Panaszkönyv | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: _tHUNder_, témanyitás ideje: 6.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Szia!

Pedig de: 2015-12-18 20:44:08 - 4850 TP.

2. Zsémbes-banya

Zsémbes-banya Fórum elő legendája

Az utóbbi időben érzem, hogy valami nem passzol nálam, de, hogy ennyire, azt nem gondoltam.o_O Ráadásul egész grand volt hozzám.:)
    Köszönöm a segítségedet, további szép estét!:)

Magdusnéne kedveli ezt.
  3. schill2

schill2 Haladó

Mondjátok,hogy az csak vicc,hogy aki 18.00 és 18.20 között rendelt farmaranyat,az megkapta a 100% tp-bónuszt 24 órára,annak ellenére,hogy szombat 10.00-kor kezdődik a mega tp-nap? Én fél 9 körül rendeltem és ugyanúgy nem tudtam a változásról. Vagy éjjel-nappal a fórumon kellene lógni? Persze ha nekik szombat 19.00-kor vége,akkor nem szóltam.

bündihugi és oroszfne kedveli ezt.
  4. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Szia!

Az időintervallumot nem mi határoztuk meg, hanem a központ.

5. farmercsaj

farmercsaj Kivételes tehetség

Köszi, hát nem semmi időbe telik a dobozka kinyitása .

6. schill2

schill2 Haladó

Nem lett volna igazságosabb visszaadni a pénzt,mint ilyen különbséget tenni? Félre ne érts,nem azért a 300 ft-ért mondom,meg holnap veszek megint meg vasárnap is,de az nem igazságos,hogy sokan már holnap és persze holnapután is 200%-kal tudnak aratni.

7. evakarma

evakarma Fórumszaki

Sziasztok. Vettem egy titokfa csomagot,hogy biztosan legyen sárga trombitafám. Learatás után egy sincs a 30 db fa között. Nézzetek utána,a szédült szántóra raktam ki őket,most is ott van a 30 db fa,csak éppen nincs közöttük az,amiért vettem a csomagot. 210 FA egy kicsit sok a semmiért. Kérem a trombitafát. Köszönöm.

8. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Szia!
    Itt válaszoltam a feltett kérdésedre: https://board-hu.farmerama.com/inde...lak-csevegő-topicja.12368/page-67#post-401162

9. sárkány1977

sárkány1977 Fórum-zöldfülű

Beírtam az aktuális ajándékkódot, de nem fogadja el. Azt írja érvénytelen a kód, pedig elméletileg dec. 24- ig beváltható.

10. Laboviti

Szia!
    Kérlek, figyelj a pontos beírásra.
    Lépjél ki,- majd ismételten be a játékba és innen másold be az ajándékkódot.
    midwinter2015

11. sárkány1977

sárkány1977 Fórum-zöldfülű

Köszönöm így sikerült. :)

12. oroszfne

oroszfne Fórum-zöldfülű

Én ma reggel rendeltem 2 farmra a tegnapi kiírás szerint, így nagyon csalódott vagyok, hogy naponta változnak a kiírások, a játékosok kárára

13. rongyostaxis

rongyostaxis Fórum-zöldfülű

Sziasztok. Nem ártana rendet tenni a FA vásárlás terén, ti azt írjátok, hogy majd ma 10 kor kezdődik az akció, a hírek fülön pedig az szerepel, hogy már régen megy és ma vége lesz. Kinek lehet itt hinni?

14. Laboviti

Szia!
    A farmarany akciós ajánlat jelenleg is tart: https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/akciós-farmarany-vásár.13413/

A Mega Tp nap várhatóan ma (szombat) 10:00 órakor kezdődik: https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/mega-tp-nap.13412/

15. moszor

moszor Járnitanuló

sziasztok, a titok fákra panaszkodnék:
    5 yukon fából 5 naspolya fa lett különböző fejlesztésekkel, most vettem még 5-öt, kíváncsi leszek
    a bahamán legalább lett egy citrancs, a többi tűzvirág, meg banán xl

16. schill2

schill2 Haladó

Bízom benne,hogy nem csak "várhatóan". 9.15-kor learattam a Húsvét 2015 felhősort és a Cica pereputtyot. Nem szeretném bukni a hatásukat,ha már elhalasztottam a délelőttre tervezett családi karácsonyi bevásárlást meg tök feleslegesen vettem tegnap farmaranyat.

17. Laboviti

Szia!
    Kérlek, figyeld a Hivatalos közleményeket.

18. evakarma

evakarma Fórumszaki

19. 2MARY06

2MARY06 Fórum-zöldfülű

2MARY06 játékos írt
    Sziasztok!
    Ma vettem két " Tahiti" talányos tiki-fát , és sajna nem kaptam meg egyet sem pedig levonta az aranyat is.!!!!

20. Laboviti

Szia!
    Segíts, hogy segíthessünk!
    Pontos ID számra, farmnévre van szükségünk a probléma kivizsgálásához, a kérdés megválaszolásához.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.