet.
    Remélem előbb-utóbb erre a sorsra jut a cukorfa, japánakác, sófa és társai.
    Őszintén gratulálok, ez szép, csak így tovább!

2. moszor

moszor Járnitanuló

Sziasztok! A havas vállalkozás eventre panaszkodnék:
    A jégvirág érési ideje 4 óra, ezalatt egy farmon ami kb 39-44 kocka helyet jelent, nagyjából 26 db felreppenő kerül a pajtámba, a reggeli első aratáskor, amiben a fák is benne vannak, bezzeg azon a farmon ahol csak ólak, és fák vannak 50-70 db egyujjas kesztyűt kapok. Már szinte az összes jégvirág megvan darabszámilag, viszont a felreppenő, amiből jócskán kell egy-egy feladathoz alig-alig.
    Ami szintén furcsa, hogy ad matricát, ad 2-3 kihelyezhetőt, de nincs felhősor.
    ?????

Segítő10 kedveli ezt.
  3. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Szia!

A felreppenők mennyisége érésidőtől függ. Az eventnövény mindössze 4 órás, ezért meglehetősen keveset ad.

A fejlesztők döntése, hogy 1-1 eventben milyen jutalmak szerepelnek. Most a felhő elmaradt.

Gio és moszor kedveli ezt.
  4. drmartin456

drmartin456 Utánpótlás-írogató

sziasztok!hogy lehet fel hasznalni azt a farmunkas kupont?????????????valaki ha tudna segiteni!koszonom!!!!!!!

5. -East17-

Gio kedveli ezt.
  6. drmartin456

koszonom nagyon szepen!!!

7. Segítő10

Segítő10 Fórum-zöldfülű

Nekem sandra95270 lett a mentorom. Naponta írok neki, de nem válaszol :(
    Gyanítom, azért nem ír, mert nem érti mit írok.
    Csak barkáccuccot küld, meg szupertrágyát.
    Jó lenne, ha a kicsiknek is érkezne valami válasz :)
    De innen is kedves modik :)

Utoljára szerkesztett: 6.12.15
  8. -East17-

Szia!

A Panaszkönyvben a topik szabályai szerint nincs kötelező és feltétlen moderátori válasz.

A mentorod német illetőségű. Valószínűleg úgy kaphattad őt, hogy nem magyar IP alól voltál belépve a játékba amikor a kiosztás történt.

Fatther és Gio kedveli ezt.
  9. Segítő10

Segítő10 Fórum-zöldfülű

Csak magyar IP címem van :)

10. -East17-

Ebben sajnos nem lehetünk biztosak, volt egy időszak amikor az egyik szolgáltató jellemzően mobilneteseknek külföldi IP-t osztott ki alkalmanként. Amiatt gyanakszom erre, mert egyáltalán nem jellemző, hogy külföldi mentort kapjanak magyar csibék. Ám az is meglehet, hogy ő lépett be más IP címmel. Ezt így utólag azonban nem lehet kideríteni.

.sylvia72. és Segítő10 kedveli ezt.
  11. Segítő10

Segítő10 Fórum-zöldfülű

Utóbbira gyanakszom inkább. Nem mobil Net-ről regeltem fel. Furcsa, hogy mindkét farmocskám idegen mentorhoz került. :(
    Csak bosszantó, hogy van sok magyar játékos, aki nem kap csibét. Ezek meg fütyülnek a csibéire.
    A Google fordító egyébként remekül használható lenne a játékunkhoz :)
    Köszönöm -East17-, hogy szántál rám végül kis időt!

Gio kedveli ezt.
  12. .misi1997.

.misi1997. Fórum-zöldfülű

Sziasztok!MÁR TÖBB HÓNAPJA KERESEK SZOMSZÉDOKAT ÁLITOLAG ASZT JELZI KI HOGY NEMVAGYOK AKTÍV DE HOGYNEM 76-SZINTEN VAGYOK HA VALAKI TUD SEGITSEN SZOMSZÉDOKAT KERENI AKTÍV VAGYOK NAPONTA 4-SZER VAGYOK FÖNT.

13. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia!

Először is kérlek ne kiabálj, hiszen a csupa nagy betűvel való írás kiabálásnak számít.

Kipróbáltam, valóban azt jelzi a gép hogy inaktív vagy. Ezt azért jelezheti ki, mert ezen a felhasználó néven lehetséges hogy van még regisztrált játékos aki valóban inaktív. Teljesen mindegy hogy Te veszed fel a másik játékost, vagy a leendő szomszédod vesz fel Téged. Ő nem tud Téged, ezért próbáld meg Te felvenni Őt.

Az alábbi linkre kattintva tudsz tájékozódni hogyan van lehetőséged valakit felvenni szomszédnak.

sziszi1965 kedveli ezt.
  14. edus1988

edus1988 Fórum-zöldfülű

Sziasztok!Szeretném megkérdezni,hogy hogy létezik,hogy a Bahamaráma szigeten mínuszban vannak a banánjaim?
    Köszönettel:edus1988;ID:10086710

15. Nildia

Nildia Fórum elő legendája

Szia edus1988!

A játék fórumán az alábbi linken találsz részletes hivatalos állásfoglalást a november 26-án kora délután játékban felmerült Aranybanánokat érintő hibáról, valamint a mínuszos aranybanán egyenlegedre is magyarázatot kapsz :

http://hu.bigpoint.com/farmerama/bo.../rossz-aranybanán-kijelzés.13332/#post-387279

Az aranybanán egyenleged pedig a valóságot tükrözi, pont ennyivel költöttél többet akkor, mint amennyi valóságban a rendelkezésedre állt volna.

sziszi1965 kedveli ezt.
  16. -kasita-

-kasita- Utánpótlás-írogató

Nem tudom,. miért van kiszólva a kerek-keréken, hogy virág-FINÁLÉ, amikor 4 pörgetésből 4 madárijesztő jelent meg főnyereménynek. Valahogy nagyon sántít ez. Ha itt a vége, akkor miért nem csak ezek - és az új van feltéve? Utána megszerezhetetlen lesz, de most is az!!!
    Nekem csak 2 van az 5-ből, ezek szerint sosem lesz virágos felhősorom. Igazságtalan.

Csak egy kérdés az egyik előzőhöz: Hogy lehet 2 egyforma farnevet regisztrálni? Amikor én regeltem, az ilyet tiltotta a rendszer.

17. -East17-

Szia!

A keréken a virágokat az előző akció során lehetett utoljára megszerezni, most már nincsenek a jutalmak közt.
    Jelenleg az alábbi hír szerepel a játékban:
    Ashampoo_Snap_2015.12.09_10h41m18s_001_.png
    A másik kérdésre sajnos nem tudjuk a választ. Már több alkalommal is jeleztük a fejlesztők felé, egyelőre nincs információnk a megoldás esetleges megérkezéséről.

18. kékmaci61

kékmaci61 Utánpótlás-írogató

Tegnap este nekem még megjelent az üzenőfalon a "Virág-vége". Csodálkoztam is rajta, mert úgy emlékeztem, hogy korábbra volt hirdetve a "vég". Ma nem néztem. Köszi.

19. -gadget-

-gadget- Fórumfelvigyázó

Hello! A paszulyon az aktuálisan megnyerhető, de még nem tulajdonolt felhősor ne legyen aktív ZÖLD ikonos és/vagy ne legyen rajta link. Ugyanis itt a példa, tök fölöslegesen visz a kalendáriumba mert hetek vannak még hátra mire előkerül valamelyik csomag aljából a felhősor.
    Tudom, nem kell ráklikkelni (ezt nagyjából az mondja akinek "mindig" van gépe a leszedéshez vagy időmilliomos), de ez elég nehéz mikor sok sort kell leszedni...

20. drmartin456

sziasztok!kerem valaki segitsen a BAHAMARAMAN hogy lehet megszerezni az olakat ?koszi

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.